Отговори
# 90
  • ... да усещаш мириса на море ...
Даже се запитах, дали не обсъждат някой бъдещ проект с Махсун. Thinking

Според gecce, Махсун Кърмъзъгюл е казал на Къванч, че трябва да се видят и да поговорят, затова се предполага, че става въпрос за бъдещ проект ... Mahsun Kırmızıgül: Seninle konuşalı … Kıvanç!

# 91
Даже се запитах, дали не обсъждат някой бъдещ проект с Махсун. Thinking

Според gecce, Махсун Кърмъзъгюл е казал на Къванч, че трябва да се видят и да поговорят, затова се предполага, че става въпрос за бъдещ проект ... Mahsun Kırmızıgül: Seninle konuşalı … Kıvanç!

Много те обичам !  Heart Eyes Така ми е хубаво, когато обличаш мечтите и предположенията ми с факти !  newsm51
Чела съм много добри коментари и отзиви за Махсун като режисьор и ще се радвам да гледам Киво в негов проект !  Praynig

# 92
 wavey

TOTAL
9 KURT SEYIT VE SURA ISTANBUL STAR TV    3,16   

AB
6 KURT SEYIT VE SURA ISTANBUL STAR TV    3,91   

http://www.dizifilm.com/rating/

# 93
Здравейте, днес да се видим на спокойна глава след вчерашните емоции, тази сутрин се чувствам като изтрезняла. Simple Smile
Хубав клип върху хубава музика. Носталгия по щастливите дни в Санкт Петербург.

# 94
Интересно но в сайтата на Стар тв където качват сериите не ми се отваря нито един епизод, Rolling Eyes защо ли!?  newsm78
Намерих друг турски сайт където ги качват.

http://www.ddizi.org/izle/44320/kurt-seyit-ve-sura-11-bolum.htm/1

Госпожата, ако искаш го добави на първа страница на темата+другия на Стар тв, че да са лесно откриваеми за всички.

Валя, разкошен клип, къде бяха а къде са сега и най вече в какви отношения са. Cry

# 95
Привет!  Hug wavey
Вале, Госпожата, Таралежка, Наде  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Чакам с нетърпение превода на епизода! Страхотна игра на всички снощи!Много ми хареса серията!
Хубав ден!  Hug

# 96
  • Сливен
Здравейте  Hug

Ето го и превода на 10 епизод  Peace
http://asi-bg.net/details.php?id=12653

Малко по късно ще сложа линкове за онлайн. Peace

# 97
Добър ден и от мен Simple Smile Heart Eyes Hug Хубав ден ви желая  bouquet

Снощи не съм гледала, но ви прочетох и горе долу съм наясно с това какво се е случило Peace
Най-важното е, че Сеит е изневерил на Ш Sad Е, не с Айше или Лола, както предполагахме, но какво от това. Изневярата си е изневяра и дори на пияна глава Peace Мъчно ми е за Шура Sad Това, ако не е предателство на доверието, което имаше към него, здраве му кажи Peace И въпреки, това съм склонна да повярвам, че Шура, би му простила и това Peace Миличката тя...Според мен, много я съдите, та тя до момента нищо не е направила за да постъпва С така с нея...Войник бил, революционер бил, а какъв човек е? Нарани я жестоко, мое мнение Peace Е, ми не го оправдавам, че толкова лесно се оставя да го манипулират Peace Според мен, след тази изневяра, ще си следват книгата и К и С ще се разделят. Продължавам да мисля, че С трябваше да й има по-голямо доверие и да споделя с нея повече, ако беше така нищо от това нямаше да се случи....

Ще коментирам повече, когато гледам с превод....Благодаря за превода на бг, Мименце  bouquet и за всички коментари, снимки и колажи  bouquet

# 98
Здравейте  Hug

Ето го и превода на 10 епизод  Peace
http://asi-bg.net/details.php?id=12653

Малко по късно ще сложа линкове за онлайн. Peace

Благодарим ви, Филипова и Мименце! Филмът става все по-интересен и ни държи в напрежение, а преводът е много важен.

Искам вече Петро да изчезне от хоризонта, да си отдъхнем от неговото лицемерие и коварство.

# 99
Здравейте Hug

За мен последните 2 серии са много интересни Peace

Sad newsm78

Искрено благодаря за преведения епизод,  smile3525с нетърпение го чаках Simple Smile

# 100
Здравейте, момичета  Hug Аз сега започвам да гледам 11 епизод, но ви изчетох преди това, за да се подготвя.   bouquet

Още от сега ме нервира Петро, какво се е залепил за Сеит като гербова марка?! Ходи след него и му пълни главата с глупости. Сеит не искаше да ходи в хотела, след посещението при Надя, а да намери Шура, но Петро- "доброжелателят" го спря, щото първо трябвало да се успокои и да говори насаме с момичето.  ooooh! ooooh! ooooh! Ама и Курт си е виновен, хем иска да я намери, хем го слуша този подлец.  ooooh!

# 101
И аз искам на първо време Петро вече да не е в обкръжението на Сеит, и Шура а още повече бих искала да гледам как лешоядите се изяждат помежду си, и се отстраняват взаимно един по един.
Непоправима романтичка съм и искам Шура, и Сеит заедно.  loveuuu
New Οrcan Asli "Lola" from her birthday!!

# 102
Neidjal от свещичките не се разбира на колко години е Аслъ.

Вижда се и Илкин Тюфекчи, заедно играха в Карадайъ, но и двете ги убиха, сега са в различни проекти.

# 103
Аслъ е много сладка.  Hug

А,Лола, никак не ми понася с държанието си. Естествено каза на Сеит, че ако се ожени за Шура, тя щяла да умре.  ooooh! Горкия Къванч, все с такива го събират.  Joy

Уили - Били голям нещастник!  Sick Стреля наред, без да му мигне окото. Само не разбрах каква далавера се разигра, и добре че Яхя се измъкна.  Peace

# 104
Валя, само това изречение придружаваше снимката.

Общи условия

Активация на акаунт