Иначе каката ни е болна от няколко дни и този път не успях да опаза малката от вчера е със сополки
Водих я днес до лекарката, изписа осцилококцинум, витамин ц и макситрол капки за нослето. Надявам се да успее да се оправи бързо душичката.Вчера беше кошмарен ден, от сутринта до 1.30 нощес е дремвала 2-3 пъти за по 5-10 минутки.... коликите ни са в пика си явно. И преди сме имали дни с малко спане но вчера бихме всички рекорди беше просто ужасно. Предната седмица купих абоколикен но не видях никакъв ефект от тях даже сякаш пищеше още повече и спрях да ги давам, а уж всички мнения за тези капки дето съм чела бяха положителни. Явно просто ще трябва да чакам да отминат, искрено се надявам да е скоро. Днес милата от сутринта си спинка явно си наваксва за вчера, с триста зора я събудих да я нахраня в 9.30 преди да излезем по доктори, на връщане заспа в колата и още си спинка. Мъчно ми е да я будя като знам колко е недоспала, а вече станаха 4 часа от последното й хранене...
Да споделя и относно храненето - Руми обикновено се буди по веднъж нощем (около 3 ч.) вземам я при мен на спалнята, кърмя я и си заспива пак до към 7 сутринта, междувременно се случва да си мрънка. На няколко пъти имахме изключения в които не се е будила за нощно хранене както снощи - спа от 1.30 до 7.
Г-жа Гертруда Смехуркова , моята госпожица се наяжда средно за около 10 минутки, но пък кака й сучеше по 30-40 минутки. Много зависи и от самото бебче как суче, и от това колко силна е струята от гърдите ти. При мен има коренна разлика първия път и сега, забелязвам го като цедя - сега се справям за в пъти по-кратко време и буквално шурти млякото от гърдите ми, докато преди пак имах много мляко но течеше много бавно.
Първо да разкажа за бебчето - храни се 7-8 пъти на 2,3 -3 часа,само на кърма е, вода пие много рядко, вечер пропуска храненето в 12, качва по 700 гр всеки месец (този ритъм той почти сам си го създаде). Така има проблем с акането - преди беше на всеки памперс, а сега е 1-2 пъти на ден и то трудно.