Априлче лакомо се храни, расте на ръст и килограми!

• 29 529
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Така е и аз много се надявам да успея да го възпитам правилно. Дано да прилича на баща си той е спокоен и търпелив от мен не че аз съм лоша де. Ето вчера пак дойде свекървата изкара де що имат апарати и телефони в тях качи се върху спялнята ми и започна да снима да прави клипове и т.н. ММ я свари точно когато беше завряла джуки във врата на малкия и и каза че има време да го целува че е малък и сме решили никой да не му се навира в лицето и ръцете а тя се обърна и почна ама ко искате вие аз само по гушката ко толкова отделно беше се поляла с парфюм а знае че откакто забременях ми се гади от тежки сладки миризми. Какво да кажа няколко пъти най учтиво и обясних но тя н еразбира от дума исках да сложи маска защото работи в магазин с много хора а тя я хвърли щото детето нямало да я познава.... оплаках ви се ама наистинаа много и се дразня нека да го гушка да се порадва ама да го целува не мога да го преживея

# 631
ХАх ,да и аз така мисля,мойта свекърва още не е пипала детето,само му подава пръстче,те са доста сдържани хора и мъжа ми е същия.Аз я целувам нон стоп,а майка ми само я гушка и цунка по крачето,ама не знам защо съм така,от майка ми не ми пречи но ако е някой друг ще откача  Laughing Laughing Мъжа ми постоянно я целуваше още като новородено,но той е в чужбина и му е позволено почти всичко като си дойде,само не давам да я носят на ръце без причина Simple Smile

Аз след 3 дни очаквам гости от Норвегия,мъжа ми,сестра ми ,нейния мъж и двете им деца(2и9год).Всички ще живеем в апартамента на майка ми и направо не знам каква лудница ще е тука и как ще опазя бебчето спокойно ... Запазихме и мн хубава къща близо до Созопол и ще бъдем и там една седмица Simple Smile Дано времето се оправи малко !

Последна редакция: пт, 27 юни 2014, 09:38 от bobi_e

# 632
времето тук е горещо ама има вятър от морето.... пфу попаднала си на хора значи моята пък изобщо не знае да се сдържа напоследък идва на 10 и 25 тогава ММ взима аванс и заплата идва изнервя ме иска пари и заминава без дори да се сети да донесе на малкия нещо откакто се е родил само нашите ни помагат кошара количка памперси всичко от тях и от нас свекървата май само на думи пред приятелките си е баба

# 633
Здравейте дами. Май не е тук мястото но съм много притеснена. Дъщеря ми е на два месеца и сноши открих че от вътрешната страна на срамните устни точно в страни от вагината има нещо синьо не знам какво пробвах да го изчистя но не стана мисля че си е така. Това нормално ли е. някоя от вас имала ли е такова нещо.

# 634
Не се стресирай предварително,първо говори с лекаря си.Не ми минава през акъла какво може да е.

# 635
Здравейте дами. Май не е тук мястото но съм много притеснена. Дъщеря ми е на два месеца и сноши открих че от вътрешната страна на срамните устни точно в страни от вагината има нещо синьо не знам какво пробвах да го изчистя но не стана мисля че си е така. Това нормално ли е. някоя от вас имала ли е такова нещо.
какво значи синьо? Петънце или по скоро някакъв израстък няма как да ти отговорим на въпроса ако не поясниш.

# 636
Аз пък не виждам нищо лошо в това най-близкие ми хора да го гушкат, мачкат и целуват, стига да не са болни и да са си измили ръцете. Нямам никакво намерение да го държа в стерилна среда, все пак по този начин някакъв имунитет си създава, но разбира се, че хигиената трябва да е на ниво. Плюс това мисля, че да се запознава и опознава с други хора освен мен е доста добре за него. Даже миналата седмица бяхме на госи у едни приятели и го взехме с нас, беше му доста интересно на ново място с нови хора, гък не издаде, само се оглеждаше и смееше, а по принцип си е ревлив  Grinning

# 637
по скоро цвета на кожата

# 638
Да не е пуснал памперсът мастило?

# 639
Относно близките  хич не го правя от гледна точка на имунитет аз не си представям днес да минат и да ме мачкат и целуват примерно 5-6 човека няма да ми е приятно не искам да го причинявам и на бебето си гледам го така както гледам себе си.
За синьото като гледам сега малката тя също е синьо лилава там те са още малки недооформени мисля че не е нещо необичайно. По принцип сега обърна внимание или преди го нямаше и сега като го видя се уплаши. щото ако не си се вглеждала там преди може просто да не си видяла пък и човек с човек не си прилича всеки си има негови отличителни белези ако не е болезнено не е подуто не изглежда като рана а просто петънце не мисля да е повод за притеснение

# 640
Относно близките  хич не го правя от гледна точка на имунитет аз не си представям днес да минат и да ме мачкат и целуват примерно 5-6 човека няма да ми е приятно не искам да го причинявам и на бебето си гледам го така както гледам себе си.
За синьото като гледам сега малката тя също е синьо лилава там те са още малки недооформени мисля че не е нещо необичайно. По принцип сега обърна внимание или преди го нямаше и сега като го видя се уплаши. щото ако не си се вглеждала там преди може просто да не си видяла пък и човек с човек не си прилича всеки си има негови отличителни белези ако не е болезнено не е подуто не изглежда като рана а просто петънце не мисля да е повод за притеснение

Е и аз това не си го представям! Но да не позволявам на баба му да му се радва и целува или на мъжа ми е просто нечовешко отношение за мен!

Последна редакция: пт, 27 юни 2014, 17:47 от gerryy3

# 641
Цитат
Е и аз това не си го представям! Но да не позволявам на баба му да му се радва и целува или на мъжа ми е просто нечовешко отношение за мен!

не става въпрос за мъжа ми позволявам само на него и аз ест да се доближаваме чак толкова .... а баба му съм преценила че не би трябвало да го целува .  Тя не се обръща към него с бабо  не се чувства такава отделно техните са разведени отскоро има някакъв любим там  дето нито го знам нито нищо и извинявам се ама да ми идва в 7 сутринта след любовните си срещи и да иска да го целува няма как да стане за да избегна това обясних на нашите както и на нея че с ММ не сме съгласни  с целувките докато е малък но тя не ме разбира или по точно го прави напук.... във времена на най разни и разнообразни вируси и болести да ме прощават ама не давам нека детето ми да е здраво а те дали правилно ще ме разберат или ще предпочетат да се сърдят си е техен проблем. Извинявай наистина не съм те разбрала правилно Simple Smile спирам да ви се оплаквам все пак темата е да споделяме за бебчетата а аз я обърнах на "Искрено и Лично " Simple Smile Извинявам се за което!!!

# 642
Alena ,

От теб съм чувала, че педиатрите в Токуда са много добри. Как става избора на такъв и нали поставят ваксини и там? Питам, понеже в големите болници не го правят, визирам Надежда, където раждах.   bouquet   

# 643
Обаждаш се и си записваш час при лекаря, който искаш. Поставят ваксини и издават лист с номера на ваксината за педиатъра ти.

# 644
  • София
От вчера пак ни подкараха коликите  #Crazy имам чувство, че сега ни е пика...
Да питам давате ли на мъниците да гледат телевизия...
при вечерните упражнения малкия се заглежда... не че нещо вижда и разбира, ама шарения.. а и все пак помълчава, а не се дере, докато се "караме колело"  newsm39

Общи условия

Активация на акаунт