Отговори
# 255
# 256
Госпожата  Heart Eyes аз гледам тук http://www.startv.com.tr/canli-yayin
Горкият ... как я гледа от далече  ooooh! но си мисля, че вече ще трябва да говорят, няма какво да чака ... а на нея и се привижда чак ... Ама много сладък спомен дадоха ... толкова бяха готини двамата Heart Eyes

# 257
Госпожата , сега има реклами

Явно Сеит ще купува произведено от Шура и Тина и това ще да е помоща, за която се говореше в озета.

# 258
Благодаря, момичета !  Hug

# 259
Да , Фенче,  Heart Eyes и аз мисля, че трябва да говорят вече. И май ще ни погодят мръсен номер. Ще говорят накрая и ще ни оставят да гадаем какъв е отговорът на Сеит още 1 седмица. ooooh!

# 260
Да , Фенче,  Heart Eyes и аз мисля, че трябва да говорят вече. И май ще ни погодят мръсен номер. Ще говорят накрая и ще ни оставят да гадаем какъв е отговорът на Сеит още 1 седмица. ooooh!
Точно Лагуни, Hug очаквам да е в края на серията още като видях фрагмана. Бих се изненадала ако не е но едва ли.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 261
На фона на "голямата моралност" на турците ...жените ,семействата , почитта и т.н. , Айшето направо е черешката на тортата ...Петро в женски вариант...

Сеит какво?!?!?! Сега го гризе съвестта ли? Чок геч #2gunfire #2gunfire

Какво стана с Яха/май греша името , извинявам се / и..... Ръза бей май мистър Били му видя сметката ....

# 262
Браво на Сеит, че и помага от разстояние.
За Петро е ясно откъде са му парите, но Сеит откъде има пари!? newsm78
На Гюзиде страшно много и личи, че обича Джелил.

# 263
Добре, че помага Сеит на Шура материално, но най- голямата помощ , която може да и окаже  за сега не и я предлага.Да я потърси, да говори с нея , да и обясни, за да не се измъчва момичето, а и той самият.

# 264
Ръза бизнес ли му предлага? newsm78

# 265
Дано Аля дойде при Сеит и му каже, че Шура ще заминава ...А Ръза май му предложи да купи перачницата  newsm78

# 266
Аля му каза, че Шура, ще замине с леля си. Сигурно затова, ще предприеме крачка да разговаря с нея.

# 267
Браво, както и предположих ... а онази патица какво се радва ? Много е тъпа и противна Айшето  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 268
Ръза май предложи на Сеит дюкяна.
Дано разговорът с Аля провокира Сеит и най- после отиде при Шура.
Аз съм пропуснала момента, когато Шура е решила да замине с леля си. Thinking
Айшето е отровно направо !  Sick

# 269
Браво, както и предположих ... а онази патица какво се радва ? Много е тъпа и противна Айшето  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Зарадва се на новината за заминаването на Шура.

Общи условия

Активация на акаунт