Отговори
# 660
  • Пловдив
salji4ka ,много си красива

Та какво приложение имат тензухените и бархетните пелени?

Аз лично ги ползвам при многократното миене на дупето.Слагам я над непромокаемата подложка,където е дупето,за да попия водата.Също при хранене,под главата на бебето,защото се изпотява.В столчето за кола също се потят и е добре да се постила нещо.Като се носи бебето на рамо против колики се слага пелена,ако върне да не ти намокри рамото.Изобщо имат много приложения

# 661
salji4ka ,и аз мисля,че са подготвителни,както и лекарката ми не вижда нещо притеснително.Като че ли в последно време имам чувството,че ми се случват най-много от притеснение и знам,че не трябва,но аз съм си по принцип по-чувствителна,а сега още повече,но се надявам това да не се отрази и да устискам поне да вляза в 9-ти.Като за капак с ММ тук последните две седмици все се караме за нещо и това допълнително ме натоварва и мисля ден два да се командировам при нашите да ме поглезят малко.

# 662
salji4ka перфектно изглеждаш,с теб иначе можем да се видим евентуално,аз лятото ще съм при нашите в Ямбол.За раждането взе ли решение,аз оставам за Сливен.
Относно кг,аз за 3 седмици не съм качила,малкия ги е дръпнал,качил е 750гр и е 2,500кг.Вчера бяхме на преглед,всичко е ок с дребното,диетата ми е подействала и сме забавили първоначалния скок в теглото му.Притесненията ни са единствено с някои стойности в изследванията ми,къде ми трябваше да му показвам резултатите от тук направените в болницата  ooooh! та към края на седмицата ще пускам контрола да видим.
Ще пера и аз тази седмица,че след 2 седмици ни очаква път.Иначе  сме готови със стаята.И си спя доколкото ми е кеф Embarassed по-точно,колкото ме остави човечето  hahaha
На всички в нужда стискам палци,бъдете здрави  Hug.
Скрит текст:
Да попитам,които за на Л-тироксин,по време на кърмене как ще се приема

# 663
  • Ямбол
Ммм17 амми като ти гледам линийката ти съвсем скоро влизашмв 9-я Grinning,така че споккойно,просто като ти стане твърд корема си полегни и се отпусни. Вярно,че с напредването сякаш главите ни пламват,притесненията нарастват,но щом ще се чувстваш по-спокойна направи си едно гости на мама и тати,сега ти се е паднало Wink
И аз съм така от нервите винаги са ми са се отразявали на корема. Явно там ни е слабото място Wink
Елфита ,благодаря   bouquet
Звезда ще се радвам да се видим  Simple Smile,а за раждането аз май реших да е в Бургас или поне за сега съм с такова намерение,ама ще видим,че с мойта зодия докато взема решение.... ooooh!

# 664
  • София
Пак да се включа аз с питане - знам, че сме го обсъждали доста пъти, обаче повярвайте ми - нищичко не си спомням, така че моля който е наясно пак да каже. Понеже нямаме граждански брак с ММ как точно става припознаването на детето? Трябва ли от болницата да ми дадат някакъв документ първо или ММ директно отива при нотариус и правят там някаква декларация?

# 665
  • Пловдив
Понеже нямаме граждански брак с ММ как точно става припознаването на детето?

Питаш си в конкретната болница.Често имат нотариус и не се иска друго освен ЛК на бащата и той самия

# 666
  • Варна
Пак да се включа аз с питане - знам, че сме го обсъждали доста пъти, обаче повярвайте ми - нищичко не си спомням, така че моля който е наясно пак да каже. Понеже нямаме граждански брак с ММ как точно става припознаването на детето? Трябва ли от болницата да ми дадат някакъв документ първо или ММ директно отива при нотариус и правят там някаква декларация?

Не го припознава.. за да ползваш един милион предимства като самотна майка, в наша Варна включая място в ДГ. Отделно малко помощи от социалното. Това в кръга на шегата.  Hug Сега сериозно - не мога да помогна, ние имаме брак.  

salji4ka много си хубава!  Grinning

Mar_bella успех! И после да се похвалиш кой ще е педиатъра. Аз да ти кажа за Варна още не съм чула някой да е получил отказ. Софиянки се оплакваха.  fingerscrossed

За спането направо не ми се говори, че то при мен е неспането..  Crazy Вечер още към 19-20ч едвам гледам и снощи рано рано легнах в има няма 22ч, пък станах до ВЦ-то в 23.30.. След още час пак ставах, че и не можах да заспя и хайде на лаптопа малко.. Легнах. Минаха не минаха 2-3ч пак ставах..  ooooh! Иначе сутрин към 7-8ч спя стабилноо, ама дребен вече става. Та толкова.

