Север-Юг по БТВ-тема 15

• 31 991
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Забравила съм Фенче това с телефона. Rolling Eyes
Наистина ми се губят моменти.

Но аз си чакам един върхов момент с камъка.
Истински се накефих тогава, само да беше се целила по-добре Симай.
Изпитах такова удовлетворение от наказанието на един лош човек.

# 181
Забравила съм Фенче това с телефона. Rolling Eyes
Наистина ми се губят моменти.

Но аз си чакам един върхов момент с камъка.
Истински се накефих тогава, само да беше се целила по-добре Симай.
Изпитах такова удовлетворение от наказанието на един лош човек.

newsm10 smile3521 smile3521 ма тя Симай много добре си се целеше!  А аз си чакам момента с яйцата  Joy Joy Joy Joy Joy

# 182
И на мен ми се губят някои подробности като например кой е този нов образ на Делфина, newsm78 иначе основното случващо се с Кузей и Джемре го знам от-до, че даже и репликите им!?! Mr. Green

# 183
  • Попово
Борянче  Heart Eyes пренасочи и всички разговори към неговия телефон  ooooh!
Сега ще видите как оная мишка ще се крие от Кузей  Joy Joy Joy
Толкова е нагла тази Симай .... нямам думи просто!
 bouquet

Тази Зейнеп е по-гадна и ат Симай. Симай поне не крие омразата си и открито заявява, че търси отмъщение. А Зейнеп - толкова подмолна...  #Cussing out #2gunfire

# 184
Наде , Делфина е таксиджията беее ... ама как му беше името  newsm78 Дето не млъкваше за секунда ...голям сладур!
Така е, Борянче, Симай поне не е лицемерна ...

# 185
Аууу Гюна е щастлив бъдещ татко Mr. Green hahaha hahaha

# 186
Ох бееееее, Хандан почти постоянно гледа като малоумна, Joy страхотна е актрисата. Гледала съм я и в друга роля, и там играеше превъзходно.
Оооо, вярно бееееее Фенче и от всички таксиметраджии в Истанбул все той е на разположение на Кузю.

# 187
Аууу Гюна е щастлив бъдещ татко Mr. Green hahaha hahaha

Като го гледам колко е щастлив ... а онази простакеса ще се пръсне от кеф, че Гьона вече е непоклатим в палата на Синанер - нали детето му ще е наследник. Честно казано се учудих на Ебру ... как искрено се радваше за дъщеря си ...

# 188
Наде , Делфина е таксиджията беее ... ама как му беше името  newsm78 Дето не млъкваше за секунда ...голям сладур!

Юнус  Laughing

# 189
Оххх с мъжа ми умираме от смях с Хандан как ги ситни Joy и как като суму борец, Joy ще вдигне Ебру от пода от кеф, че, ще става баба.

# 190

Юнус  Laughing

Благодаря ти, сладурче!  Hug Ти къде се загуби напоследък ?

# 191
Оххх с мъжа ми умираме от смях с Хандан как ги ситни Joy и как като суму борец, Joy ще вдигне Ебру от пода от кеф, че, ще става баба.

ОО няма такъв смях с Хандана,  hahaha hahaha hahahaмен ми е вече по-смешна , от колкото да ме дразни Laughing

# 192
Бану не излъга ли, че е бременна?  newsm78

Много ми е неприятна Зейнеп, но поне Симай я разкри: За толкова глупава ли ме мислиш?  Mr. Green

Наистина с какво толкова Баръш държи Джамре, че така скочи, когато се обади на полицая?

# 193
  • София
И Гюлтенката пълен егоист- само за тях си мисли. Джемрето това, Джемрето онова... била сбъркала...не помислила. Ами да беше помислила! Направи  Кузей  на кръгъл идиот! Всички трябва да и се въртят на пета на тази простакеса. Веднъж не помисли как се чувства Кузей от всичко което забърка.Как не и беше неудобно, след всичко което сътвори  да отиде при Кузей.
И тя и Тъпото си заслужават всичко което и им се случва.
Каквото са надробили да си го сърбат. newsm12 newsm12 newsm12

# 194

Юнус  Laughing

Благодаря ти, сладурче!  Hug Ти къде се загуби напоследък ?

Ами покрай събиранията с класа, баловете и ученето за матурите не ми оставаше време. На 24 официално завършихме, сега остава резултатите от матурите и кандидатстване за ВУЗ. По този повод да ви почерпя.

Общи условия

Активация на акаунт