Север-Юг по БТВ-тема 15

• 32 029
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Бреееей тази Хандан, изживява се като господарка hahaha само, че на прислугата.
Баръш вече напълно ми е антипатичен с неговите манипулации и лицемерие.

# 91
  • Варна
грозната като развее тая рядка и пършива косицааааа.....въъъййй, убавица!!!! rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo гротеска!!!

ама Джема днес е неотразима, а!!! то красота, то класа!!! Бануто се пука през гърба!!!

айдаааа, Хандана се прави на "гУспУДжа"!

сега се замислям, че Дениз и Бурак много ще си отиват като двойка!!! и двамата са хубави!

# 92
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Хандана- шеф на сотЯ Mr. Green
Сима - капитанка на кораб...нема кво да я бутне... Mr. Green
Баръшко си спечели съпруга с изнудване и манипулация... Mr. Green Ашколсун...да му е честито!  bouquet

# 93
Айдееееее, Гюла - Парижанка... Joy Joy Joy Joy Joy

# 94
  • Варна

толкова ми е сладка! много я обичам! барабар с всичките и глупости  и щуротии!

# 95

толкова ми е сладка! много я обичам! барабар с всичките и глупости  и щуротии!
Много е смотана милата, ама и аз в повечето случай я харесвам... Laughing Laughing Laughing

# 96
Много чисто и истинско приятелство се заражда между Шереф, и Кузей. Кеф ми е да ги гледам в общите им сцени.

# 97
Ами Кузей го обичат хората за разлика от брат му Mr. Green #2gunfire

# 98
Дружки, здрастииии! Марги, Айрич, Зизуняк, Наде, Петенце, Хастар,Ками / дано не изпусна някоя / гушкам ви всички наред! Аз се прибрах на най-интересното. За Зейнеп не ми е жал, много е жалка и без никакво достойнство, пък и е голяма лицемерка, не обичам такива хора. ooooh! Дори фризьорките от салона и се подиграват, че веднага се лепна пак за Кузей  Mr. Green " Все още ли се надяваш за Кузей ?" Ех, колко ще бъде разочарована и колко сополи ще брише ...

# 99
Дружки, здрастииии! Марги, Айрич, Зизуняк, Наде, Петенце, Хастар,Ками / дано не изпусна някоя / гушкам ви всички наред! Аз се прибрах на най-интересното. За Зейнеп не ми е жал, много е жалка и без никакво достойнство, пък и е голяма лицемерка, не обичам такива хора. ooooh! Дори фризьорките от салона и се подиграват, че веднага се лепна пак за Кузей  Mr. Green " Все още ли се надяваш за Кузей ?" Ех, колко ще бъде разочарована и колко сополи ще брише ...
Фенюго Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug  smile3521 smile3521 smile3521

# 100
кой е убиеца! пфуууу всеки казва другия, ама ядосах се вече Simple Smile
че и нямам време да вникна във филма то едно бебе, второ дете , трето мъж , че и филм.... Simple Smile

# 101
кой е убиеца! пфуууу всеки казва другия, ама ядосах се вече Simple Smile
че и нямам време да вникна във филма то едно бебе, второ дете , трето мъж , че и филм.... Simple Smile
Скрит текст:
Гюней! Peace

# 102
Браво на Джемс! Peace Нито им иска парите, нито нищо...само иска да се отърве от тая пиявица Баръш... Laughing

# 103
Фенче Grinning и на мен не ми е мъчно за Зейнеп, нито за Симай, нито за който и да е друг освен за Кузей и Джемре, и за мен те са единствените жертви на глупостта, и интригите на обкръжаващите ги.
Много ми е смешен Кузей отвреме навреме като прави много интересна муцунка, все едно е с обратна захапка. Joy

# 104
Зизко  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug ама мноу фешън гащури развяваш, завидох ти чак  Laughing
Ей сега след малко онзи късия бастун как ще ме ядоса пак ... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire как може беее ... тоя няма грам съвест, ама много голям товар носил на гърба си  ooooh! Никога няма да забравя колко беше щастлив, когато разбра, че брат му ще заминава за Берлин  ooooh!
Хайде, от саза не остана и спомен ...
Хандана е толкова злобна и тъпа ... а Баръш още по!
ДЕ  Hug welcome
Джемре изобщо не се интересува нито от парите им, нито от дома им ...
Наде  Heart Eyes newsm10 smile3521 smile3521 smile3521 абсолютно!

Общи условия

Активация на акаунт