За прането всичко пера на 30-40 градуса. Отделям все пак светли от тъмни. От време на време и аз правя такава профилактика на пералнята - ползвала съм точно тези два цитирани препарата, но дали и какво вършат си остава мистерия. Wink Да пера на ръка обаче никога няма да стане.  Naughty

# 667
Хайде сега аз пак да питам-какъв вид термометър за бебо купихте?Днес ги разглеждах тип залъгалка,но и те са поне 4 вида,електронните,безконтактни,обърках се .Мамите с по-големи дечица да помагат  Simple Smile

# 668
  • София
И аз се включвам в питането за пране на дрешките!  Thinking
Niya_ - ти с избор на екип ли ще си или?

Да. Simple Smile Мисля, че сме при един и същи лекар Wink

# 669
  • Варна
 Josi, питаш в болницата. Различно е навсякъде. При мен имаше някаква служителка, пред която ММ се подписа, че признава детето. Даде ни документа и направо в общината да вади акт за раждане.

Пране на ръка не съм си причинявала от както имам пералня. Демек отдавна. Имам програма за дрехи, на чийто етикет пише "ръчно пране".  Peace

# 670
  • София

Не го припознава.. за да ползваш един милион предимства като самотна майка, в наша Варна включая място в ДГ. Отделно малко помощи от социалното. Това в кръга на шегата.  Hug Сега сериозно - не мога да помогна, ние имаме брак. 

salji4ka много си хубава!  Grinning

Mar_bella успех! И после да се похвалиш кой ще е педиатъра. Аз да ти кажа за Варна още не съм чула някой да е получил отказ. Софиянки се оплакваха.  fingerscrossed

За спането направо не ми се говори, че то при мен е неспането..  Crazy Вечер още към 19-20ч едвам гледам и снощи рано рано легнах в има няма 22ч, пък станах до ВЦ-то в 23.30.. След още час пак ставах, че и не можах да заспя и хайде на лаптопа малко.. Легнах. Минаха не минаха 2-3ч пак ставах..  ooooh! Иначе сутрин към 7-8ч спя стабилноо, ама дребен вече става. Та толкова.

За прането всичко пера на 30-40 градуса. Отделям все пак светли от тъмни. От време на време и аз правя такава профилактика на пералнята - ползвала съм точно тези два цитирани препарата, но дали и какво вършат си остава мистерия. Wink Да пера на ръка обаче никога няма да стане.  Naughty

Имам една позната, която заради помощи и т.н. с мъжа и решиха, че той няма да припознава детето. Видях му акта за раждане. Освен, че носи имената на майка си като презиме и фамилия, на мястото, къде пишат данните на бащата има звездички. Ужасяващо е просто. Никога няма да го направя и няма и на детето да го причиня. Халал да са им тия пари на държавните институции, детето ми има баща, който го иска и обича още отсега преди да се е родило и никакви пари не могат да заменят това. За мен хората, които постъпват по този начин са луди.

# 671
  • София
И аз пера на 30 или 40 градуса - зависи от деликатността на материите. Иначе имам разни кратки програми и еко - програми, ако пералнята не е пълна, та мисля да се възползвам от тях Simple Smile

А пелените наистина имат много голямо приложение -- за възглавничка, за леко завиване, вместо чаршафче в количката, за седалката в колата, след баня, за постилане в коритото да не се пързаля, при кърменето,...

И да ви споделя, ако не сте си взели четка за почистване на шишета и другите джаджи - една приятелка, която е изпробвала 4-5 вида четки вече, горещо ми препоръча тази на Чико - http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=15236&cat=41 

# 672
  • София
Хайде сега аз пак да питам-какъв вид термометър за бебо купихте?Днес ги разглеждах тип залъгалка,но и те са поне 4 вида,електронните,безконтактни,обърках се .Мамите с по-големи дечица да помагат  Simple Smile

yulianka, ако си член на фейсбук групата, там се завъртя огромна дискусия за видове и марки термометри и препоръки Simple Smile

# 673
Да се отчета от прегледа днес Simple Smile Както предполагах влезнах 1 час след запазения, но аз си го знаех това. Казаха, че бебка е 2500, което било много добре. Всичко е наред. Заради хремата, която имам докторката иска да отида при алерголог за консултация, и ако трябва да ми направи изследвания. Иска за всеки случай, ако случайно се наложи да ми слага някакви упойки. Каза ми да пия Магнерича до 9-ти юни, тогава влизам в 9-я месец. И но-шпа само при нужда. А мен малко ме е страх като го спра да не вземе веднага да иска да излиза бебка? Аз много искам да си влезе в зодията по термин Confused

И аз точно исках да питам за термометрите и това за липсата на граждански брак, но са ме изпреварили   bouquet

# 674
ZVEZDA *, от прочетеното по форумите след раждане рязко може да ти се качи ТСХ и за това на мен ендокринолага ми каза като родя до три месеца след това да пусна изследване и тогава ще преценим дозата!

Общи условия

Активация на акаунт