Великобритания - тема 52 Лятно Морска

• 43 828
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
Мерси Мери Simple Smile

# 166
  • UK
Ама как веднага може да се разбере кога е хубаво времето в Англия - никой не пише в темата и само миткосва навън  Mr. Green
 sweating

# 167
  • някъде в орбита...
Ама как веднага може да се разбере кога е хубаво времето в Англия - никой не пише в темата и само миткосва навън  Mr. Green
 sweating

И аз си го помислих същото одеве като се прибрахме  Laughing

# 168
  • Манчестър
Някой миткосват навън,някой цял ден работи......

# 169
  • След завоя в дясно
Някой миткосват навън,някой цял ден работи......
Работи работи на пълни обороти. А покрай това време, само ваканция ми е в главата.   grinning039  нищо,че имам близо два месеца до тогава.
Тzvetak знаем ние, че е много отговорно детенце  Hug, но я кажи ти хареса ли младежите Mr. Green

# 170
Здравейте, аз съм майка на 10 мес. момиченце и ще се местим в близките 4 месеца в Англия.Записвам се , защото темата е интересна и ще се радвам да си пишем и обменяме опит .   bouquet

# 171
  • някъде в орбита...
Ave, то и аз се предполага, че работя  Embarassed За сега поне ми е лесно, действам от парка през таблета. Но скоро ще ме вкарат в офис пак  Tired

Flowertot, добре дошла  Wink

# 172
  • Лондон
Уф, и аз от работа не усетих хубавото време... Вечер все пороите хващам

Ell, какви са тези провокативни въпроси Rolling Eyes харесаха ми, но тъй като могат да са ми синове, оставих емоциите на девойките... Ама те полудяха направо  Laughing
Сега разбрах как и защо пълнят 80 хил стадион 3 вечери подред...

Моят мерак беше за Coldplay в Royal Albert Hall , но не можах да се преборя за билети... няма такава мафия, блокира сайта за 1/2 час и после бяха свършили, сега ги препродават за по над 1000 паунда  #Cussing out

Утешително в неделя сме на балет, оказа се, че имаме билети от 8 месеца, даже бях забравила Simple Smile

# 173
Здравейте мацки!

ЦветаК браво за концерта, аз да си призная не бих го издържала. За щастие Яна бива облъчвана от брат си, че такъв тип музика не се слуша Mr. Green

Аз вчета се смях със сълзи в работа. Такова нещо не бях очаквала. Четвърти клас имаха за задача да се облекат като известни личности и класния им се беше нагласил с клинче за колоездене. Лелееее то не беше оглеждане, подсвиркване, реплики от типа "Два пъпеша и два картофа в кошничка?". Побъркаха до направо колежките.  Joy

Днес стана дума банските. И по-точно за това, че според тях липсата на горнище за 3 годишно момиченце е неподходящо. Аз им казах че според мен е абсолютно нормално, особено като се има в предвид, че в това горнище няма нищо. Те пак се възмутиха и ме попитаха за педофилите.
Според вас има ли педофили у нас? Сигурно има, но все си мисля, че когато работиш по цял ден нямаш сили и време за глупости newsm78 Интересно ми е да чуя и вашето мнение.

# 174
  • UK
Като бях малка, може би 4-5 годишна, ми беше позволено да се разхождам сама из градчето, в което прекарвах лятото (Велики Преслав). Един ден един възрастен мъж ме покани у тях и ме накара да го гледам докато мастурбира. За какви сили за мислене на глупости става дума изобщо, то не е като да са отегчени от нормалния секс и да искат да си го направят по интересно, става дума за изкривяване.

# 175
  • някъде в орбита...
Шая, то това детето дали е на 3 или 5 годинки без горнище няма според мен връзка с педофилите. По същата логика защото мацка се пече на плажа така означава ли, че всеки мъж може да приема това като покана? Абсолютно не приемам че едно дете на 3 е длъжно да слага горнище. Децата сами стигат до момент в който настояват да носят такова.
А педофили има навсякъде. Това не зависи от неща като колко свободно време имат, или какво работят. Де да беше толкова лесно  Tired Човек трябва да се пази от извратени идиоти, но пък и не трябва живота ти да се върти около опасността от тях ("ако детето ми излезе с тази блузка дали ще я забележи някой педофил?") Confused

МГМ, нямам думи...

# 176
MGM и аз нямам думи.....

Мисълта ми беше друга. Напълно съм наясно че и у нас, както навсякъде има педофили.
В едно общество, в което минималните физиологични нужди на един скот са задоволени и той нито има грижа за това, нито желае да се развива, възможността за осъществяване на извратените му желания и е много по-голяма. Ако един индивид ежедневно трябва да се бори за оцеляването си, скуката не взима връх, а ежедневната борба намалява възможностите за изродии. Ето например един клиент на мъж ми. Той ежедневно се реже. Лице, тяло, навсякъде. По цял ден се чуди каква глупост да измисли, но има къде да живее, какво да яде, лекарствата са му осигурени....Ако този човек трябваше сам да осигурява съществуването си, не би имал възможност да го прави. Но той сам си признава - скучно но му било, искал внимание. Това имах впредвид, а не че дали си такъв или онакъв извратен тип зависи от работата ти.

# 177
Шая, мисля че специално по отношение на педофилите, това дали работиш, бездействаш, разпологаш с финанси или не, не оказва голямо влияние. Педофилите се възбуждат от малки деца и това не се влияе от други фактори. По същия начин може да кажеш че хомосексуалистите няма да мислят за партньори от техния пол ако трябва да се борят за насъщния.
По същия начин социопатите не могат да бъдат променени. Това е нужда, която изпитват без значение дали са гладни, жадни или уморени.

# 178
  • Лондон
Съгласна съм с golden и мисля, спокойно може да се каже, че педофилията е една от най-голямите ужасии на съвременния свят, достатъчно е да четеш новини, а аз най-мазохистично го правя всеки ден, някои неща се виждат и от собствен опит Confused
Детето ми ходи по басейните с цял бански, от съвсем малка, и с бански от две части на плажа, просто така по ми харесва... Помня като малка едно от най-гадните неща когато ходех на море с родителите ми беше да ме съблекат гола, за да се изпека по-добре...  Confused

# 179
  • някъде в орбита...
Шая, извинявай, не съм те разбрала правилно   bouquet
Напълно съм съгласна с golden по този въпрос  Confused

tzvetak, това вече е гадно  Tired И мен баба ме врънкаше да се пека гола (4-5 годишна), но майка ме спаси и ме остави да правя каквото искам  Heart Eyes Мисля, че така е и редно - децата също трябва да се чувстват комфортно, а не да бъдат насилвани за такива неща.

Общи условия

Активация на акаунт