"Песен за огън и лед" - 9

• 40 217
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Според мен най-рано следващата около началото на 5 сезон

# 91
  • Варна
Според мен най-рано следващата около началото на 5 сезон

В БГ. Mr. Green
На английски преди Коледа.

Ех, че съм оптимист. Laughing

# 92
Ех, иска ми се да е така...въпреки че и така е редно де, поне Ветровете да не я застигне сериала, иначе за Мечтата вече е ясно

# 93
  • Русе
А осмата? Laughing

# 94
  • Варна

Дано да я доживеем. Laughing
Скрит текст:
После ще намеря един цитат от издателя на Мартин, който говорил за седем книги, още когато Мартин мислил, че ще бъдат три. Та там се споменава, че може и да са осем, а после редактора казва, че като излязат всички, щял да публикува петте листа с резюмето на поредицата.

Иска ми се да обсъдим някои неща, особено в линията Петир - Санса, където голяма част от интригата, която я има в книгите, във филма направо изрязаха. Но ще изчакам до утре.

# 95
  • Русе
Скрит текст:
Аз по тази линия изобщо не разбрах защо оставиха Кутрето изцяло неподготвен и на милостта на Санса. До последно бях убеден, че всъщност се движат по предварително начертан от него план, но не би, наистина бил в небрано лозе и тя му спаси живота. Това е толкова нетипично, колкото Нед да прави оргия в публичен дом или Варис да играе хоро и жонглира с чинии. Просто заклаха целия му образ от раз. Предполагам действат съкратено по бъдещата линия на развитие на сюжета им в книгите, ала дори така стои толкова тромаво, че доста от следящите само сериала също са изпаднали в тотално недоумение.

Слагам горното в спойлер, тъй като някои все още не са гледали серията.

# 96
Мда беше мега-супер тъпо,
Скрит текст:
можеха с две допълнителни реплики между Петир и Санса да се окаже, че я е подковал.
Слизането по стълбите беше достатъчно силен момент колко добра ученичка е тя  Peace

Какво ли може да значи това? Тази година? Thinking

George R.R. Martin's "Winds of Winter" release date is not yet known but his editor Anne Lesley Groell hopes "to have it reasonably soon."

http://www.kpopstarz.com/articles/93466/20140530/george-rr-marti … author-editor.htm

Според мен ще е за другия сезон, значи най-рано догодина по това време, реалистично догодина преди Коледа. IMO!

Първо трябва да пуснат Антологията.

# 97
  • Варна
Мда беше мега-супер тъпо,
Скрит текст:
можеха с две допълнителни реплики между Петир и Санса да се окаже, че я е подковал.
Слизането по стълбите беше достатъчно силен момент колко добра ученичка е тя  Peace

A, не! Ако е догодина поне да е януари, февруари.. Cry

Скрит текст:
То май изобщо не става въпрос вече за добра ученичка. Малко ми дожаля за Петир. Shocked Санса толкова тънко изигра всички, че чак останах със зяпнала уста.
 А последното и появяване с  "птичата" рокля..тц, тц аз предпочитам да си остане добра. Sad

Та това, което ми беше най-странно е , че сериала изрязаха цялата интрига Санса Старк/Алайн. Лордовете от Долината вече знаят коя е ( а скоро и цял Вестерос предполагам) и тя ще се омъжи за Робин или поне ще се сгоди и никакъв Хари Наследника няма да има.
А аз очаквах едва ли не постепенна подмяна на личността и със смяната на името.
Какво ще дават от Долината следващия сезон ми е много интересно. Надявам се не приключения в стил пълнене на време като Бриен/ Подрик или Аря/Сандор.

А тук чичо казва, че Санса е умна колкото и Кутрето.
https://www.youtube.com/watch?v=j0iNPkx8vnE

Последна редакция: пн, 02 юни 2014, 18:47 от Хексе

# 98
  • Русе
Ето един цял разказ от Мартин, в който описва сблъсък на Джайм Ланистър с Ранд ал Тор:
http://grrm.livejournal.com/147038.html

Като гледам с какви неща се отвлича постоянно, „Ветровете“ ще я чакаме най-рано към 2016-та май.

