Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 118-та тема

• 160 273
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
От мен ягодово парфе (от блога на Йоли)

Скрит текст:

Агнешко с пресни картофи

Скрит текст:

Агнешко с пресен лук, ориз и гъби

Скрит текст:

# 151
  • забравих си мисълта...
Днешният ни хляб.
Тестото е замесено от мен, но оформено от моята малка принцеса Vivien. Simple Smile

# 152

Вени, поздравления за принцесата! Чуден хляб е оформила!  Heart Eyes bouquet

lanvinka , много изкусителен ябълковия сладкиш и в двата варианта! Heart Eyes  bouquet

Capt_Flint, залепнах за нугата! Heart Eyes  bouquet

Десерта от тая вечер.

# 153
Различни хлебчета от едно тесто Simple Smile

/url]

# 154

Вени, поздравления за принцесата! Чуден хляб е оформила!  Heart Eyes bouquet

lanvinka , много изкусителен ябълковия сладкиш и в двата варианта! Heart Eyes  bouquet

Capt_Flint, залепнах за нугата! Heart Eyes  bouquet

Десерта от тая вечер.

Боже, каква красота!!!  bouquet

# 155
  • Бургас
В тази темичка не съм писала.Само четях и се наслаждавах на крастите и вкусотийките.Днес ще  сложа началото Simple Smile За празника дребни сладки и теменужено парфе.

# 156
# 157
Днешната празнична закуска

с кашкавал

с кренвирш

с филе

и със сладко от сини сливи

# 158

Днешната закуска - солени кроасани с бутертесто

http://valia-recipes.blogspot.com/2014/06/blog-post.html

# 159
Ингрид, искам да помоля да споделиш как приготвяш агнешкото? Изглежда невероятно крехко и вкусно. Благодаря:)

# 160
# 161
Здравейте! Влизала съм отвреме навреме в тази тема и виждам много добре изглеждащи неща. Понеже от скоро започнах с готварските опити  Embarassed (студентка - от нямане на къде  Laughing ) , реших да кача някоя снимка, но като направих бърз преглед на темата, направо ме досрамя  Laughing . Аз се причислявам по-скоро към опитите за термична обработка, все още няма ''готвене'', обаче ми стана интересно и искам да се науча.
Първият ми омлет  Mr. Green :
Скрит текст:
Пържени филийки с ябълка и канела:
Скрит текст:
Пържени картофки:
Скрит текст:
Пилешки пържоли със зелена салата:
Скрит текст:
Картофено пюре с пилешки хапки:
Скрит текст:
Спагети:
Скрит текст:

Ще съм ви благодаря, ако някой ми обясни как се правят картофи с пилешко, защото намирам някакви рецепти, но говорят за 1 пиле, 500г картофи, 3 глави лук, което е супер много. На мен ми трябва в малка тенджерка, за 2 пъти примерно Simple Smile
Също така ориз с пилешко и зеленчуци (грах, царевица). Разполагам само с котлон, нямам фурна Simple Smile
Хубав и ползотворен ден (каквото остана от него) на всички Simple Smile

# 162
Ще съм ви благодаря, ако някой ми обясни как се правят картофи с пилешко, защото намирам някакви рецепти, но говорят за 1 пиле, 500г картофи, 3 глави лук, което е супер много. На мен ми трябва в малка тенджерка, за 2 пъти примерно Simple Smile
Също така ориз с пилешко и зеленчуци (грах, царевица). Разполагам само с котлон, нямам фурна Simple Smile
Хубав и ползотворен ден (каквото остана от него) на всички Simple Smile
не виждам проблем да разделиш  количеството на дадените съставки на 2 ,3 или 4 части.
избери от пилето каквато част най ти харесва , използвай зеленчуци които обичаш , сложи подправки  които обичаш и сол на вкус.  ако това количество ти е малко за следващото готвене увеличи с  Х грама.  все пак всеки има различни разбирания за количество. за теб 1 пиле е супер много , но за бат`Бонго е идеално.  даже и бирьочка ще му прибавя.  hahaha

# 163
Ще съм ви благодаря, ако някой ми обясни ........

Sunny__ , отговорих ти  ТУК. Peace

# 164
Големи вкусотии отново всички сте приготвили.  bouquet Бухти

Общи условия

Активация на акаунт