Брандове, които не успяхме да превърнем в легенда

• 8 252
  • 37
  •   1
Отговори
Не бих казала, че съм познавач на козметика, но че съм авантюрист, това е сигурно. Наред с по-известните, даже досадно известните марки, купувам и не толкова известни (поне за мен) продукти. И тези покупки понякога ми излизат през носа, защото цените им са солени. Но когато преди покупката се опитам да намеря някаква препоръка за марка, просто не намирам. Темата ми е за тези марки продукти, които не се коментират често тук. Продукти, от които сме били изненадващо доволни и си струват или пък не... Ето, аз от дълго време използвам Шу Уемура. Но с какво е известна марката, например във форума? Единствено с извивачката си за мигли. А почистващите им продукти са прекрасни. Освен със супер сполучливи покупки, понякога и на още по-сполучливи цени, имам и болезнени попадения. Например ексфолиращия крем на Evidens De Beaute, за когото похарчих много пари, а се оказа нищо особено. Има къде по-добри ексфолианти на нормални цени. И така, кои са вашите попадения или падения в козметиката, с имена различни от Ланком, Биотерм, Шанел и Арома?

# 1
този шампоан спечелих във фейсбук игра, дори не проверих кой е спечелил, специално ми писаха:

Скрит текст:

цената му е около 14 лв., които никога не бих дала за нещо непознато
води се био /без силикони, парабени, SLES и PEG и нетестван върху животни /, малко премива моята боядисана коса и я разхвърчава, но е добър за девойките ми, т. е. успешна придобивка

Последна редакция: пн, 26 май 2014, 17:06 от bubanka

# 2
  • Варна
Любимият ми слънцезащитен крем е един на Ahava - марка, която е малко известна тук, в Бг.
http://www.ahavaus.com/
Постоянно го издирвам из разни неамерикански сайтове, 1-2 пъти съм успявала да го купя от Ягодката, също и от Амазон, понякога има добри промоции (последно го взех от дневните сделки на Ягодката за 18 лв.):
http://bg.strawberrynet.com/skincare/ahava/sun-protection-anti-a … rackid=7601500001

# 3
  • някъде под слънцето...
За мен най добрия почистващ продукт за грим е олиото на sk2.Невероятно е.Сваля водоустойчиви спирали, очни линии лак за мигли.Не омазнява превръща се в лека емулсия, която лесно се измива.Супер икономично.едно натискане на помпичката е достатъчно за почистване на цялото лице.Една опаковка свършва след около десет месечна ежедневна употреба.

Последна редакция: пн, 26 май 2014, 19:58 от sl

# 4
  • Belgium
Продукти, от които сме били изненадващо доволни и си струват или пък не... Ето, аз от дълго време използвам Шу Уемура. Но с какво е известна марката, например във форума? Единствено с извивачката си за мигли.

Не е така.

Шу Уемура е много коментирана марка в темата за Професионални продукти за коса.
Шампоани, балсами, спрейове - марката е обичана и използвана  Peace

# 5
  • София
За пръв път чух за Shu Uemura във връзка с продукта им Cleansing Oil, който се представя едва ли не като нещо ново и иновативно. За съжаление не бих си го взела, въпреки добрите отзиви, тъй като на първо място в състава му е paraffinum liquidum - течен парафин, петролен продукт, изключително евтин и разбира се, не особено полезен. Иначе маските за коса на марката са отлични. Изключително добри впечатления имам от българската марка Phytocode, за която също научих от форума. Много хубав и евтин продукт е маската за коса 3 Minute Miracle на Aussie, това е супермаркетна козметика, много популярна в Англия, може би и в Щатите.

# 6
Интересна темичка. По принцип съм традиционалистка в избора на козметика, но относно ароматите, кръшкам с BYREDO. Последно се сдобих с Flowerhead.

# 7
Здравейте момичета, интересна тема, аз съм от хората, които нямат проблеми с кожата, опъната, лъскава и сияеща, което е ген разбира се, но може би има значение, че ползвам само аптечна козметика, не си позволявам никога да купувам от парфюмериини магазини, ще споделя марките които обожавам
Нюкс, доста приятни кремове и пяна за измиване на лице
биодерма, ползвам розовата мицеларна вода, прекрасна е, след нея кожата е мекичка като бебешко дупе
галеник, харесвам кремовете
Рок дневен крем и околоочен ползвам и харесвам, също и серума не е лош, както и филъра за бръчки

# 8
Моля, редактирайте и допълвайте постовете си, не пускайте последователни.

# 9
Я да се разпиша в темата, защото даже обикновено търся непознати за мен марки, а не много рекламираните. Доста био и органик ориентирана съм и нашумелите брандове не ме изкушават, понеже много от тях не предлагат такава козметика.
Доволна останах от ролковия дезодорант на PitRok. Поръчвам го от feelunique или амазон  Peace

# 10
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хубава тема Simple Smile.
Последно попадение на неизвестна ми досега марка- ето този шампоан
Скрит текст:
За пореден път купувам и този душ-гел- наистина прави кожата мека и сияйна
Скрит текст:
И най-голямото ми откритие в продуктите за лице- ето тази серия с кал от Мъртво море
http://www.thedeadsea.com/
Постоянно купувам продукти, уж съдържащи въпросната кал, но маската на Kawar е първата, за която наистина вярвам, че е направена от чудодейната смес.

# 11
joy_r, шампоана офлайн или онлайн си го взела и от къде, ако може да попитам?  Peace

# 12
  • вятър в маслините, вятър над хребета
От магазин го купих, но аз не живея в България Peace. Тук го продават в Tesco и в аптеките Dr. Max.

# 13
От магазин го купих, но аз не живея в България Peace. Тук го продават в Tesco и в аптеките Dr. Max.

Оки, ще го имам предвид при някое пътуване зад граница Wink

# 14
  • София
Я да се разпиша в темата, защото даже обикновено търся непознати за мен марки, а не много рекламираните. Доста био и органик ориентирана съм и нашумелите брандове не ме изкушават, понеже много от тях не предлагат такава козметика.
Доволна останах от ролковия дезодорант на PitRok. Поръчвам го от feelunique или амазон  Peace
Пък аз останах разочарована от този рол он.  Crossing Arms
На прима виста ми хрумва, че съм много доволна от този рол он http://www.iherb.com/Crystal-Body-Deodorant-Crystal-Essence-Mine … ;sr=null&ic=7  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт