"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 79

• 23 506
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
ooooh! Какъв е тоя непобедим  Карагюл ве?!!! Shocked Shocked   Joy Joy Joy
Четох,че и нас ще почнат да ни занимават скоро с него, Tiredа историята била гадна,неприятна и много чужда на нашите разбирания.
Никиии Hug,Яманко ако иде с Мира в Америка има шанс бързо да влезе във форма... Laughing  Там хората са по разкрепостени с по-демократични разбирания,нравите са по-свободни. Wink
Вики  Hug Hug Hug Дали Яманко,или Чачо ще влиза във форма в Америка....чакаме с нетърпение  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Днес клюкото Тв дано да пусне видеото от веселата вечер на Миските   Party Party Party

Да и от джипа, да чуем какво казва Чачо  Joy Joy Joy Мноого ми е важно на мен!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 691
  • близо до брега на морето
http://inews.bg/%D0%9B%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%BD … 992_i.401659.html

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Днес бил празник на блондинките!Една приятелка ме поздрави току-що. Joy
Честито на всички русокоски в темата! Hug Да сте все така красиви и любимки на мъжете!!! Wink Whistling Whistling
Joy Joy JoyМи кво да кажа-Честит празник.Аз си мислех,че съм с кестенява коса-но преди време научих че и моя цвят бил някакъв вид рус-по-тъмен де-те сега станаха бол,бол.Даже се бъзиках,че и аз съм блондинка-макар да не знаех Peace Joy Joy Joy Joy

# 692
http://inews.bg/%D0%9B%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%BD … 992_i.401659.html

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Честито на всички русокоски в темата! Hug Да сте все така красиви и любимки на мъжете!!! Wink Whistling Whistling

Mr. Green Mr. Green Mr. Green И аз го чух това  Joy Joy Joy да са все така забавни блондинките.  Joy Joy Joy

# 693

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy JoyМи кво да кажа-Честит празник.Аз си мислех,че съм с кестенява коса-но преди време научих че и моя цвят бил някакъв вид рус-по-тъмен де-те сега станаха бол,бол.Даже се бъзиках,че и аз съм блондинка-макар да не знаех Peace Joy Joy Joy Joy

То трябва да си блондинка по душа, само косата не стига.  Joy Joy Joy Joy

# 694
# 695
Четох,че и нас ще почнат да ни занимават скоро с него, Tiredа историята била гадна,неприятна и много чужда на нашите разбирания.
Никиии Hug,Яманко ако иде с Мира в Америка има шанс бързо да влезе във форма... Laughing  Там хората са по разкрепостени с по-демократични разбирания,нравите са по-свободни. Wink

newsm78 newsm78 И аз чух за Карагюла у нас  Joy Joy Joy Да си го гледат.  Mr. Green
Аз пък сега чух от вас-дека мернахте това инфо-не че ще го гледам де.Ще ми станат ептен много Joy Joy Joy Hug Hug Hug

# 696
Оф,аз пак си мисля за Судето-тръгнала на краставичар краставици да продава Laughing.Дедо е врял и кипял-преди да изтощи батериите,но пак малкото ми кардо ще отнесе епси #Cussing outЕтер бе,етер-жал ми е за него.За всичко той им е виновен,а той е чист като момина сълза Peace Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Точно така ще стане.  ooooh!Хариката и без това хич не обича Ямначи, сега съвсем ще го намрази.  ooooh! Всички мислят само за себе си, а само Яманчи-Кахраманчи мисли за всички и носи последствията от техните действия.  Cry Cry Cry

# 697

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Честито на блондитата   bouquet  bouquet  bouquet

# 698

Mr. Green Mr. Green Mr. Green и кво се радваш?  Mr. Green Mr. Green Баси сериала, никой не го гледа  hahaha hahaha hahaha

Как бе?  Shocked  Аз гледам  Crossing Arms Crossing Arms  С двете очи.  Mr. Green Mr. Green  Някои само с едното  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 699

newsm78 newsm78 И аз чух за Карагюла у нас  Joy Joy Joy Да си го гледат.  Mr. Green
Аз пък сега чух от вас-дека мернахте това инфо-не че ще го гледам де.Ще ми станат ептен много Joy Joy Joy Hug Hug Hug

Мимии, ето бе  Hug Hug Hug черната роза идва  Joy Joy Joy

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4110039

# 700
Ани, мерси мило Hug-прочетох и аз вече Mr. Green.Ма то било скоро бе-но мен тая дата ме вълнува за друго ooooh!

# 701
Ани, мерси мило Hug-прочетох и аз вече Mr. Green.Ма то било скоро бе-но мен тая дата ме вълнува за друго ooooh!

Точно .. делото дойде .. да му издават касовата бележка и да се свършва.  Stop Щом напоследък е така ухилен и доволен сигурно има добри индикации за изхода на делото.  Hug Hug Hug

# 702
# 703

Точно .. делото дойде .. да му издават касовата бележка и да се свършва.  Stop Щом напоследък е така ухилен и доволен сигурно има добри индикации за изхода на делото.  Hug Hug Hug

newsm10 newsm10 newsm10 smile3502

Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes

# 704

Точно .. делото дойде .. да му издават касовата бележка и да се свършва.  Stop
Щом напоследък е така ухилен и доволен сигурно има добри индикации за изхода на делото.  Hug Hug Hug

Вярно!Важен момент е 3 юни.  Peace
Анита Hug, дано едната от причините за доброто му настроение да е тази! Laughing
Другата се возеше до него в джипа. Wink  Grinning Heart Eyes
А третата е ,че идва лятната почивка... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт