Априлче лакомо се храни, расте на ръст и килограми!

• 29 575
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
Според мен пък трябва да се предложи на бебето вода, ако иска да пие- да пие, ако не-не, още по малко като не е на кърма. И ако беше толкова лошо, нямаше в Майчин дом да раздават на всички шишета с вода, но се чудех просто колко е допустимо  newsm78 а и вече все пак сме на почти 3 месеца Simple Smile

# 451
Мерси, Aludra *  Hug

# 452
gerryy3, разбира се, че ти си тази, която си решава как да гледа детето. Ситуацията у нас е такава, че съветите са противоречиви и човек не знае на кого вече да вярва.
Аз не съм давала на децата си вода. От това, което аз знам водата е неизпито мляко. Колкото вода се даде, толкова мляко няма да се изпие. На тази възраст млякото е това, което ги кара да растат и да се развиват. А те имат нужда да пораснат бързо.
Признавам си, обаче, за хранене с АМ нямам никаква практика. В този форум съм чела, че също не се дава вода. Може да погледнете раздела 'хранене с млека за кърмачета'. Там има много информация и може би част от нея ще е много полезна.

# 453
Да така е, колкото лекари, толкова различни мнения. Поне час преди да яде не му давам вода за да не си пълни стомаха. И наистина докато го кърмех пробвала съм да му предлагам вода, но не е искал или само по една-две глътки, колкото да си изплакне устата след хранене, но откакто почнахме да сме на АМ много вода иска да пие. Аз съм на мнение, че всяка майка знае, кое е най-доброто за нейното дете.

# 454
незнам аз съм забелязала Даниел когато е хладно пие по 60-80 мл за деня разпокъсано горе долу по 10-15 мл между храненията които пък после са си нормални не намалят а когато е горещо 150 мл отиват за деня харесва си я търси си я и му я давам

# 455
Здравейте
Aldura
Ето координати

0898503010 Драганов
 Аз съм доволна
Спокоен и много прав е лекциите Simple Smile
Не е лудница
У двете деца там ги водих
Аз докато кърмя също не давам вода
Давам само с дентокинд
Предлага съм вода и чай не иска
Дентокинта го давам с вода със спринцовка
Но е малко количество иначе плюе
Всяко дете си показва
Аз зч вземам вода на hipp
Но защото пием малко иначе е скъпа
Aldura
На големите деца каква вода даваш?
Аз на малкия изворна
Сега в ремедиум видях едни шишета
Мм беше  взел за майка си от Гърция с активен въглен били подходящи много за деца
 Чудя се да взема за Владко  newsm78

# 456
Знам ,че е далеч ит темата
Но така ме зареди сигурно сте го гледали ,но все пак
http://novinarko.com/Vsichki-misleha-che-tya-e-edna-darta-i-bezi … tana-obache-VIDEO

Ако и аз мога така Winkна тези години Simple Smile

# 457
Момичета , да ви се оплача че ми е много тежко - моя бебо пак е с лоши резултати  Cry Сърчицето ми се къса....Гледам си го колко хубаво спинка и ....ще лудна... Тъкмо нацелихме златната среда и сега пак ниски.....И махам вече кърмата, че с НАН-а бяха нормални  Sad

# 458
elipepova, пропуснала съм назад в темата. Какво му е на бебчо?

# 459
Момичета , да ви се оплача че ми е много тежко - моя бебо пак е с лоши резултати  Cry Сърчицето ми се къса....Гледам си го колко хубаво спинка и ....ще лудна... Тъкмо нацелихме златната среда и сега пак ниски.....И махам вече кърмата, че с НАН-а бяха нормални  Sad
.

Ели
Знам че имахте проблеми със запек
Но иначе и аз съм пропуснала
Само да кажа че се надявам бързо да се оправите
Че е тежко да гледаш болни мъничета
Прегръдки  Hug

# 460
Момичета, много съм притеснена и ви моля за помощ, ако някоя от вас е имала моя проблем нека сподели как се е справила. От месец и половина, малко след като се прибрахме от родилното, на бебо му се появиха гъбички в устичката, по езичето и отстръни на бузките малко. Единственото нещо , с което могат да се третират и го има в аптеките е Фунгостатин. Откакто са се появили не спирам да го мажа, мия си гърдите преди и след  всяко кърмене със сода, по препоръка на педиатъра, и преварявам залъгалките по безброй пъти на ден, след всяка пауза, през която спи давам чиста залъгалка. Резултатът е никакъв. Гъбичките си стоят, не се увеличават и не се махат. Вече не знам какво да правя и съм много притеснена, защо не се махат. Благодаря ви предварително  Hug

elipepova, бързо оправяне и от мен и прегръдки  Hug

# 461
Въпрос към кърмещите майки ,започна ли да ви идва цикъла ??

# 462
  • София
Mila2528, след като се нахрани, изплакваш ли устата с вода? Има едни като зайчета на МАМ за почистване на устата след хранене, може да пробваш и тях.
bobi_e, не кърмя, но още не ми е дошъл цикъла Simple Smile
elipepova, за прословутия запек започнахме да се оправяме с АМ Лактана Био и чай Блевит Л (едвам го намерих)... до някъде и аз затова махнах кърмата, за да не се чудя и не откачам... аз ли пак съм виновна... какво ли ядох и т.н.
За ортопед ЛЛ каза, че на консултацията 2-рия месец ще ни даде направление за ортопед... другата седмица на 25-ти е . ще видим къде ще ни прати
За количеството вода, максимум 200мл на ден, в жегите може и малко повече , но не и преди 30 мин преди хранене (аз давам около 30мл м/у храненията) използвам Изворна на Девин , преварена Simple Smile
За пътуването от една седмица сме на гости на Свеки в Пловдив... взех целия гардероб
Не ми се коментира, че вчера ходихме на лекар, заради пустия нос и ни изписаха капки за очи...
Иначе горе-долу свикнахме бързо с промяната на климата и обстановката ....

Надявам се утре да не вали, че мислим да се прибираме и ще ви чета по-често Simple Smile

# 463
аз щото кърмя а ми дойде Simple Smile

знаете ли, че в симетикона има силикон ?

# 464
  • София
аз затова много не робувам на такива общи заключения и реших да ти отговоря Simple Smile
а за силикона не знаех, но няма да спра да ги давам, защото единствено тези капки ни помагат за пустите колики Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт