Отговори
# 45
Сеит преспа ли с Айшето, че поизпуснах малко

Не, излезе от хотела.
Джелил не знаеше, че Шура идва, това беше план на Петро.

Обаче Джелили отиде да се кара на лелята, и видя братчеда, и разбра че Шура няма никой.

# 46
Добре, че Джелил спря навреме Аля, че щеше да е жалко за нея. Досега с нищо не ме е подразнила като поведение и май взаимно, ще си ближат раните с Джелил.
Петро и Айше кроят подли планове но не се ли замислят, че Сеит и Шура все някой ден, ще се видят и, ще се разбере за плановете им.
Наближава момента на истината и Петро, ще си го получи. Party

# 47
Дойде нашия миг!  Joy

# 48
Браво на момичетата !  Peace
Ей този момент го чакам цяла вечер !  Peace

Вале,  Hug аз мисля, че Петро му каза, че е пратил хабер на Шура да дойде в хотела . Peace

# 49
При мен още не е дошъл момента но се изкефик като двете сестри си тръгнаха от тейзито.

# 50
Какво му каза Петро , че я обича ли ?

# 51
И при мен дойде. Party
Сеит разбра, че онзи е братовчед на Шура.

# 52

Да , призна си, но доста позакъсня с тези откровения.

# 53
Току що и при мен мина този момент, и аз така разбрах.

# 54

Да, призна си. Много ми засичаше на боя, не можах да му се нарадвам.

Лола има компромат срещу Петро.

Много се изнервих за тази серия, но сц. избра златната среда - Сеит изневери, но Шура не разбра.

И гадостите на Петро излязоха наяве, най-после!

# 55
Шура ще прости на Сеит, дори не знам дали ще разбере, че е преспал с някоя. Вероятно ще повярва на Сеит, пък може да решат да реаблитират Айшето и тя сама да разкаже на Шура каква е истината.

# 56
Браво на Шура и на Тина!
Аз мисля, че му идва края на Петро ... Лола сигурно ще разкаже на Сеит кой уби Осман и , че той е бил с червеноармейците, тя вече знае всичко! Има да си връща на Петро, надявам се да разкаже.
Ех, ама какъв хубав пердах му дръпна Сеит ... изкефих се на макс! Ама малко му е, леле, ако Сеит научи цялата истина  ooooh! Аз не мисля, че Петро се беше договорил с Айше, тя просто го улесни, как доволно се подсмихна този мръсник. А Сеит хубаво и устоя, ама защо после си легна с онази  newsm78 Как Джелил не успя да го спре, беее ... Дали ще му прости Шура ? Джелил ще и каже, че онази пачавра я е излъгала, ама за другата ?
Беше много динамична и интересна серията, много ми хареса!

# 57
Някой разбра ли Лола и плешивия господин за какво си говореха?

# 58

Да , призна си, но доста позакъсня с тези откровения.

Благодаря, Лагуни  Heart Eyes!
Аз не мисля, че е искрен, просто си спасява кожата за пореден път, знае какво ще спре Сеит . А как ми се искаше още малко бой да изяде... Mr. Green

Интересно ми е, Лола какво ще прави с този коз, с който се сдоби ? Не мисля, че веднага ще каже на Сеит, по- скоро ще продължи да го стиска и да шантажира Петро, който ще е принуден да и играе по свирката. Тези двамата, се надпреварват кой по- голяма гадост да сътвори, ужасни хора !
От Айшето не очаквах, че ще излезе чак такава мръсница, толкова ми е гадно да я гледам дори !  Sick

# 59
Сценаристите направиха Сеит и Шура на шарани,че и всичките им приятели,жалко за прекрасната игра на Къвънч и Фарах...вкараха сериала в шаблона ......

Общи условия

Активация на акаунт