Красотата на земята сме събрали в цветята! Лято-Тема 67

• 43 632
  • 725
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Да попитам знаете ли какво е това растение с червените топченца

http://prikachi.com/images.php?images/440/7454440N.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/441/7454441x.jpg

Подариха ми го на коледа от лидл. Сега го пресадих в голяма саксия и почна да расте и пуска още топченца. Много е сладурско

# 451
  • на североизток от Рая
   Добро утро!

Маце, ДенимаHug Hug, благодаря!

Танечка, бъди здрава и все така отзивчива, мила и сърдечна! Светът има нужда от хора като теб.  Hug
    Прегръщам те силно!  Hug

# 452
  • в огледалото на живота
Таня,Честит Рожден Ден юлско и слънчево момиче     bouquet
Бъди винаги усмихната и нека щастието те облича винаги в своите дрехи  Hug

http://vbox7.com/play:609589d74c

Нели,останах с впчеатлението,че празнуваш на друг ден....и явно съм сгрешила виждайки поздравите отправени към теб....та макар и със закъснение:бъди здрава и винаги усмихната  Hug
Нека всички твои празници бъдат  изпълнени с хармония и любов и не само тогава!
Дарявай и получавай щастие!

# 453
Честито (на патерици) на празнуващите!
Живи и здрави и все така отдадени на красотата   bouquet

# 454
  • ГОре на черешата...
Танче, честит рожден ден  bouquet! Бъди много здрава, обичана и щастлива! И нека радостта, която даряваш на хората, озарява всеки един миг от живота ти!

Ох, и понеже не можах да определя коя ми харесва повече - и тези също са за теб Hug!

Скрит текст:

# 455
Чесит рожден ден Таня!!! Hug newsm51 newsm59

Хайде да покажа и малко от моите цветя.
Лаватера

Скрит текст:

гладиолите започват да цъфтят

Малко градински циганчета от семената на Денима.  bouquet
Скрит текст:

Пожелавам ви един усмихнат и по -хладен ден!!!  love001

# 456
  • Пловдив
Благодаря ви, мили момичета за хубавите пожелания и цветни поздрави!
Мариетка, право в десетката ти е избора! А пък онази предпоследната от скрития текст ми е много любим сорт, от който захващам листо в момента. Освен това като започнах да търся подходяща торта за почерпка в интернет най-харесах една твоя, та си позволявам да почерпя с нея. Довечера ще има подобна, купена обаче.

И по темата да покажа пак малко теменужки отблизо. Не са направили достатъчно хубаво букетче за снимка отдалече  Simple Smile
Тези са от едно и също растение
Скрит текст:

И това сте го виждали, но нищо
Скрит текст:

Друго за сега няма. Чакам едно каменно цвете да цъфне, захванах го от листо от Donchevas, ако не се лъжа. Тя ми изпрати три, но само едно успях да захвана, не запомних кое е обаче и цвета ще е изненада. За първи път имам такова чудо и много му се радвам  Mr. Green

# 457
  • на североизток от Рая
 Ех, Танче, тези теменужки ми вземат ума, повече от влюбена съм в тези цветя. И любовта ми към тях не е от скоро, но сега напълно съм се запленила и искам да имам все повече, и повече. А и мъжът ми ги харесва много, това още повече ме радва.

Вчера правих разместване на терасата с цветята. И за теменужките имам предвидена специална масичка. Наредих ги, но...., има място за още три саксийки, дори за четири.  Whistling Crazy Flutter

Heart Eyes

Колко бяха много листенцата, какви грижи полагах, треперех им цяла зима, и пролет...Рени от Германия ми прати, оцеляха, взеха да растат, но накрая загубих някои, макар че ги бях пресадила и ги гледах по все същия начин.

Ето как започна всичко, не намерих само снимка с натопени листенца, но то е ясно, че така е започнало.

Скрит текст:
.........

И отдалеч:

Другият ъгъл, ама много пече сутрин точно там и е лоша снимката:

Скрит текст:

Танче, подарявам ти я!  Heart Eyes

Днес е още по-отворена:

Heart Eyes

Започва да цъфти любимо мушкато.  Simple Smile

А помните ли дето орязах миналата година юката си и тъгувах за нея? Ето я сега:

Всеки клон пусна само по едно разклонение, но и така ми харесва.

Ухуууу, дълго стана.  Crazy

# 458
  • DE
Табакова, благодаря за почерпката Hug

Привет!
Хич няма да ви изреждам-само казвам ех, че е красота Heart Eyes
------------
Днес вадих саксиите малко да почистя и наредих за снимка.Че тъй де...малко естетика да има hahaha
Има тук-таме из градината нацъфтяло и сега се изля един готин пороен дъждец, та опра праха по тях.
После ще направя инспекция къде-какво има полегнало и пречупено.
Скривам си снимките, които има желание да погледне Laughing

Скрит текст:

# 459
Отново ми изтекоха очите тук Simple Smile

Аз да си покажа розичката, не мога да и се нарадвам

Дай Боже да успея да я съхраня Praynig Четох доста из нета и взех да се паникьосвам Crazy Нямам неотопляема стая, не знам къде ще я прибирам. Да не говорим, че това подрязване доста ме плаши Rolling Eyes

# 460
  • В полите на Пирин планина
barbaletka много е хубава розата, моите си ги оставям на балкона няма им нищо,само ако са на сухо трябва да ги поливаш по малко.За подрязването като дойде време ще помагаме  Simple Smile

# 461
Благодаря! Съвети всякакви ще приемам, със сигурност ще са ми необходими Hug

# 462
  • ГОре на черешата...
Ааа, Маце, наредила ги била, само за снимка  Crossing Arms. Прелест Peace! Въх, шЪ умиргам по тез фукли начииии, разкош Crazy!

Нели, я какви бебоци били теменужките, а сега какви кипри са станали - скоро да се обсипят с цвят Peace! Радвам се за любимчето, красивичко си е Heart Eyes!

Барбалетка, прелестна е розичката, много красив нюанс.

Софиянки, имате ли поражения по цветята от вчера Rolling Eyes?

# 463
  • Пловдив
barbaletka Тези розички в града трудно ни уцеляват, но я посадих в делвичка, ни жива ни умряла и я закарах на вилата в балкана. Там зимата си зимува отвънка на под -20 градусови температури. И да знаеш как е весела и цъфти ли цъфтииии, а като си спомня каква беше......

Моля ви някой ако знае от къде в Пловдив да си купя цветето в делвата. Разбрах как се казва седум сиеболди, но немога да го намеря. А вече имам и подготвена амфорка керамична за него Simple Smile
http://prikachi.com/images.php?images/26/7457026o.jpg

Последна редакция: ср, 09 юли 2014, 08:53 от merita

# 464
  • София
Добро утро и хубав ден на всички   bouquet
Уаууу за пореден път на градината и цветята на matze И на всички други, разбира се!

Аз да покажа току-що цъфналото бебче

Новата ми бегонийка и предишната цъфнала

Днес бях решила да снимам и покажа прекрасните градинки пред нашият и съседният блок, които са изключителна рядкост в София.... всичко е тотално съсипано от снощната градушка  Sad А отсреща имаше една прекрасна нацъфтяла тераса, и саксиите не са останали  Cry
Много жалко... но по цветята да е, не по хората, че има и загинал човек ....

Общи условия

Активация на акаунт