Априлче лакомо се храни, расте на ръст и килограми!

• 29 556
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
За шезлонга - предлагам да промените извивката, като поставите възглавничка, сгъната пеленка .... нещо, което да я изпълва и да е мекичко  Peace

Да, Алена, пробвах всичко, включително и тип дунапренче... Но, остава си тази чупка. И сме с един излишен шезлонг сега.   bowuu
Честито тримесечие на вас! Simple Smile

# 556
  • София
Нещо не виждам как да кача снимка иначе бих го показала колко е пухкав   Laughing

аз поствам от тук http://postimg.org/, можеш да си направиш профил или директно да качваш Simple Smile
Ако имаш затруднения нещо казвай , ще помагам с удоволствие, че искам да ви видя дундьовците Simple Smile

Аз да ви се похваля, че спахме цяла нощ ... не знам дали защото спа при нас или причината е друга, но се понаспах  Joy баш на Еньовден.. Честит празник   bouquet

# 557
май само моят е нисък на 6 беше 55 см сега да е около 57 тежи 5500 хм пък ние не сме ниски.
Ние днес имаме мн празници вкъщи баща ми има рожден ден майка ми и бебето на брат ми имен ден и днес ще изписват малката от болницата най накрая да си я гушкаме в къщи  Hug..... сега с 2 бебенца ще е по весело  newsm44 newsm44 newsm44

# 558
  • София
Viliana89, не се притеснявай, ние сме дългучи вие сте си нормални... на два месеца не ми се струва нормално да не ти стават на дължина доста дрехи от 0 - 3 м. но все пак нашия татко е 1,9м    Peace

# 559
  • в 1001-та нощ
А и децата на ръст - не растат равномерно - в едни моменти имат "застой", в други се източват Simple Smile

# 560
значи няма да го мисля толкова. аз още не съм го водила на ортопед ама и тази ще свърша само малко да се поосвободя че тези дни покрай очакването за бебето имахме доста подготовка и едва смогвах да изкарам Даниел за час два на разходка сутрин и следобяд. Днес даже ще пропусна сутрешната за да посрещнем принцесата

# 561
айде и ние да се отчетем 2м правим днес 6кг, 61см с две ваксини сме дадох панадол сега спи.сестрата каза че ще счупи кантара,ама нали сме мъже...голяма ми е бабанка то са гривнички като мишелинче е   Blush

# 562
Нещо не виждам как да кача снимка иначе бих го показала колко е пухкав   Laughing

аз поствам от тук http://postimg.org/, можеш да си направиш профил или директно да качваш Simple Smile
Ако имаш затруднения нещо казвай , ще помагам с удоволствие, че искам да ви видя дундьовците Simple Smile

Аз да ви се похваля, че спахме цяла нощ ... не знам дали защото спа при нас или причината е друга, но се понаспах  Joy баш на Еньовден.. Честит празник   bouquet

И просто линка ли да постна тук  newsm78 качих снимка http://postimg.org/image/8y7dfjiij/3be66e92/

# 563
Момичета да ви питам, взех от педиатъра болничен, написа ми го от 22.05 до 14.07 и се чудя после пак ли тя ми пише или вече не се носят болнични в НОИ?  newsm78

# 564
  • в 1001-та нощ
След това се подава една декларация при ЧР на твоя работодател и той я внася в НОИ - това е еднократно - до изтичане на онези 410 дни - или до края първата година  и всеки месец си получаваш превода от НОИ  (без да подаваш други документи  BlushPeace

А малкият е страхотен мушмурок, можеш и самата снимка да покажеш, виж в скрития текст  Blush

Скрит текст:

# 565
  • София
Малкия е страшен бузанчо Simple Smile

и аз си дадох декларациите и ще ми ги занесат в НОИ с последния болничен... ако си имаш ПИК можеш да си видиш и колко пари ще получаваш Simple Smile

А иначе и на мен за изображенията ми беше "пълна индия ".... затова даваш например "цитат" на някой от постовете със снимки и сменяш само линка за твоето изображение ... копираш го в твоя пост и си готова Wink няма авторски права  Twisted Evil

# 566
След това се подава една декларация при ЧР на твоя работодател и той я внася в НОИ - това е еднократно - до изтичане на онези 410 дни - или до края първата година  и всеки месец си получаваш превода от НОИ  (без да подаваш други документи  BlushPeace

А малкият е страхотен мушмурок, можеш и самата снимка да покажеш, виж в скрития текст  Blush

Скрит текст:

Значи като ми изтече болничния на 14.07 давам декларацията? А тази декларация от къде да я взема, от работодателя или?
Имам съмнения, че последния болничен някъде са го загубили, защото още не е подаден в НОИ, сега пиша на счетоводителката, тя не ми отговаря   #2gunfire  и направо не ми се мисли, много се ядосах  #Cussing out

# 567
  • София
Значи като ми изтече болничния на 14.07 давам декларацията? А тази декларация от къде да я взема, от работодателя или?
Имам съмнения, че последния болничен някъде са го загубили, защото още не е подаден в НОИ, сега пиша на счетоводителката, тя не ми отговаря   #2gunfire  и направо не ми се мисли, много се ядосах  #Cussing out

http://www.nssi.bg/forusers/forms/239-maternity
Приложение № 1 и 2, а ако оставиш и втората година и 3 Simple Smile
Тъй като вие днес правите 2 месеца (Честито   bouquet ) най-вероятно болничния ти започва от юни , а сега до средата на юли се носят тези болнични.. Демек и ти като мен сме леко прецакани, защото няма да получим края на този месец пари Sad

# 568

http://www.nssi.bg/forusers/forms/239-maternity
Приложение № 1 и 2, а ако оставиш и втората година и 3 Simple Smile
Тъй като вие днес правите 2 месеца (Честито   bouquet ) най-вероятно болничния ти започва от юни , а сега до средата на юли се носят тези болнични.. Демек и ти като мен сме леко прецакани, защото няма да получим края на този месец пари Sad

Явно нещо не са ми в ред настройките на профила, защото 2 месеца направихме на 10 юни  Grinning

# 569
Болничния ми е от 22.05 до 14.07 и се чудя защо още не е занесен в НОИ, ако са го загубили ще ги  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт