Открийте какво печелите в голямото семейство на ИКЕА!

• 12 872
  • 9
  •   1
Отговори
IKEA Family е програма за всички, които споделят една и съща страст - любовта към дома.

Тя е вашият билет за един свят, пълен с предимства.
Тя е източник на вдъхновение, идеи и... подаръци! Но преди всичко е нашият начин да кажем едно голямо „благодаря“.

Като част от нашето семейство, отсега нататък преживяването с ИКЕА ще ви е още по-приятно и ще можете да печелите от всяка покупка:

• Трупате 5 точки за всеки 1 лев, заплатен в магазин ИКЕА, ИКЕА Ресторант и Кафе, ИКЕА Бистро и ИКЕА Магазин за шведска храна.
След натрупване на необходимия брой точки, можете да ги обмените за подаръци по ваш избор от асортимента в брошурата IKEA Family и от www.IKEA.bg/family;

• Можете да се възползвате от специални предложения в магазин ИКЕА;

• Научавате за всичко ново в магазин ИКЕА с актуален електронен бюлетин;

• Бъдете първи на разпродажбите в магазин ИКЕА – информираме ви предварително кога започват намаленията;

• Възползвате се от удължен период от 60 дни за замяна и връщане на продукти, в съответствие с Условията за замяна и връщане;

• Ще бъдете сред поканените на увлекателни мероприятия за вас и цялото семейство, които организираме в магазин ИКЕА;

• При първоначалната си регистрация получавате 200 бонус точки.

Как да се присъединя?
Можете да се присъедините към IKEA Family по следните начини:
- Чрез интернет страницата www.IKEA.bg/family, като попълните онлайн формуляр за регистрация;
- В магазин ИКЕА, като попълните формуляра за регистрация на терминалите на IKEA Family.
За регистрация в програмата е необходимо да притежавате мобилен телефонен номер към български оператор.

Как мога да получа картата?
След като попълните регистрационния формуляр, ще получите временна карта.
Постоянната карта ще ви бъде изпратена, след като направите първата си покупка в магазин ИКЕА и използвате временната карта IKEA Family.

Каква е цената на картата?
Картата за участие в програмата IKEA Family се предоставя безплатно.

Мога ли да имам повече от една карта?
Всеки участник в програмата IKEA Family е уникален и получава уникални привилегии, затова не можете да притежавате повече от една карта.

Мога ли да прехвърля картата на трето лице?
Картата е лична и не може да се прехвърля по какъвто и да е начин, на която и да е трета страна.

Къде мога да обменя натрупаните точки?
Можете да обмените точките за подаръци от асортимента в брошурата и от www.IKEA.bg/family или за отстъпка от цената при покупка на продукти в магазин ИКЕА, след като сте достигнали или надвишили необходимия брой точки за избраните подаръци/отстъпки. Просто посетете магазин ИКЕА и вземете желания подарък. Когато приключите с пазаруването, обменете събраните точки на касата.

Какви подаръци мога да спечеля срещу натрупаните точки?
Полезни стоки за дома или отстъпка от цената при покупка на продукти в магазин ИКЕА. Вижте част от подаръците в тази брошура и пълния списък на www.IKEA.bg/family.

А ако избраният от мен подарък не е наличен?
Ако подаръкът, който сте избрали, не е наличен, можете да изчакате ново зареждане или да изберете друг за същия брой точки или отстъпка от цената при покупка на продукти в магазин ИКЕА.

Какво да направя, ако загубя картата си?
Ако загубите картата си, трябва да ни уведомите, като се свържете с нас на телефон 0800 45 800 или ни пишете на cs.sofia@ikea.bg.

Как да разбера колко точки съм събрал/а?
Можете да проверите точките, които сте събрали, на уебсайта www.IKEA.bg/family след активиране на постоянната карта, като се свържете с 0800 45 800 или ни пишете на
cs.sofia@ikea.bg.

Последна редакция: вт, 28 мар 2017, 15:45 от Адри́

# 1
  • София

От 01.05.2014 до 30.06.2014 специална селекция от продукти в магазин ИКЕА носят двойно повече точки при покупка с карта IKEA Family.

# 2
Здравейте, имам едно питане Simple Smile, регистрирах се и вече имам карта с временен номер. Трябва ли задължително да я имам изпринтиран , въпросната карт,а на лист хартия или мога да предиктувам само номера на временната ми картата  на касата на "Икеа" при пазаруване?

# 3
  • на североизток
Само номера е достатъчен Simple Smile

# 4
  • Sofia
Натрупаните точки вече важат ли за хранителния магазин? Трябва да мина за любимите десерти и се чудя дали може да ползвам точките, защото някъде прочетох, че вече може. Rolling Eyes

# 5
Using bright fabrics, custom seats for guests and multicolored umbrellas, you can easily decorate your party. With enough imagination and a little help from IKEA, anything is possible.

# 6
  • Сoфия
Някой от получилите своята постоянна карта може ли да сподели г/д за колко време е пристигнала. Видях, че пише 60 дни... надявам се да дойде по - скоро..  Embarassed

# 7
и аз искам карта  Grinning

# 8
 Здравейте! Имам карта от друга държава, мога ли да продължа да я ползвам или трябва да се регистрирам за нова?

# 9
  • Sofia
То тук май няма кой да отговаря, само си питаме Confused
За какво ли изобщо са направили тема? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт