Априлче лакомо се храни, расте на ръст и килограми!

• 29 526
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Aludra *  благодаря  Hug

Anichka1987
И аз го хванах, че гледаме заедно новините.  Grinning

# 646
Вилиана ,вие си имате по-сложни отношения там,мися,че е нормално да не ти е приятно да го целуват...
Между другото и аз винаги съм мразила да ме гушкат и целуват и пипат  Laughing Laughing

# 647
  • в 1001-та нощ
Alena ,

От теб съм чувала, че педиатрите в Токуда са много добри. Как става избора на такъв и нали поставят ваксини и там? Питам, понеже в големите болници не го правят, визирам Надежда, където раждах.   bouquet  

Да, но отиди  в неонатологията, на ет. 2 - където е АГ-то - е регистратурата, където се регистрира преглед и се плаща. После се качваш на ет.3, там е неонатологичния кабинет  Peace

# 648
  • elhovo
здравейте,мами!не съм ви забравила-просто таткото ни е нощна смяна,а лаптопа е в хола където той спи и не мога да  го взема.
да ви се похваля-на 3.04.правим 3 месеца,вчера ни биха  двойната ваксина,не вдигнахме температура,бяхме малко кривички,но днес не е така.тежим 5.995кг. и сме високи 57см.ДЕСИ няма колики,спи си пак по цяла вечер само се събуди онази вечер за вода и пак си заспа веднага.будуваме доста и много гукаме.
невероятно е да си  имаш такова малко същество,което да осмисля живота ти и да даваш всичко за него! Simple Smile
 Hug и много целувки за бебчетата!

# 649
Здравейте, момичета. Времето се стопли и излязоха комарите. Навсякаде са гадините. Как се справяте с тях.

# 650
Здравейте, момичета. Времето се стопли и излязоха комарите. Навсякаде са гадините. Как се справяте с тях.
В магазини Тема а предполагам и  в другите има такива джаджи за комари на чико с ултразвук между 18 и 22 лева са по принцип са за количка но и в кошарата вършат работа Simple Smile нещо такова но на батерии а тези ги гледам имат и с разни миризми които лично мен не ме устройват http://www.minimod.bg/4708/chicco-%D1%83%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE … 80%D0%B8-zanza-no

# 651
# 652
За бебето за сега навън ползвам покривалото срещу комари, ако преценя, че трябва и мисля да сложа изсушена лавандула в една торбичка в кошарата и количката - тя гони комарите. За баткото ползвам репелент на Чико 3+ месеца с евкалиптово масло. За сега и двете ми вършат работа.

# 653
Поръчах това преносимото,с батерии ли е?

# 654
Поръчах това преносимото,с батерии ли е?
  да

# 655
Момичета,цялата глава на моя беборан се бели мажа го от няколко дни с преварен зехтин но ми се струва че няма ефект.Дайте нещо ефикасно за мазане/миене......

# 656
Момичета,цялата глава на моя беборан се бели мажа го от няколко дни с преварен зехтин но ми се струва че няма ефект.Дайте нещо ефикасно за мазане/миене......
то не е само мазане трябва и да сресваш с четка с естествен косъм или ситен гребен обратно на посоката в която расте косата...

# 657
то не е само мазане трябва и да сресваш с четка с естествен косъм или ситен гребен обратно на посоката в която расте косата...
тва ясно, но ефект няма

# 658
може би трябва да слагаш много зехтин и примерно шапка за половин час след което да сресваш. Даниел няма но съм питала ако ми се случи какво да правя така ми казаха така ти казвам от личен опит не мога да ти дам съвет

# 659
  • elhovo
   здравейте!
моята педиатърка ни изписа шампоан на натхерц.много съм доволна.нямаме трески от него.ако трябва питайте докито тя ще ти изпише нещо друго за трески.

Общи условия

Активация на акаунт