Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 118-та тема

• 160 429
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
закуски

джолан в плик с картофи

толумбичките на Зиче

палачинките на мими0585

# 376
Карамелизирана сьомга
Много вкусна виетнамска рецепта

Карамелизирана сьомга
by Dani Dineva, on Flickr

# 377
как обичам тая  рибка  Peace
Дорка, много апетитен джолан  Peace
megansg, чуден е галета на Лабрекс   bouquet не съм правила скоро.

у нас имаше боб пак  Sunglasses

кюфтета и мариновани пилешки пържоли

и яйца почти по панагюрски, в микровълновата

# 378
  • Асеновград
От мен две торти.
Първата за на една моя  приятелка дъщерята , по тяхно желание шоколадова и  с много цветя.

Една малка шоколадова за вкъщи , за моите дечица. Heart Eyes

# 379
Пепчо,то си е за смях ,ама кажи как се прави боба ? Rolling Eyes

bowuu  chef

# 380

Кашкавалки по рецепта на дама от друг сайт.

# 381
  • Русе
Katerina R. , разкошен чийзкейк!
huliganka, дорка, megansg, rossonera, Love`s Green Kitchen, пеп-4o, много апетитно!   bouquet
Аз идвам с плодов сладкиш с вишни и кайсии, вариация по Capt Flint. Много сполучлив,изпробван от мен вече няколко пъти с различни плодове и винаги добър резултат.

# 382
Пепчо,то си е за смях ,ама кажи как се прави боба ? Rolling Eyes

кипвам го. Слагам лъжичка сода за хляб и ври 10-15 мин. Сменям водата, мия обилно;
Отново чиста вода с боба, да завира + лук, олио. По някое време като омекне + червен пипер, универсална подправка, или зеленчуци, ако ще прибавям. Пак да поври, когато е готов - омекнали зърната посолявам, + джоджен, ври още 10 мин.  Размивам малко брашно и сгъстявам, да не е бистра чорбата му. количеството боб - зависи яхния, или чорба ще е; зависи и колко навира боба. Аз доливам боба с вряла вода ако трябва, противно на твърдението, че не се долива.
Тук има едно ухо, което е сложено да се вари още в началото, след смяната на водата (или ребра, джолан друг път)
Ода за боба http://pep-4o.blogspot.com/search/label/%D0%91%D0%BE%D0%B1

# 383
За мезе, а не за наяждане - ароматни гъби на фурна

# 384
Дани сьомгата изглежда много вкусна  Heart Eyes
Гисчо, твоите гъби ме впечатлиха smile3501

Love`s Green Kitchen и аз като теб правих Торта Павлова
Моята е с праскови и череши  Laughing

и още една снимка

# 385

Мммм, тук от вкусно по-вкусно! Crazy Heart Eyes      bouquet  chef  bouquet  bouquet
megansg и пеп-4о пак са изсипали рога на изобилието! Heart Eyes      bouquet  chef
Love`s Green Kitchen и сладката мими с разкошни торти! Heart Eyes    bouquet  chef
*sve* , много апетитен сладкиш! Heart Eyes      bouquet  chef
Гисчо, хич нищо не ми пречи да се наям с теЗ гъбки и нищо друго да не искам! Heart Eyes     bouquet  chef
aniii_b, подскажи рецептата на  дамата от другия сайт, вкусно изглеждат кашкавалките! Heart Eyes      bouquet
У нас бързи манджи - пиле с ориз

и тутманик без месене на SkyBlue    bouquet

kostilq, ти направо ме довърши с твоята Павлова, езика щях да си глътна! Heart Eyes      bouquet  chef

# 386
 Нямаш проблеми  Grinning Копирам я :

Скрит текст:
  В дългока купа се изсипват 3 ч.ч. брашно, рамесено с 1 коф. кисело мляко, 1 ч.л. сода за хляб, 200 гр настърган кашкавал и 1 ч.л. сол. Тестото нито се бърка, нито се меси, а се върти на ръка, докато стане лепкава смес. Намажете с олио тава и в нея слагаите от тестото, като загребвате с лъжица. Леко с пръсти оформете питки, в средата на които направете кладенче, в което сложете маргарин или масло.
  Сложете тавата в гореща фурна и печете на 180 градуса 25-30 мин до получаване на кафеникава коричка.

# 387
  • Пловдив
Нямаш проблеми  Grinning Копирам я :

Скрит текст:
  В дългока купа се изсипват 3 ч.ч. брашно, рамесено с 1 коф. кисело мляко, 1 ч.л. сода за хляб, 200 гр настърган кашкавал и 1 ч.л. сол. Тестото нито се бърка, нито се меси, а се върти на ръка, докато стане лепкава смес. Намажете с олио тава и в нея слагаите от тестото, като загребвате с лъжица. Леко с пръсти оформете питки, в средата на които направете кладенче, в което сложете маргарин или масло.
  Сложете тавата в гореща фурна и печете на 180 градуса 25-30 мин до получаване на кафеникава коричка.

Аз ги направих в като мъфини и станаха страхотни.

# 388
 Радвам се че и на вас са ви харесали  Peace

# 389
  • varna
Тортата Павлова и на двете момичета е страхотна!

Общи условия

Активация на акаунт