# 99
Не мисля че всички тези разказчета ги пише сега... Може да ги е писал преди години.
Както е било и с новелите.

Просто сега пускат трохи за феновете.

# 100
  • Варна
Не му искам трохите, искам си книгата.
Пък после може да прочета и трохите. Междудругото историята на Ланистър е доста интересна. Оказва се , че Рейните и Тарбек за роднини на Ланистър, а лорд Титос е имал двама по-големи братя близнаци.

# 101
Скрит текст:
Аз по тази линия изобщо не разбрах защо оставиха Кутрето изцяло неподготвен и на милостта на Санса. До последно бях убеден, че всъщност се движат по предварително начертан от него план, но не би, наистина бил в небрано лозе и тя му спаси живота. Това е толкова нетипично, колкото Нед да прави оргия в публичен дом или Варис да играе хоро и жонглира с чинии. Просто заклаха целия му образ от раз. Предполагам действат съкратено по бъдещата линия на развитие на сюжета им в книгите, ала дори така стои толкова тромаво, че доста от следящите само сериала също са изпаднали в тотално недоумение.

Слагам горното в спойлер, тъй като някои все още не са гледали серията.

Така както аз ги видях нещата - Кутрето беше 99,9% сигурен, че Санса ще застане на негова страна. Тя не е глупава, може да събере две и две и да се сети, че и тя ще загази ако го предаде. Не й направи инструктаж за да може тя самоволно да се присъедини to the dark side.  Wink А с разменените реплики в стаята докато тя бродираше просто поставиха картите на масата.

# 102
Аз силно се надявам да ги е написал книгите, или поне 6тата.
То поне е ясно, че някои глави са му били готови и преди това, сега ги е преместил и само доизпипва нещата. Предполагам има и някаква конспирация около сериала и ще се опитата да вземат максимума от ситуацията. Пък ние ще си чакаме, накрая пак парите ще ги дадем Simple Smile 

# 103
  • Варна

Така както аз ги видях нещата - Кутрето беше 99,9% сигурен, че Санса ще застане на негова страна. Тя не е глупава, може да събере две и две и да се сети, че и тя ще загази ако го предаде. Не й направи инструктаж за да може тя самоволно да се присъедини to the dark side.  Wink А с разменените реплики в стаята докато тя бродираше просто поставиха картите на масата.

Не беше сигурен. Като цяло той не я мисли за много умна, освен това знае , че е лоша лъжкиня.
Гениалното беше, че тя каза много малко лъжи, повечето беше истина.
Подхвана ги съвсем психологически - Аз съм Санса Старк, вие сте бил приятел на моя баща, горката аз толкова изстрадах, вие обвинявате моя единствен роднина и приятел ... и т.н. за да докара до там, че лейди Аня да я прегърне (много удачен избор на актриса, точно така си я представях), а после Кутрето да може да прокара идеите си отделяне на Робърт от Орлово гнездо.
Направи ми впечатление, освен птичата рокля Санса беше с боядисана коса, което според мен значи, че все пак ще се опитат да скрият коя е, макар самите лордове да са наясно. Т.е. засега няма да влизат в открит конфликт с Железния трон.
Другото важно е, че Санса ще разбере, че Аря е жива.
Намекнаха за браавоския произход на Кутрето, което значи , че е важно за фабулата

# 104
  • Варна
Мартин е такъв трол!
 smile3511

До последно ще си дои златната кокошка...ммм крава. Може да има 8 книга, но това ще реши, когато стигне до половината на седма.  Rolling Eyes

http://insidetv.ew.com/2014/06/03/george-r-r-martin-ice-and-fire … -game-of-thrones/

Общи условия

Активация на акаунт