Защо ми изтриват 2 пъти пост който е по темата?

• 1 085
  • 3
  •   1
Отговори
Два пъти публикувам пост който е по темата Ватикански хляб и всеки път го изтриват и то без каквото и да е обяснение а на всички други им седят постовете? Към кой да се обърна за помощ и обяснение?

# 1
  • Sofia
Публикацията Ви, която е в правилната тема си стои.
Всички останали са публикувани некоректно и резонно са премахнати.

# 2
Засякох публикациите Ви и бяха абсолютно еднакви в няколко различни теми. Предполагам, че модераторите са ги приели за спам, както и следва да бъде. Имате да казвате нещо - казвате го с ЕДНА публикация в ЕДНА тема! Имайте предвид, че особено що се касае до теми с кулинарна тематика, много от четящите ги потребители са едни и същи и на никой от тях не му е приятно да чете еднакви неща във всяка тема.  Peace

# 3
Да тя си стои защото съм я написала за 3 път,след като 2 пъти ми я изстривахте дори на правилната тема!!!!

Отговор на Windy - Какво ли разбирате от спамове, че се месите в неща които явно не разбирате ! Да не би Вие да сте ми ги трили? Очевидно е ,че си правите изводи без реално да разбирате какво става в действителност! Голямо мазнене на Модераторите на сайта правите,явно има защо, сега сигурно ще ви повишат в по голям ранг хахаха.........

Последна редакция: чт, 29 май 2014, 17:51 от summer dew rose

Общи условия

Активация на акаунт