Отговори
# 15

Чок мерси, ама не ми тръгва и това е ! Едни зелени вертикални райета и това е ! Отказвам се - ще ви чета и толкоз !  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 16
Къса ми се сърцето като виждам Сеит как страда и очите му са насълзени. Rolling Eyes
Не мога да гледам доволната усмивчица на Айше и лицемерието на Петро докато Сеит се разкъсва от болка.
Къванч прави брилянтна игра, на 100% усещам чувствата, които разяждат Сеит.

Последна редакция: вт, 27 май 2014, 22:43 от Neidjal

# 17
Не знам за вас, ама аз искам да ги почна по домова книга  #2gunfire #2gunfire #2gunfire - Петро, лелята, Айшето, Лола и цялата останала сволочь!

Ей, голям плъх тоя Петро !

# 18
Петро голяма гад, всичко е подготвил, та Шура да види баронесата в хотела.

Само се чудя защо Джелил не се усъмни, защо не казва на Сеит истината. И той ли повярва че Шура има друг?

# 19
Какво ли пишеше в бележката от Лола newsm78 та заради нея заряза Шура на сватбата?!

# 20
Какво ли пишеше в бележката от Лола newsm78 та заради нея заряза Шура на сватбата?!

не беше на сватбата, а преди нея. Тя му се обясни в любов, той я отхвърли.

Петро прати бележка на Шура да идва, накара баронесата и тя да дойде, Сеит е пиян, и ще го сложат в леглото с Лола. Постановка!

Чакам ударите в мутрата на Петро.

# 21
Петро е подготвил всичко, гадта ! Върти ги всички на пръста си, малко му е този бой, дето ще му хвърли Сеит, ми дано да го изметка през перилата ! / уж съм миролюбив човек, ама цялата ми толерантност е изчерпана по отношения на Петро и компания #2gunfire/ Обаче, като се замисля, искам първо Сеит да научи, че той  е убиецът на брат му и после да му пуснат Петро. Щото той хич не заслужава бърза смърт !

# 22
Валя, мерси за разяснението.
Олееее, направо съм кълбо от нерви тази вечер със серията дотук. ooooh!

# 23
Ех, ама както винаги ни подведоха с фрагмана ... значи не гледа лошо Шура Сеит, а едва сега разбра, че Сеит се е върнал ... и на мен ми се иска да ги започна всички по домова книга, най-вече лелята, Петро и онази гад Айшето  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfireкакво говореше по адрес на Шура тази ? И кой викаше, че няма да е пиян до козирката Сеит, когато онази ще му се предложи  newsm78 Да, ама не! В такъв случай няма да му се разсърдя много на Сеит, той няма да знае какво върши ... Защо мислите, че Лола ще е с него в леглото ? Или и затова ни подвеждат във фрагмана  newsm78
Госпожата  Heart Eyes и аз искам да умира бавно този мръсник Петро / уж и аз съм миролюбив човек, ама тоя ми идва в повече  Sick Sick Sick

# 24

Само се чудя защо Джелил не се усъмни, защо не казва на Сеит истината. И той ли повярва че Шура има друг?

Ами той няма от къде да знае каква е истината. Явно, предположенията ми, че за този месец, откакто изчезна Сеит, Шура не го е потърсила нито веднъж. И, когато Сеит му казва какво е видял с очите и какво е чул с ушите си от тейзето, няма причина да се усъмни в думите на Сеит.

Фенче Heart Eyes, ами Лола е инструктирана от Петро, в колко точно да пристигне в хотела. Междувременно Петро се постара да го напие до козирката, като услужливо поръча бутилка водка и нещата са абсолютно предвидими.  Peace Дано само не ги подкара и Сеит по домова книга !

# 25
Госпожата,  Heart Eyes благодаря за темата!  newsm51

Терзийска, да ти е живо , здраво и много щастливо синчето!   newsm51

# 26
Брех, Айшето ! Много добре им се получи . Peace

# 27
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy как ни изиграха ... Лола, ама не! Онази нахалница  hahaha
Браво на момчето! Heart Eyes

# 28
При мен са още реклами, край нямат. Tired

# 29
Привет и в новата тема! wavey

ГоспожатаHug
Благодаря!

Терзи Hug
Честито и от мен на порасналото ти момче!
Много успехи занапред!

На мен също ужасно ми забива.
Не знам какво ще успея да видя, май ще се откажа, че се изнервих максимално.
Вече сто пъти зареждах видеото.

Лелята: Шура смята, че сте я изоставили и сте заминали с баронесата надалече.
Дава да се разбере, че в живота на Шура вече има друг.

Петро казва на баронесата, че Шура трябва да види Сеит в нейните обятия.
Пита я ще го направи ли?

Баронесата: А имам ли друг изход.

Петро: Не!

Джелил пита Сеит какво му е.
Сеит му разказва,че наумил,че Шура го е забравила.
Пита се как е възможно това.

Разговора на Сеит, Джелил и Петро

Петро: Тя мислеше,че ти си заминал с баронесата.

Сеит: Но как е могла да си помисли това?
Сеит си спомня писмото от баронесата, в което тя му пишеше,
че го обича и не трябва да се жени за Шура.

Петро има план за всичко. Пише бележка на Шура да й съобщи,че Сеит си е дошъл в Истанбул.
Всички жители на хотела решават да не спят и да чакат пристигането на Шура. Искат да разберат как ще свърши всичко.

Общи условия

Активация на акаунт