"Песен за огън и лед" - 9

• 40 199
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Цитат на: Хексе
Обаче си чакам с нетърпение истинската книга.  Crossing Arms

Всички сме така.

Обаче мисълта, че финалът на филма ще изпревари последната книга, не ми дава мира. Съвсем различно е изживяването, ако всяка следваща страница дебне с изненада.

# 661
  • Варна

Не знам ти кой сайт си намерила, но аз се загледах в http://archiveofourown.org/ , който пак е с фенфикшън, и има интересни неща. Имаше един разказ за любовна история между Юрон Грейджой и Бетани Болтън/Ризуел.

Въх, Бетани не трябва ли да е доста по-възрастна от Юрон? Всъщност май, не.  И преди брака й или след брака? Flutter

Я дай линк направо, ако ти е на лесно. Grinning

П.П. Опитвам се да намеря ФФ с алтернативна реалност ако Станис не бе убил Ренли. Много ми е интересно как биха се стиковали нещата. Thinking

# 662

Не знам ти кой сайт си намерила, но аз се загледах в http://archiveofourown.org/ , който пак е с фенфикшън, и има интересни неща. Имаше един разказ за любовна история между Юрон Грейджой и Бетани Болтън/Ризуел.

Въх, Бетани не трябва ли да е доста по-възрастна от Юрон? Всъщност май, не.  И преди брака й или след брака? Flutter

Я дай линк направо, ако ти е на лесно. Grinning

П.П. Опитвам се да намеря ФФ а алтернативна реалност ако Станис не бе убил Ренли. Много ми е интересно как биха се стиковали нещата. Thinking

След брака, ето линк: http://archiveofourown.org/works/682119?view_adult=true

# 663
  • Варна
Цитат на: Хексе
Обаче си чакам с нетърпение истинската книга.  Crossing Arms

Всички сме така.

Обаче мисълта, че финалът на филма ще изпревари последната книга, не ми дава мира. Съвсем различно е изживяването, ако всяка следваща страница дебне с изненада.

Дяволът е в детайлите, дори да разберем края преди да излезе последната книга съм сигурна, че ще има с какво да бъдем изненадани. Филмът е доста постен и еднопланов в сравнение с книгата.

П.П. Мерси за линка!  bouquet

# 664
  • Варна
Я и аз от същия сайт чета.
Прочетох го, доста кратко. Хубаво е, покрай този текст разгледах Юрон в Уики..

Защо си е избрал за герб червено око? Thinking

# 665
Да му се невиди.  #Cussing out
Този идиот май уби любимия ми герой.  #Cussing out   Егати...
Само се надявам в следващата книга да се окаже, че не е умрял, че Мелисандра го е свестила или каквото и да е, щото вече убийствата му ми идват в повече.  smile3511
Чак се ядосах и изпсувах.

П.с. Здравейте   bouquet   Mr. Green

# 666
  • Варна
А, не вярвам Джони да е мъртъв. Grinning

Ноооо, мисля че стражът му приключи.
Доста пушки се заредиха в края на последната книга, нямам търпение да гръмнат. Grinning

# 667
  • София
Да му се невиди.  #Cussing out
Този идиот май уби любимия ми герой.  #Cussing out   Егати...
Само се надявам в следващата книга да се окаже, че не е умрял, че Мелисандра го е свестила или каквото и да е, щото вече убийствата му ми идват в повечеsmile3511
Чак се ядосах и изпсувах.

П.с. Здравейте   bouquet   Mr. Green

На мен пък съживяванията ми идват в повече.
Това с възкресението на мъртви герои винаги ме е вбесявало  Twisted Evil

# 668
А, не вярвам Джони да е мъртъв. Grinning

Ноооо, мисля че стражът му приключи.
Доста пушки се заредиха в края на последната книга, нямам търпение да гръмнат. Grinning
Силно се надявам да е така, защото инак анатемосвам книгата  Confused
Ууууу, още съм ядосана  Mr. Green

# 669
Аз пък първо гледам серияла, а после прочитам м-ла, защото обратното ми разваля книгата.

# 670
П.П. Опитвам се да намеря ФФ с алтернативна реалност ако Станис не бе убил Ренли. Много ми е интересно как биха се стиковали нещата. Thinking
Вероятно Ренли щеше да седне на Железния трон. Церсей и Джофри мъртви или заложници. Тивин, срещу Ренли на трона (с Тирелите зад него) и Роб Старк, щеше да е свършен. Без Джофри на трона, едва ли би могъл да привлече Фрей и Болтън, та и Роб може би щеше да се отърве. След което щеше да последва война на Железния трон срещу железнородните, Севера (не виждам как ще се стигне до компромис между Ренли и Роб) и Станис (ако е останал жив). Кутрето и Варис щяха да си развяват коня както си искат и да го премахнат, когато им отърва.

Хубаво е, покрай този текст разгледах Юрон в Уики..

Може би има нещо общо с окото зад превръзката. Сигурно е червено, странно изглеждащо предполагам и оттам да идва прякорът му. Нищо не се казва по този въпрос, само че откритото око било смеещото се око. А защо носи превръзка на другото и какво има зад нея... Thinking

Последна редакция: пт, 18 юли 2014, 21:18 от vvv9

# 671
Хубаво е, покрай този текст разгледах Юрон в Уики..

Може би има нещо общо с окото зад превръзката. Сигурно е червено, странно изглеждащо предполагам и оттам да идва прякорът му. Нищо не се казва по този въпрос, само че откритото око било смеещото се око. А защо носи превръзка на другото и какво има зад нея... Thinking

Като стана въпрос за това - имаше фф, където Церсей се омъжва за Юрон(по-точно чичо и я омъжва) и той си сваля превръзката пред нея: http://archiveofourown.org/works/1021230

# 672
Goldengirl, здравей!  Grinning
Едва ли е мъртъв Джон, и Мартин коментирал в някакво интервю нещо като "о, вие мислите, че Джон е мъртъв?" Но все пак с прободен корем какво може да очаква човек...

Окото на Юрон може да е червено  заради натрапчиви сънища за някакво червено око...ехм, ехм...Подозирам намесата на Кървавия Гарван.

# 673
  • Варна
Goldengirl, здравей!  Grinning
Едва ли е мъртъв Джон, и Мартин коментирал в някакво интервю нещо като "о, вие мислите, че Джон е мъртъв?" Но все пак с прободен корем какво може да очаква човек...

Окото на Юрон може да е червено  заради натрапчиви сънища за някакво червено око...ехм, ехм...Подозирам намесата на Кървавия Гарван.

Точно, не очаквам Джон да е възкресен, защото просто няма да е умирал.

Юрончо се занимава с магия, а герба му много прилича  на БР. Интересно.

Вероятно Ренли щеше да седне на Железния трон. Церсей и Джофри мъртви или заложници. Тивин, срещу Ренли на трона (с Тирелите зад него) и Роб Старк, щеше да е свършен. Без Джофри на трона, едва ли би могъл да привлече Фрей и Болтън, та и Роб може би щеше да се отърве. След което щеше да последва война на Железния трон срещу железнородните, Севера (не виждам как ще се стигне до компромис между Ренли и Роб) и Станис (ако е останал жив). Кутрето и Варис щяха да си развяват коня както си искат и да го премахнат, когато им отърва.

Едва ли щеше да му е толкова безоблачно на Ренли, Станис можеше да победи при Черна вода, и да вземе ЖТ докато Ренли се придвижи. После в картинката влизат Дани и Егон.. и дорнците.
Абе ще ми се някакъв вариант да прочета.. Blush

# 674
Дано да сте прави  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт