"Песен за огън и лед" - 9

• 40 363
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Aludra * , аз също вярвам в това, но засега не е потвърдено изрично. Peace

# 436
Записвам се да ви следя, много сте ми интересни с разсъжденията, аз съм още мноооооооооого назад, но така или иначе съм се спойлнала вече с всички резюмета.  Laughing

# 437
Да питам тези, които са по-напред?
Моята теория е, че Джон Сноу е син на Лиана? Права ли съм? Аз много не разбрах как умира тя, но като го гледам Едард колко е принципен, това ми се видя най-вероятната теория.

Aludra - добре дошла  Grinning. Това че има вероятно Джон да е син на Р+Л е най- широко обсъжданата теория по този епос Simple Smile. За съжаление обаче, въпреки всички прочетени книги, интервюта, статии и т.н., конкретен отговор на този въпрос все още няма Simple Smile. Разбира се доказателствата, които сочат това са повече от съмненията, но докато Мартин не каже- "да, баш така си е", съмнения винаги има Simple Smile.

# 438
Да питам тези, които са по-напред?
Моята теория е, че Джон Сноу е син на Лиана? Права ли съм? Аз много не разбрах как умира тя, но като го гледам Едард колко е принципен, това ми се видя най-вероятната теория.

Aludra - добре дошла  Grinning. Това че има вероятно Джон да е син на Р+Л е най- широко обсъжданата теория по този епос Simple Smile. За съжаление обаче, въпреки всички прочетени книги, интервюта, статии и т.н., конкретен отговор на този въпрос все още няма Simple Smile. Разбира се доказателствата, които сочат това са повече от съмненията, но докато Мартин не каже- "да, баш така си е", съмнения винаги има Simple Smile.

Ео -добре дошла Simple Smile. Радвам се да те видя тук Simple Smile.

# 439
Е, мерси, също за приветствието.

А казват ли по-нататък как умира Лиана? Доколкото разбрах, убита е от Таргариен, ама на мен описанието по-ми прилича на раждане.
Пусти страници много трудно ми вървят, че чета само след като заспят децата. В противен случай книжката ми бива открадната.

# 440
  • Варна

А казват ли по-нататък как умира Лиана? Доколкото разбрах, убита е от Таргариен, ама на мен описанието по-ми прилича на раждане.

В книгите, които досега са излезли не се описва как еумряла. Де факто няма как Таргариен да са я убили, защото никой от тях не е бил около нея, само  няколко от  рицарите от Кралската гвардия

# 441
Няма конкретни отговори за нищо относно смъртта на Лиана, произхода на Джон и бил ли е Регар многоженец или не. Също така възможността Лиана да е била убита е около 1%.

Сега се сетих, че сте обсъждали дали е възможно Бриен да е пратена от КС да подведе Дежйми, за да го убие. Не мислите ли, че КС ще има полза Бриен и Джейми да търсят Санса заедно? Единият все още го бива с меча, другият пък има влиянието да направи пътуването по- лесно. И продължава да ме гложди въпроса за последната дума на Бриен. Мартин бил потвърдил, че е "меч", ама кво от това? Как тази дума би променила решението на КС да обеси Бриен?

# 442
  • Варна

Сега се сетих, че сте обсъждали дали е възможно Бриен да е пратена от КС да подведе Дежйми, за да го убие. Не мислите ли, че КС ще има полза Бриен и Джейми да търсят Санса заедно? Единият все още го бива с меча, другият пък има влиянието да направи пътуването по- лесно. И продължава да ме гложди въпроса за последната дума на Бриен. Мартин бил потвърдил, че е "меч", ама кво от това? Как тази дума би променила решението на КС да обеси Бриен?

КС предложи на Бриен да избира въже или меч, затова "меч" е спасителната дума.
Кат би имала полза Бриен и Джайм да търсят Аря или Санса, но колко от Кат е останала в КС?
От друга страна не мисля, че Бриен би подвела Джайм за да го прати на сигурна смърт, просто не е такава - ще умре, но ще държи на принципите си.

Много, много ми е мътна тази ситуация там...

# 443
Аз се сетих за друго - ако само деца могат да бъдат превръщани в Бели бродници, то тогава има ли шанс този, когото видяхме накрая на 4 епизод, май, не съм сигурна за епизода, да е бил Краля на нощта? Защото той как е превърнат, след като е бил възрастен? Или има, защото е спал с Бродичка (Grinning) ?
 Ох, малко объркано го написах, сама не се разбрах. Въпроса ми е - може ли да се превръщаш като спиш с Бродник, според вас?

# 444

В книгите, които досега са излезли не се описва как еумряла. Де факто няма как Таргариен да са я убили, защото никой от тях не е бил около нея, само  няколко от  рицарите от Кралската гвардия

Да, ама Робърт им е бясен заради нея. Въпреки, че убива Регар, продължава да го мрази заради Лиана.
Това е загадката за мен.

# 445
хексе явно е имало и преговори  Grinning. Абсолютно споделям мнението ти, че Бриен няма да подведе Джейми. Тя и да иск просто няма да е способна да го направи.

Мисля че се потвърди, че Бродника в този епизод е Краля на нощта.

# 446
  • Варна

Да, ама Робърт им е бясен заради нея. Въпреки, че убива Регар, продължава да го мрази заради Лиана.
Това е загадката за мен.

Робърт е бесен, защото са му отмъкнали годеницата под носа.
 Освен това ми се струва, че Робърт го мрази, защото заради него е станал крал, а както се вижда това го отегчава. Laughing

# 447
  • sf
Точно започнах четвърта книга. Впечатлена съм от Пясъчните змии. Направо ми се иска да направят война за отмъщение  hahaha

# 448
Добре де, в крайна сметка какво смятате се случи с Бенджен? Тоя човек изчезна още в средата на първа книга...

# 449
  • Варна
Добре де, в крайна сметка какво смятате се случи с Бенджен? Тоя човек изчезна още в средата на първа книга...

Отвлечен е и е станал втория Крал на Нощта.. или е мъртъв.

Общи условия

Активация на акаунт