Красотата на земята сме събрали в цветята! Лято-Тема 67

• 43 630
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
Софиянки, имате ли поражения по цветята от вчера Rolling Eyes?
Имам сандъче, което изглеждаше доста зле вчера, но днес, за щастие, е ок  Simple Smile

merita, имаме вила в балкана, но никой не живее там и не ходим често, но вариант е и на село при баба Peace Е, все пак се надявам да оцелее и тук Praynig

Трябва ли да си купя лозарска ножица, или става и с обикновена да я подрежа, когато дойде време?

# 466
  • Пловдив
Може и без ножица Simple Smile
И на мене ми беше сложно и винаги след отрязаното имаше участък където изсъхваше. Моят Мъж ме научи, даже става по лесно с ръката без ножица. Има едно колянце около първото листо под цвета ето там се пречупва или реже. Ето и снимка
http://prikachi.com/images.php?images/450/7443450u.jpg

# 467
Ха, интересно  Peace  Дано се справя Simple Smile   

# 468
  • Пловдив
Момичета някоя от вас да има керамични делвички амфорки и т.н? Лакирате ли ги или ги отсавяте така натурални преди да засадите нещо в тях?

# 469
  • София/Варна
Мерита според мен не трябва да се лакират, за да дишат цветята. Лошото е, че като не са лакирани се оцветяват на петна от водата и влагата.

# 470
  • Пловдив
Имам една лакирана Simple Smile ММММ повече е на петна от нелакираната Simple Smile Просто се притеснявам като е нелакирана дали няма да се разтроши нещо

# 471
  • на североизток от Рая
 Здравейте!

И аз исках да питам момичетата от София как са. А от снощи мисля за Незито и нейният рай под небето. Тя май е на почивка сега, какво ли  е станало с прекрасните й цветя. Дано да няма поражения.  Praynig

Маце, красота! А защо криеш снимките си?

Барбалетка, много е нежна мини розичката. Имала съм два-три пъти, но не оцеляват в стая при мен.

Момичета някоя от вас да има керамични делвички амфорки и т.н? Лакирате ли ги или ги отсавяте така натурални преди да засадите нещо в тях?

Не лакирай в никакъв случай. Peace

Hug

# 472
Барбалетка, много е нежна мини розичката. Имала съм два-три пъти, но не оцеляват в стая при мен.

Ще го имам предвид и ще опитам да не я прибирам Peace

Да покажа малко балконски от мамините Simple Smile

# 473
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА НЕЛИ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТАНЯ!

Моля, да ме извините, че ви поздравявам със закъснение, но не бях влизала 2 дни

Бъдете живи и здрави и много щастливи!

# 474
  • Пловдив
barbaletka Ето я моята роза. Зимувала 2 зими на студ
http://prikachi.com/images.php?images/260/7459260s.jpg
И лавандулката ми Simple Smile много си я обичам
http://prikachi.com/images.php?images/263/7459263D.jpg

# 475
  • на острова на мечтите
Ох, мили софиянки Hug Чух за големи поражения Thinking
Моите керамични амфорки не са лакирани и когато се замърсят ги измивам с вода и малко оцет. Петната изчезват. А и ако има разни парзити също.
Искам да попитам и тук, когато заминавате на почивка, ако няма кой да ви полива цветята в дома, как постъпвате? Аз попитах и в другата тема, ама няма отговор. Едва вчера открих подфорума за дом и градина, макар че съм го търсила нарочно, досега не ми се е отварял и ето че вчера... Имам много да гледам и да чета, но понеже не след дълго ще заминем в отпуска ,ако някой ме насочи към някоя идея конструктивна, ще съм много благодарна Hug

# 476
  • SHOOT ME 10 $
Здравейте ценителки на красотата! Най-после успях да се сдобия със синя хортензия.Покрай нея си взех и една силно розова ,чак към цикламено, и две бИгониии...ми така е , с едно не мога

И красив,ароматен ориенталски лилиум
Извинявам се за лошото качество на снимките ,но с тИлИфона - толкоз. Мързи ме да ползвам фотоапарата.

Последна редакция: чт, 10 юли 2014, 23:04 от midkoo

# 477
  • на североизток от Рая
 Браво, Митко, че дойде да освежиш темата. Тук напоследък е доста....нетипично настроението, така да се изразя. Дълго да те радват новите цветя, Митко!  Simple Smile И аз ще покажа нещо от моите, ще видим кога.

# 478
  • SHOOT ME 10 $
 neli mar4 HugБлагодаря. Не ме хвали толкова
За теб

# 479
  • на североизток от Рая
neli mar4 HugБлагодаря. Не ме хвали толкова
За теб

Е, благодаря, не ме ласкай толкова. Не че не потръпвам от кеф като видя рози,  а пък като ги получавааам, мале, мале.  Heart Eyes Ще ме намразят другите дами, дай да не блика от чувства толкУЗ. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт