Априлче лакомо се храни, расте на ръст и килограми!

• 29 571
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
оф и аз и давах инфакол но свърши и реших да пробвам как е без.... от два дена само реве горкото ,никакви чайове не помагат все още ,да му се невиди!

абе мойте тъпи приятелки постоянно ми викат да спра да си кърмя детето нощем щото щяло да надебелее. и едната даже ми вика "с тия 6 кила??"

# 466
Здравейте
Aldura
Ето координати

0898503010 Драганов
 Аз съм доволна
Спокоен и много прав е лекциите Simple Smile
Не е лудница
У двете деца там ги водих
Аз докато кърмя също не давам вода
Давам само с дентокинд
Предлага съм вода и чай не иска
Дентокинта го давам с вода със спринцовка
Но е малко количество иначе плюе
Всяко дете си показва
Аз зч вземам вода на hipp
Но защото пием малко иначе е скъпа
Aldura
На големите деца каква вода даваш?
Аз на малкия изворна
Сега в ремедиум видях едни шишета
Мм беше  взел за майка си от Гърция с активен въглен били подходящи много за деца
 Чудя се да взема за Владко  newsm78
Мерси за телефона! Аз ще помисля, че записах вече час за сряда. То и Алексиев чете лекции.

За водата - давам от чешмата (по навик). Преди беше по-вкусна от минералната, но откакто смениха водопровода качествата и се загубиха.
Пречиствам понякога с кана. Преди години пълнихме от близкия извор, сега обаче ни мързи да мъкнем туби.
Редувам и водите с розови етикети.

За гъбичките - много са упорити. Ходихте ли на кожен лекар?

# 467
  • София
ние така като гледам до 3-тия месец ще си имаме колики .. и аз ги намалих онзи ден, само 2 пъти през деня дадох капки и резултата и при нас беше на лице.. рев и гърчене...
А пък нашата лекарка каза да му махнем нощното хранене, пробвах няколко нощи с вода, но ... мъка...  за сега само го намалих на половина (на АМ сме) и  да си кажа има ефект .. не е кисел , защото е гладен и все пак хапва по-малко... след седмица, две пак ще пробвам да заменя... пък ще видим.. и ние сигурно сме към 6 кила вече (ще кажа в сряда) и не защото не искам да го храня и да си едър и т.н., но вече започва доста да натежава.... а малко или много кръстчето ми си има граници, които след някой и друг месец ще надхвърля ... А все пак мисля и поне още едно да отгледаме Simple Smile

# 468
Anichka1987, bobi_e, и Марк наближава 6-те килограма (5.700) и след 5 дни става на 3 месеца. Хич не го броя за дебел Laughing Всяко бебе има различен темп на нарастване, аз не бих слагала бебе на диета...

Аз преварявам чешмяна вода за Марк. Не че той я пие де, ама да има. Предлагам му на няколко дни веднъж, той прави отвратена физиономия и аз си я прибирам Laughing Баткото пие чешмяна или изворна, като купуваме различни марки. Все се каним да купим кана за пречистване на вода и все пропускаме...

# 469
ааа какви дебели бебета какво спиране на храна абсурд дума да не  става да си държа бебето гладно моята педиатърка много държи да е нахранен независимо колко мл ще изяде аз първия месец се притеснявах че 120 мл е много а тя ме скастри колкото иска толкова да давам. Сега тежи почти 5500гр и яденето намаля на 80-100 явно е имал нужда да навакса кг. за млечницата знам че се слага сода на малкия пръст и обтриваш в устичката нежно содата трябва да е съвсем малко миеш най идеално ръцете подсушаваш кожата остава леко влажна топиш в содата и готово ( Така ме посъветваха педитата за млечницата но се оказа че ние нямаме такова чудо просто имаше нужда от вода която да отмива млякото от езика му)

# 470
Да ви попитам как давате вода да се измие устичката
Тя веднага заспива на гърдата
 newsm78

# 471
  • Майна Сити
Момичета, много съм притеснена и ви моля за помощ, ако някоя от вас е имала моя проблем нека сподели как се е справила. От месец и половина, малко след като се прибрахме от родилното, на бебо му се появиха гъбички в устичката, по езичето и отстръни на бузките малко. Единственото нещо , с което могат да се третират и го има в аптеките е Фунгостатин. Откакто са се появили не спирам да го мажа, мия си гърдите преди и след  всяко кърмене със сода, по препоръка на педиатъра, и преварявам залъгалките по безброй пъти на ден, след всяка пауза, през която спи давам чиста залъгалка. Резултатът е никакъв. Гъбичките си стоят, не се увеличават и не се махат. Вече не знам какво да правя и съм много притеснена, защо не се махат. Благодаря ви предварително  Hug

Да не става дума за млечницата?
Защото в родилното не ми казаха да давам глътка вода след хранене и веднага я хванахме. Казах на педито и тя ни каза да вземем Дологел. Точно 3 намазвания и нямаше помен от тия гъбички  Peace

# 472
  • София
elfi 80, аз съм си приготвила капкомери с вода на нощното и дори да заспи, пъхам леко в устата и така. Важното е да проплакне устата от млякото, дори и да го изплюе - няма проблем Simple Smile
Ще видим ние колко точно кг сме в сряда, но ние ще правим на 25-ти два месеца ...

# 473
elfi 80, аз съм си приготвила капкомери с вода на нощното и дори да заспи, пъхам леко в устата и така. Важното е да проплакне устата от млякото, дори и да го изплюе - няма проблем Simple Smile
Ще видим ние колко точно кг сме в сряда, но ние ще правим на 25-ти два месеца ...
Не го мисли, и стартовото ви тегло е сериозно:)

# 474
Въпрос към кърмещите майки ,започна ли да ви идва цикъла ??
не

# 475
и на мен не ми е дошло но имах 2-3 дни зацапване някакво.... хич не бързам за цикъл особено в тези жеги мн  ще се радвам ако ме пропуска докато кърмя

# 476
ние на 24 правим 2месеца мерих се на кантара с него и без него и излиза някъде около 6.200 нашия юнак и към 60см на 24ти сме на ваксина (2-рата) та ще е шоу после  Hug

# 477
Здравейте и от нас с Калоян след 10 дневно отсъствие....заради престой в болница. Истинска агония. Гледаш как детето ти се мъчи,как плаче от инжекции по два пъти на ден ,а ти се безсилен да му помогнеш. Единственото ,което можеш да направиш е да лееш сълзи наравно с него. Какъв е тоя проклет вирус,какво е това чудо,което вече точно един месец лекуваме. В началото почна със суха кашлица и леко свистене на нослето и чисти гърдички,след 10 дни лечение стана бронхит,който 1 седмица лекувахме безрезултатно с антибиотик унас,за да стигнем до болница с пневмония на 1 венозен антибиотик,който не даде отново резултат ,та да ги направим 2 венозни........... Пазете бебчетата и не ги събирайте с хора,защото представа си нямате колко е страшно..от опит го казвам. Болницата ,ако искате вярвайте ,беше препълнена с болни от пневмония и то все малки бебета на по 2-3 месеца............ АД Е. Честно ви казвам. Не пожелавам на никого това ,което изпитвам вече 30 дни и което ще продължа да изпитвам още бая месеци ,защото както казаха лекарите ''пневмонията е рана на дробовете,която в следващата една година кърви''. Така че аз вече ще се страхувам не двойно ,а стократно,защото дори най-малката настинка,може да е доста фатална. Еми това е от нас. Оплаках ви се,не че ми олекна,но поне да ви предупредя да внимавате

# 478
geri-gb, съчувствам ви! Дано възстановяването да върви бързо и да, наистина се пазете.  bouquet

# 479
geri-gb пожелавам ви скорошно оздравяване и искрено съчувствам! Вярвам, че бързо ще се оправите и от сега нататък ви чакат само хубави неща! Дръж главата горе! Всичко ще премине!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт