И таз игра отмина, но следващата няма да е догодина!!!

• 24 499
  • 712
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Деси,страхотен цитат.Много ме развълнува. Hug

# 31
Хоп и аз да се запиша тук   bouquet

За игра съм съгласна и за юли, ние на почивка няма да ходим така, че ще съм си все тук  Mr. Green Септември ще ми е лудница покрай сватбата и 99% ще съм пас, че има опасност другарчето да бъде претупано, а така не може  Rolling Eyes Hug

# 32
  • ГОре на черешата...
Ооо, цитатът днес отново ме вдъхнови Heart Eyes!

Все забравям да кажа на Сливка каква хубава ягодка е  Crazy Laughing Hug

# 33
  • София
Лофче,много се вълнувам като споменеш за сватбата HugЕдно ми е мило такова,като се сетя за моята Heart Eyes
Мариетка,благодаря!Чудя се защо не ти се вижда аватарчето?Ако искаш тук сме доста момичета,които спокойно може да ти го оправят  bouquet

# 34
  • в огледалото на живота
Аз пък винаги се развълнувам,когато прочета текста в подписа на Мариета:
..''Най-тъмно е преди  зазоряване.."
Мисля,от Слава Севрюкова  е цитата,ако не греша.... newsm78

# 35
  • ГОре на черешата...
Идея си нямам защо не се вижда Rolling Eyes...снимката е на другия компютър обаче, ще трябва да поровя...

Девичка, от книгата Повелителят на конете е Peace.

# 36
  • Сред лисици
Мариетка, макар и със закъснение честити годишнини!
Много любов, здраве,топлина и подкрепа да има в семейството ти! Hug
Скарамушче, много красив и идеен подарък Heart Eyes! Честит да е на Гигова!
О, LofYou, колко хубаво - сватба през септември. Колко ли се вълнуваш! Леле, нашата беше преди 17 години. Кога минаха....
За играта и аз гласувах за септември. Ще пътувам напред-назад през лятото, няма да успея да се включа пълноценно.

# 37
# 38
  • на североизток от Рая
  Hug Hug Hug

Тишината тук ме прави тъжна...

Чакам Лита да покаже подаръка си и тогава ще пусна книгите, които получихме като подаръци от другарчетата си.  Simple Smile

# 39
  • София
 Hug
Аз само надничам, че хич нямах време в последните дни и направо ми е бръмнала главата. А пък днес се усетих, че тази седмица е дълга и съботата е работна  ooooh!.

# 40
Ще ви пусна снимки от миналото лято по това време в Родопите Simple Smile Тази година на прицел е Пирин  Heart Eyes
Скрит текст:
Ще ги спра тази вечер или утре сутрин, ако днес заспя и забравя Grinning Снимката е линк

# 41
Много хубави снимки Стелче Hug
Не съм ги щракала всички че са много, но тези които видях са много красиви, страхотно сте си изкарали Hug Дано и тази година в Пирин да ви хареса и да си изкарате страхотно Peace Hug

Нещо ми се беше бъгнало, показваше ми 114 непрочетени теми ooooh! и то от 2007 и 9 година и то отдавна архивирани ooooh! докато ги изчистя в чудо се видях Rolling Eyes ooooh!

Авлига как си? Hug Всичко наред ли е при теб, изследванията ти излязоха ли, откри ли какво ти срива имунитета? Все те мисля, но не се появяваш да те питам Rolling Eyes

# 42
И на мен вече на три пъти през няколко дена ми излизат от преди 2010 теми newsm78
Гиговче благодаря  Hug

# 43
  • USA, Steak State
Аз си чета подаръчето и много ме радва!  Hug

# 44
  • София
Нещо ми се беше бъгнало, показваше ми 114 непрочетени теми ooooh! и то от 2007 и 9 година и то отдавна архивирани ooooh! докато ги изчистя в чудо се видях Rolling Eyes ooooh!

Mamma обясни, че в момента правят реорганизация на Подфорумите, създават се нови, местят теми и пр. Затова така се получава да изникнат стари теми в "Нови отговори".
До 10-тина дни ще приключи цялата реорганизация и се минава категорично и безвъзвратно към новата визия, без опция за стара визия.

Общи условия

Активация на акаунт