"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 79

• 23 908
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Ани благодаря ти мила за преводите и на всички други,които правите всичко това за нас.Обичам ви.  Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart lovekiss lovekiss lovekiss

# 556

Милите ми те Hug Hug Hug

Какво ли си е пожелал  Wink Wink Wink

Много хубавииии, макар и тъжни! Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Вероятно си е пожелал  да не се разделят с Мира!  Hug   Каквото и да е, вероятно много го иска и дано да му се сбъдне!  Peace

# 557

Милите ми те Hug Hug Hug

Какво ли си е пожелал  Wink Wink Wink
Да се надяваме, че това което си пожела ще му се сбъдне  newsm10 newsm10 newsm10
Прекрасни са Яман и Мира. И като се карат пак се обичат  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А Мира изобщо не може да се сърди и ядосва на Яман. Толкова бързо й минава  Party Party Party
И за билета бързо се изясниха  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Това много ме радва,че не разстилат локуми. ooooh! ooooh! ooooh!

# 558
  • близо до брега на морето
Ники,тук вече зависи какво имаш предвид под млата техника Rolling Eyes.Много по нов модел е от дедо Харика Joy Joy JoyА на Кенан му се ядосах,че взе парите от Судето-като жиголо го почуствах.Мислех че ще и ги върне-но не би ooooh!Аз за това повече си обичам малкото-не цепи басма на никой.като абла си е Peace Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 559

Мисля си,че като отидем до Истанбул наесен,след "La Boom",е това да е другото заведение,дето ще посетим ...

# 560
Вечерята на Яманко    hahaha hahaha hahaha

# 561

Мисля си,че като отидем до Истанбул наесен,след "La Boom",е това да е другото заведение,дето ще посетим ...

То от обикаляне на кръчми няма да имаме време за друго.  Joy Joy Joy

# 562

само това е останало от веерята.  Joy

# 563
Ники,тук вече зависи какво имаш предвид под млата техника Rolling Eyes.Много по нов модел е от дедо Харика Joy Joy JoyА на Кенан му се ядосах,че взе парите от Судето-като жиголо го почуствах.Мислех че ще и ги върне-но не би ooooh!Аз за това повече си обичам малкото-не цепи басма на никой.като абла си е Peace Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ама ти не спиш ли вече  Laughing Laughing Laughing вярно си се напрегнала май  hahaha hahaha hahaha
Я буди мъжо  Wink Wink Wink

# 564
# 565

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Държим го изкъсо  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Саво да не вземе да изяде тортата  Whistling Whistling Whistling Whistling

# 566

Naughty След като чу от лекаря на Мира, че за нея ще е най-добре да отидат заедно,мисля,че Яман ще направи вс.възможно да не я остави да замине  сама . Плюс миража как Оркун ще се върти край нея постоянно и ще я загражда...  Mr. Green

# 567
Истинското му семейство  Hug Hug Hug

Тая айскис им е запазена марка ...

# 568

Naughty След като чу от лекаря на Мира, че за нея ще е най-добре да отидат заедно,мисля,че Яман ще направи вс.възможно да не я остави да замине  сама . Плюс миража как Оркун ще се върти край нея постоянно и ще я загражда...  Mr. Green

Да .. така му каза лекаря, щото МИра не трябва да се стресира.  Naughty Въпроса е откъде ще намери пари? То не е само за билет. Там какво ще прави без пари?  ooooh! ooooh!

# 569

Оффф, дано.  Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт