Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 118-та тема

• 160 587
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
  • София
  Не е тъп въпроса, аз обичам да си охлаждам мусаката разравяйки я, защото я нападам веднага от фурната.Забравих да я снимам цяла. Hug А допълних какво е, защото си помислих, че ако не знаех, и аз щях се чудя. Hug

# 646
Супа топчета от пилешка кайма
Пица талиатели с пилешко месо, зеленчуци и бяло вино

# 647
Привет  Hug,малко се повтарям с Тайна  Hug и в нас:
мусака и таратор

баница с кисело мляко и сирене

# 648
Мина, всички торти са великолепни! Simple Smile Labrex-4e, галетчето ти е разкошно! Хареса ми и порцийката на rossonera Hug

От мен едни много вкусни Лешникови, овесени бисквитки. Замирисва ми на домашен уют като ги пека.

Ето как да ги приготвите: http://vkusnoteka.blogspot.com/2014/07/blog-post_15.html

Хубава вечер мили дами  Hug  chef

# 649
редовно гледам и записвам, но рядко се разписвам със собствени рецепти, все не ми стига времето за снимка  Joy
закуска- бухтички със сирене и шунка:

салата: белени домати с домашно магданозено песто:

още една салата: сух таратор:

и още една с различни видове рибка:

сьомга на скара:

и пак салата:

ето и част от масата, все пак ММ имал имен ден днес  Laughing:

ако можеше и торта от Angellove да си поръчам  Hug

# 650

Хубава вечер мили дами  Hug  chef
а за тоя , у лево, да е лоша ли  hahaha

# 651
Привет, момичета и Bongo! Hug

Явно жегите не ви влияят и все така се вихрите в кухнята, особено в последните два дни.

Angellove, то бива да покажеш една торта или две, но това твоето е безобразно направо! Всичките ти творения изглеждат зашеметяващо! Поздравления! Peace

Аз този път се отчитам само с основни ястия, защото салатите са по подразбиране, а последния си десерт забравих да го снимам, толкова бързо изчезна. Laughing

Боб с ориз на фурна (оригиналното му заглавие е Бамбал фасул), гарниран с наденички и салати:

Спаначени минипайове:

Пънчета от тиквички
(по страхотната рецепта на Пеп-4о - Пепи, благодаря ти!):

# 652
Привет, момичета и Bongo! Hug    bouquet  bouquet  bouquet
Боб с ориз на фурна (оригиналното му заглавие е Бамбал фасул), гарниран с наденички и салати:

[/color]
това си е жив бамбал. има и боб с ориз , но разликата е в големината. може да ме пробваш колко ще изям (бамбал)   hahaha

# 653
Привет, момичета и Bongo! Hug    bouquet  bouquet  bouquet

[/color]
това си е жив бамбал. има и боб с ориз , но разликата е в големината. може да ме пробваш колко ще изям (бамбал)   hahaha

Bongo, имам рецептата от моята баба и тя точно така си му казва на това ястие - Бамбал фасул. В Южна България този едър фасул е популярен като смилянски. Става дума за един и същи сорт, в случая - приготвен на фурна (по искане на хлапето, което искаше "боб, ама  без чорбичка, мамо") с ориз.  Peace

# 654
ей това боб с ориз много го обичам, а бях купила наденица да готвя днес боб с наденица.  Ще взема да си отделя утре боб с наденичка и ще запека с ориз във фурната. И ще си го ям тайно  Laughing
Windy, те са си прости тиквички, само дето са на пънчета отрязани  Hug

Ще си покажа рибките от снощи. Едни ядохме печена пъстърва, други - сурово солена

пилешки хапки със зеленчуци, но от уок-а направо  Laughing  каквото остана след събиранто в кутии

и пълнени чушки със сирене

# 655
Бенто (кутия за обяд)

# 656
Мина, разкошни торти си сътворила!  bouquet
От мен:
Картофки в гювече

# 657
Windy, много сладурски минипайчета и  пънчета  bouquet

Пататник във фурна

# 658
  • София