Голямата тема за малките масла - 8

• 75 410
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Момичета имам питанка  newsm78  Като си намажа миглите с ЯЧРМ предполагам после трябва да го отмия  Thinking  Мога ли да спя цяла нощ и на сутринта да го махна  newsm78

# 346
Момичета имам питанка  newsm78  Като си намажа миглите с ЯЧРМ предполагам после трябва да го отмия  Thinking  Мога ли да спя цяла нощ и на сутринта да го махна  newsm78

http://saveti.framar.bg/%D0%B7%D0%B0-%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0 … D1%81%D0%BB%D0%BE

# 347

http://saveti.framar.bg/%D0%B7%D0%B0-%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0 … D1%81%D0%BB%D0%BE

Благодаря   bouquet

# 348
  • София
Здравейте, момичета! Какво ви е мнението за маслата на Ривана?

# 349
  • София
Здравейте, момичета! Какво ви е мнението за маслата на Ривана?

Аз ги харесвам и ползвам. Добри са. Много по-добри от Икаров, даже няма място за сравнение.

# 350
  • София
Благодаря за бързия отговор, Magnollia.   bouquet Кои маслата им ползваш и съответно би ми препоръчала?

# 351
  • София
Взимала съм арганово, шипка, бадемово, авокадо, от гроздови семена, жожоба, кайсиеви ядки, пшеничен зародиш. Така като гледам всички с изключение на кокос, какао и шеа.
Хубави са и с добро качество. Имат аромат различен, за разлика от маслата на Икаров. Това означава, че не са преработвани. Аз предпочитам да имат мирис, дори и да ми е силен - както е с какаовото масло. Аз ползвам такова, с което може и да се готви, т.е. максимално малко е преработвано.
Аргановото масло им е хубаво, както и шипковото.

# 352
  • София

Взимала съм арганово, шипка, бадемово, авокадо, от гроздови семена, жожоба, кайсиеви ядки, пшеничен зародиш. Така като гледам всички с изключение на кокос, какао и шеа.
Хубави са и с добро качество. Имат аромат различен, за разлика от маслата на Икаров. Това означава, че не са преработвани. Аз предпочитам да имат мирис, дори и да ми е силен - както е с какаовото масло. Аз ползвам такова, с което може и да се готви, т.е. максимално малко е преработвано.
Аргановото масло им е хубаво, както и шипковото.

bouquet

# 353
  • София
Дами, минавам да кажа, че една нощ престоях с ЯЧРК, на другата със зехтин и кожата ми е разкошна.
Нежна, гладка, много съм доволна. Grinning

# 354
Дами, минавам да кажа, че една нощ престоях с ЯЧРК, на другата със зехтин и кожата ми е разкошна.
Ямайско черно рициново масло ли? Аз днес ще си смеся малко такова + толкова зехтин и ще си направя маслен масаж на лицето преди да си легна  Heart Eyes

# 355
  • София
Ямайско черно рициново масло ли? Аз днес ще си смеся малко такова + толкова зехтин и ще си направя маслен масаж на лицето преди да си легна  Heart Eyes
Да, то. Съветвам те да е на мокро лице. Аз така направих, ама до масаж не стигнах. През нощта сложих найлонче на лицето. Hug

# 356
Когато преспя с рициново масло на цялото лице, следващите 1-2 дена порите около носа ми и на челото над носа изглеждат двойно по-големи и дълбоки. Вече го ползвам само около очите. Имам спомен, че и от друго масло ми е ставало така, но не се сещам кое.

MayyaI, какво найлонче си слагаш? Не пада ли докато спиш?

# 357
  • София
Когато преспя с рициново масло на цялото лице, следващите 1-2 дена порите около носа ми и на челото над носа изглеждат двойно по-големи и дълбоки. Вече го ползвам само около очите. Имам спомен, че и от друго масло ми е ставало така, но не се сещам кое.

MayyaI, какво найлонче си слагаш? Не пада ли докато спиш?
Отрязах от това, което продават в боите за коса. Пада разбира се. Колкото-толкова. Затопля, та се надявам така да е по-добра резорбцията.
Ха, аз пък не забелязвам да са се уголемели порите. Дали защото е само веднъж.newsm78

# 358
И аз не съм забелязала такова нещо с порите, даже напротив струват ми се по-свити и понамаляли черните точки.
Иначе масажът си го правя като на клипчето, което споделих преди една - две странички. На почистено лице се нанася достатъчно к-во масло и се масажира около 20-тина минутки, като то си попива. Даже нямаше нужда да премахвам остатъчно масло. Но тогава беше само със зехтин, сега с ЯчРМ не знам дали пак ще попие съвсем, защото е по-гъсто.

# 359
  • София
По-тежичко е. Hug

Общи условия

Активация на акаунт