Отговори
# 270
Тина казва на Шура, че е по-добре да заминат. Вероятно за Англия. Тя щяла да дава уроци по пиано, а Шура може да преподава френски. Но Шура не иска и да чуе….заради Сеит. Горката,че въпреки всичко все още го обича и няма да замине, много й липсвал.

Гюзиде смутена обяснява на Джелил,че много се срамува заради случилото се предния ден. Джелил й казва да не се притеснява изобщо,защото не е обърнал внимание,Айше си била такава, постоянно се занимавала с клюки, казала го е в яда си.

Сеит е отишъл лично при капитан Уили заради Яхя. Капитана се прави на луд и му казва,че в този хотел все нещо такова се случва. Един си идва ,друг изчезва. Постоянно някой липсва и го търсят. Уили „съветва“ Сеит да замине, докато не било късно. Сеит казва,че нямал такова намерение изобщо.

Ръза продава перачницата. Предлага на Сеит да я купи. Сеит отказва.  Казва му,че много лошо е постъпил с Аля. Ръза се обяснява по какви причини е станало това. Казва на Сеит ,че трябва да отмъсти на Уили.

Айшето с цялото си нахалство моли Гюзиде да й прости.Казва й, че си обичала Сеит така отдалече и на никого не пречела.

Аля разказва  на Сеит ,че са купили билети и Шура ще замине след седмица.

Наде Hug,много ти благодаря.
 Последният ми свърши страхотна работа.
Не  ми забива изобщо.

# 271
Охххх тази мелодия, направо настръхвам. Heart Eyes
Радвам се Дъгичке, браво.

# 272
Божееее ooooh! ooooh! ooooh! този какво се крие по кюшетата...аман вече от гордост ли ,угризения ли......

# 273
Айдееее и на Сеит започна да му се причува Шура.
Петро с оръжие е опасна комбинация, да не вземе да убие Сеит. #Crazy

# 274
Какво му наговори отново този Петро ? Аман вече !
Дъгичка,  Hug благодаря ти !  bouquet

# 275
Брех, Сеит купи перачницата, а откъде пари не мога да си обясня!?! newsm78
Пак му се привижда. Cry

# 276
Ама тоя Сеит вече яко ме дразни ... до кога ще се крие като мишок ? Шура само го чака, а той ... ей, от пуста гордост и инат ще се разделят, глупаците  ooooh!

# 277
Ама тоя Сеит вече яко ме дразни ... до кога ще се крие като мишок ? Шура само го чака, а той ... ей, от пуста гордост и инат ще се разделят, глупаците  ooooh!
Отива Laughing и битти на епизода. Sad
Дъгичке, мерси   bouquet за разясненията.

# 278
Какво и каза  newsm78 Да върви ли ? Тоя е луд ...

# 279
Олееее, каза и да върви с леля си. #Cussing out
Толкова са прекрасни в сцената на брега и в същото време смазани от болка.
Дано докато дойде време да замине Сеит да размисли и да я спре, защото това, ще е краят им.
Ако се разделят значи спазват в общи линии сценария на книгата а на мен не би ми се искало да е така. Crossing Arms

# 280
Не можах да разбера, каза и да замине ли ?!
Не мога да го разбера този човек !
Яхя все пак е жив, мислех, че са го батисали .
Може да е грешно, може да е нередно, но Джелил и Гюзиде са ми много сладки !  Heart Eyes
Аля май излъга, че Джелил  и е предложил да се оженят, Гюзиде едва не припадна.

# 281
Здравейте, и аз гледам с вас съм. Чета ви коментарите и преводите, благодаря!  Hug

Чантата на Сеит, с която не се разделя от първия ден в Турция, е пълна с пари.

Той каза "тръгвай", навярно реши, че така е по-добре за нея.

# 282
Не можах да разбера, каза и да замине ли ?!
Не мога да го разбера този човек !
Яхя все пак е жив, мислех, че са го батисали .
Може да е грешно, може да е нередно, но Джелил и Гюзиде са ми много сладки !  Heart Eyes
Аля май излъга, че Джелил  и е предложил да се оженят, Гюзиде едва не припадна.

Бре, не искам тя да е втората Айше.
Да, каза и да върви. ooooh!
Валя, тя добре е пълна с пари но откъде са newsm78 като парите му бяха на привършване последния път когато ходи да обмени и тогава Шура му каза, че, ще работят!?!

# 283
Разплакаха ме тези двамата накрая, но аз смятам, че и двамата не са добре, не само Сеит. С много смесени чувства ме оставиха.

# 284
Брех, Сеит купи перачницата, а откъде пари не мога да си обясня!?! newsm78
Пак му се привижда. Cry

Шура нали върна чантата по Джелил и каза ,че вътре има пари и скъпоцености и той същата чанта даде на Ръза бей, сигурно ги носи от Алуща  newsm78 newsm78 newsm78...като гледам и тоалетите на руските бегълки и бегълци ...май цели молове са принесли като са си  спасявали живота ...

Общи условия

Активация на акаунт