РУСЕнска тема

• 70 381
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
Не съм съгласна , че няма способни и човечни гинеколози в града ни.  Crossing Arms
Права е девичка, че не може да се слагат всички под един знаменател.  Peace
А и  не всички хора реагират еднакво дори и на правилно назначено лечение , на подходящите манипулации, операции и подобни.  Peace

# 511
Не съм съгласна , че няма способни и човечни гинеколози в града ни.  Crossing Arms
Права е девичка, че не може да се слагат всички под един знаменател.  Peace
А и  не всички хора реагират еднакво дори и на правилно назначено лечение , на подходящите манипулации, операции и подобни.  Peace
Peace

# 512
Търся учител по немски? Някой има ли идея, може и на лични?

# 513
  • В.Търново
Здравейте!
Искам да попитам за мнението ви за пластичния хирург Станимир Георгиев от Русе.Става въпрос за пластична операция на корем.Какво знаете за него, може ли да му се довери човек, добър хирург ли е?
Благодаря предварително!

# 514
На мен са ми споменавали мисля за него, но аз правих пластична операция в София.

# 515
Здравейте!
Искам да попитам за мнението ви за пластичния хирург Станимир Георгиев от Русе.Става въпрос за пластична операция на корем.Какво знаете за него, може ли да му се довери човек, добър хирург ли е?
Благодаря предварително!
Да, доста добър хирург е.  Peace Аз си оперирах херния при него прреди 2 години. Маха хемангиом от клепача на детето ми преди  10 години.  Hug Прави и пластични орерации, и такива от общата хирургия на едно и също високо ниво.  Peace

# 516
В Медика ли е този или в болницата?
Аз в Русе не бих си правила пластична операция  Peace

# 517

Завеждащ  е на отделението "Пластична и естетично-възстановителна хирургия"  в МБАЛ Русе.
Кой къде ще се оперира, всеки сам си решава, но той е доста добър. Peace

# 518
  • В.Търново
Какво му има на града?Това не е определящо за способностите на един пластичен хирург.Ако този същия се премести да работи в София или Варна това автоматически ще го направили по-добър?!
За мен е по-важно не от кой град е пластичния хирург, а да е добър в професията и делата си.
Ако има още отзиви за д-р Георгиев съм готова с нетърпение да ги прочета.
chibi , благодаря! Simple Smile

# 519
  • Русе
Аз в Русе не бих си правила пластична операция  Peace
.....Ако този същия се премести да работи в София или Варна това автоматически ще го направили по-добър?!.....
Peace
Въпрос на манталитет и възпитание. Така говорим за приятелите, града и Родината си, пък после се чудим защо сме на това дередже, защо само простаци са кандидатите да депуткати и защо умните хора  почти на 100% са "си" отишли по света.

Скрит текст:
(понякога допускам умишлени правописни грешки)  Laughing

Но за конкретния случай нямам мнение.

# 520
  • В.Търново
 Peace

# 521
Какво му има на града?Това не е определящо за способностите на един пластичен хирург.Ако този същия се премести да работи в София или Варна това автоматически ще го направили по-добър?!
За мен е по-важно не от кой град е пластичния хирург, а да е добър в професията и делата си.
Опитът ми показа, че кадърните хирурзи бягат( в София или специализирани клиники ) Peace
Този е правил бюстове на 3 познати и ги е окепазил
Никого не ангажирам да споделя мнението ми  Peace

# 522
Опитът ми показа, че кадърните хирурзи бягат( в София или специализирани клиники ) Peace
Този е правил бюстове на 3 познати и ги е окепазил
Никого не ангажирам да споделя мнението ми  Peace
Недей, че веднага ще те нападнат! Ще има едни дебати после....мале мила!!!!

# 523
 rosinau., още едно силно положително мнение за д-р Станимир Георгиев от мен. Става дума за операция на корема.

# 524
Я стига сте се превземали! Амнайсе страници за лекари, всеки голям разбирач. Ама не в Русе, ама не при този... А къде, на Луната ли?

Станимир Георгиев  има име на най-добрият пластичен хирург в Северна България. Преди години оперира дъщеря ми. И не само е добър хирург, ами и Човек.
Стига сте слагали всички в кюпа,ами че те ако четат тук лекарите, естествено че после ще имат такова отношение. Малко уважение, това е една от най-великите професии.

Пенке, ако аз все ти повтарям "ти си тъпа, ти си тъпа", дали ще ме уважаваш после,а?

Общи условия

Активация на акаунт