Великобритания - тема 52 Лятно Морска

• 43 838
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро,
чудя се прието ли е да се носят цветя първия ден в училище? Мислех да вземем някаква саксийка с цвете за стаята му.

# 601
  • Манчестър
Ell, засега екскурзията се отлага Sad парите отидоха за къщата, но аз не съм се отказала напълно. Как е положението при вас - кога заминавате?
Малкият е значително по- добре, мерси момичета
Ave, мъжът ти какви изследвания е направил (ако искаш ми пиши на лични)? Не знам какъв е точно протоколът в Англия, но аз съм в мултидисциплинарната група на Северен Уелс за белодробните заболявания и ако мога ще се радвам да помогна.

Мерси Голдън..ще ти пиша на лични.

# 602
Добър вечер   bowuu
Аве, надявам се мъжът ти да е добре и скоро да се разбере, че нищо му няма  Hug

Днес направих първия си лимонов кейк с айсинг   chef стана супер Simple Smile поне все още всички са живи  Whistling

По нашия въпрос има развитие, т.е. Развитие едва ли ще има. От полицията са звъня ли днес и са казали, че не можели да видят добре на записите какво се случва, понеже камерите не покривали района, а и били питали в магазина и хората казали, че нищо не са чули, както и естествено версията на англичанина боклук, която е различна от нашата.
И сега, имам следното сериозно питане. Къде мога да си намеря адвокат или солиситър, който да ми даде правен безплатен съвет, или който да наемем за по нормална съмъ. Няма да си оставя нещата така. Мъжът ми каза, че щях и до Страсбург да стигне, ако е възможно няма да откажа да им осъдя скапаните расистки задници.  #Cussing out #Cussing out
Бясна съм! Значи кво става, всеки боклук може да си прави каквото си иска, а ние да си трем щот не сме англичани!

Ще ме извиняват момичетата с мъже англичани, но не съм вярвала че може да са толкова тъпи и ограничени като нация. Един прост пример- показвам една снимка с моя мъж каращ Додж рам(американска кола! за който не знае) и казвам на колегата това е Додж, а той ми вика аааа знаех си, че мъжът ти правят някакви далавери в гаража и се занимават с доджи карс  ooooh! абе викам какви доджи карс бе мен, това е марка, бранд, че му показвах...и все пак са готови веднага да те заподозрат в нещо, щом си чужденец.

Та, да, не съм много наясно каква е процедурата оттук нататък, но не иска. Да оставя нещата така. Ако някой има добър съвет, моля да заповяда. Не знам дали има някаква давност също...

# 603
  • UK
Комар, ignorance is bliss, нали знаеш.  Това с dodgy cars ме уби.  ooooh!
Според мен също не трябва да оставяш нещата така. За съжаление с конкретна информация по въпросите, които задаваш, не мога да съм полезна, но стискам палци да възтържествува справедливостта. Аман от боклуци. Много интересно какво ще се случи, ако някой в САЩ те нарече факинг форинър, дали няма да го изкорубят.

# 604
Комар, citizens advice bureau! Работят със силиситъри и ще могат да помогнат, но отнема време!

# 605
  • До хладилника, който обичам
Рожденият ден мина супер Simple Smile замисълът ми за самостоятелно рисуваните торбички не предизвика кой знае какъв интерес, за мое учудване , но пък играта с лака беше абсолютен успех. Между двете нямаше трета организирана от мен игра, организираха се сами, щъкаха из къщата, хахо-хихи, имах чувството, че ще паднат през тавана Crazy и играха на криеница из къщата и двора. Тръгнаха си щастливи и усмихнати, моите деца са също доволни. За една бройка да забравим тортата Crazy и търчахме в последния момент да разрежем и бутнем по торбичките на вратата. Всички деца бяха сладури, всяко намери да каже добра дума (за цветята ми, още в еднократни саксии от магазина и с етикета с цената отгоре, за украсата с балони, за английския ми).
Сандвичите ги презряха видимо, както и здравословните алтернативи, добре, че реших да взема и две пици, които се изпариха преди да докоснат масата още. Следващ път ще взема само пици.
Посетихме и летния панаир на училището след това, следобеда, където пък успях да се видя с една от майките, с чиято дъщеря моята ще е заедно в гимназията (детето беше на рождения ден, но не успях да видя родител тогава), и успях да разбера какво съм пропуснала на родителската среща. Изобщо, доволно!
Само горкият Филип на Tolumba не беше съвсем щастлив, не му дадоха да лази по чакъла и големите момичета вдигаха такъв шум, че не успя да поспи.

# 606
Горкият Филип реших да го водя и на вечерното парти  Crazy
Повечето колеги и приятели се оказа, че идват с децата и бебетата. Към 50 човека се очертава веселбата.
Но баунси касъла, ще е за възрастни, хо-хо  Mr. Green

Комарчо,

понеже си приятелче и ми пука за тебе, ще бъда откровена.
Това, което ви се е случило е отвратително. Всяка форма на омраза и насилие е отвратителна.
Но не позволявай това да ти очертава живота за напред.
Сухите факти са такива-вашата дума срещу неговата.
Пред закона той не е боклук, гражданин като вас.
Това че никой нищо не е видя, ами може и наистина никой да не се е загледал.
И да, познати са ми казвали, че камерите по магазините не обхващат всичко,
дори някои не снимат на пълен кръг и не пазят записи. Не знам на Лидл какви са.
Държиш речи пред колегите си англичани, които лично намирам за неуместни,
наричаш ги тъпа и ограничена нация, прощавай, не е красиво това.
Ако в търсенето на справедливостта искаш хората да те вземат на сериозно, се успокой.
И не ги обиждай на свой ред. Защото, както ти не искаш всички да сме в кюпа на търсещите помощи,
така и на тях не им е приятно всички да са тъпи, ограничени, расисти и боклуци.

# 607
  • UK , Somerset/BG Veliko Tarnovo
               Привет момичета!  bouquet

Да попитам нещо относно пералнята и сушилнята...2 в 1 или 2 отделни уреда.Т.к в кухнята ми е теснотия , предпочитам да бъдат в 1 уред , но половинката казва , че тези 2 в 1 не работят добре.Обаче в противен случай трябва да търся място на сушилнята някъде из дневната да речем Crazy Дайте съвет.

# 608
Аз бях скоро пред същата дилема. факт е, че отделни уреди е по-добре. Факторът място обаче ми беше важен и в крайна сметка взехме комбиниран уред. Някой ден ще взема пак отделни, като имам мястото за това.

# 609
  • UK , Somerset/BG Veliko Tarnovo
  Бу , да ти е жива и здрава рожденичката! newsm59 Желаем на детето  безоблачно бъдеще!

# 610
Толумби,

Благодаря ти за съвета  Hug
Не че съм го нямала една на ум като им разказах на колегите. Все още не ми се е изпарил напълно малкото мозък  Mr. Green снощи бях мн ядосана. Никога не съм делила хората по раса, националност или вяра. Както и да е. Благодаря на всички, отивам да се срамувам в ъгъла, че реших да използвам темата като отдушник напоследък и я напълних с глупавите си оплаквания. Очевидно е досадно вече, така че освен да се похваля какъв страхотен ден имах със семейството си, не виждам какво да кажа друго Heart Eyes
Радвам се, че и за вас е било хубаво.

Бу, да е жива и здрава щерката! Много успехи и н двате! Разкошни сладури са!

П.п Ljoly, проверявахме снощи там, но те не се занимава с такива инциденти. Благодаря все пак  Hug

# 611
.. освен да се похваля какъв страхотен ден имах със семейството си, не виждам какво да кажа друго Heart Eyes

Какво по-хубаво от това  Grinning

Аз се радвам, че изпусна парата тук, хубаво е да споделяме с какво се сблъскваме.
Скоро ще съм ваканция и ще мога и физически да те гушна и успокоя  Wink

Страхотен ден. От парти на парти.
Филип стоически издържа да го мачкат и целуват цял ден.

Бу,
най-накрая измислих на кого ми прилича малкото в изразяването на любов към Филип.
Елмайра!!

# 612
Мхехе, така са. И тя беше някога 'Филип' на свой ред за други Елмайри Mr. Green

# 613
  • Манчестър
Комар, citizens advice bureau! Работят със силиситъри и ще могат да помогнат, но отнема време!

Citizen Advice Bureau не мисля,че ще помогнат особено.те само могат да дадат съвет и нищо друго. Дали ще е най- правилния е отделен въпрос.

Адвокатите почват от средно 200 лири/час + допълнително чарджат за всяко написано писмо??първата среща винаги има 30 мин безплатни и предполагам още тогава ще им кажат какви са им шансовете, имат ли изобщо някакви и т.н..

Не знам как стоят сега нещата с legal aid,защото го промениха. Но и legal aid си е дълг които со стои и рано или късно трябва да се изплаща.

# 614
Изключително благодаря, че почивния си ден, сте отделили време за моето питане  Hug не искам да пълним темата с негативизъм повече  Simple Smile ако има развитие и конкретно действие, ще ви пиша и най - вече от уважение към всички вас, които ми дадохте кураж и съвети, които бяхте съпричастни  Hug

Нека се върнем на английските рецепти, учебните години и спортовете, защото са по-полезни пък и ми предстоят, надявам се  Heart Eyes

Приятен уЙкенд на всьо вам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт