Всякакви въпроси относно съдомиялните - 15

• 75 435
  • 896
  •   1
Отговори
# 795
Моята е от първия тип и ми е достатъчна, но тук са споделяли, че е много удобна отделната кошница за прибори.

# 796
Нашата е с трета кошница, а отделно си има и другата приставка, която се слага на долния рафт. Ползвам си само третата кошница и досега винаги ме е събирала, другата отлежава в шкафа. Удобно ми е, защото това ми дава пространство на долния ред да си редя чините и тенджерите, а не да се чудя кое как да сместя.

# 797
  • Русе
Обаче пък горното чекмедже пречи, ако слагате по-високи съдове горе. Азлично ползвам едната част от двойната кошница, другата е прибрана и не ми пречи, много често я захлупвам отгоре.

# 798
Моята горна кошница е с регулируема височина и досега не ми е пречило чекмеджето.

# 799
  • Русе
И моята, то на почти всички е така, но за да ми се съберат пък големи съдове долу (имам доста) и съм вдигнала горната мах. И има по-високи чаши, които ми подпират, особено големите за вино, даже не влизат. Ако има чекмедже - още повече ще пречи. Така че за мен като цяло няма значение дали е с чекмедже или кошница, стига кошницата да се разделя на две.

# 800
  • София
Как нацелихте точно каквото ме притеснява  Laughing 

Когато е с кошница долу - ясно. Без нея печеля повече място за големите съдове.
Когато е с 3-та кошница ме притесняваше точно това - дали не пречи за високите чаши... Ние от алкохолите пием почти само вино... Може да имам 2 вилици, които да измия на ръка и за целта да махна кошничката отдолу. А ако е с 3-та кошница - мога ли да я махна и да използвам височината   newsm78

kati_v би ли споделила с каква миялна си?

# 801
Беко 6830. Третата кошница може да се маха.

# 802
Моля дайте информация за BEKO-DSFN-6632-X - Регулира ли се на височина горната кошница?

# 803
  • София
Може би зависи от конкретната машина това с третата кошница и височината. Поразгледах разни снимки и клипчета, на мен не ми изглежда да пречи с нещо на чаши за вино, например, третата кошница.

# 804
Сигурно зависи и от чашите - има едни ХХL, които наистина са доста високи.

# 805
  • Русе
Сигурно зависи и от чашите - има едни ХХL, които наистина са доста високи.

Точно, отделно лятото ползваме доста за коктейли един модел. Даже и за безалкохолни имам едни доста високи. Има доста високи видове.

# 806
  • Добрич
Ами третата кошница/за приборите / се маха, ако се налага. Специално снощи гледах нашата. Така, че може да се сложат все  пак  и доста високи чаши . Но дори и на някой модели да не се маха, то  едно е да миеш чаши на ръка, друго е чинии, купи, тави, тенджери за които се отваря доста повечко място долу, ако не слагаш допълнителното кошче за прибори.

# 807
Само казвам, че кошничката също се маха, когато си пожелаеш....  Peace
Тук повечето хвалят третото чекмедже, така че сигурно е по-добре.

# 808
  • София
Ами третата кошница/за приборите / се маха, ако се налага. Специално снощи гледах нашата. Така, че може да се сложат все  пак  и доста високи чаши . Но дори и на някой модели да не се маха, то  едно е да миеш чаши на ръка, друго е чинии, купи, тави, тенджери за които се отваря доста повечко място долу, ако не слагаш допълнителното кошче за прибори.
Ако се махне има ли отделна кошничка в комплекта? Все пак не си представям миялна да заредиш и да нямаш някой др прибор за миене.

# 809
  • София
Благодаря за отговорите момичета!    Hug 

Общи условия

Активация на акаунт