"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 79

• 23 872
  • 745
  •   1
Отговори
# 630

Elele magazine June 2014  И Метин в модна сесия  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

hahaha hahaha hahaha hahaha ама е много смешен  hahaha hahaha hahaha

# 631
  • между морето и небето

Elele magazine June 2014  И Метин в модна сесия  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Радост за клуба  Joy Joy Joy

# 632

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
И той вече им загуби бройката на фотосесиите си   Party Party Party

# 633

hahaha hahaha hahaha hahaha ама е много смешен  hahaha hahaha hahaha
Виж как се е приготвил да те посреща в клуба -с цвете в джобчето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И те чака на мостчето ...

# 634
Да,за 36,ама там имам да я тегля 1 седмица  Sad
Хриси, пробвай тук http://www.diziizlehdfull.net/medcezir-36-bolum-izle-30-mayis-2014.html
Нещо се случи със сайта на Стар ТВ и качените серии не се отварят извън Турция.  Sad Sad Sad Във фейса прочетох, че се опитват да оправят проблема, но за сега май безуспешно.

Blagodarq ti Veni,shte go gledam v tozi sait,tukmo pomislih,che v moq komputar e problema.  Hug Ani, ne znam zashto mi go tegli tolkova bavno  Confused   Hug

P.s. Sujalqvam,che pisha na latinica

# 635
# 636
Лека нощ с един реален Чачо   sleepuu  sleepuu  sleepuu

# 637
# 638
Лека нощ с един реален Чачо   sleepuu  sleepuu  sleepuu

хубав, много хубав .. прекрасен Чачо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Лека Ники  Hug Hug Hug

# 639
  • между морето и небето
Да,за 36,ама там имам да я тегля 1 седмица  Sad
Хриси, пробвай тук http://www.diziizlehdfull.net/medcezir-36-bolum-izle-30-mayis-2014.html
Нещо се случи със сайта на Стар ТВ и качените серии не се отварят извън Турция.  Sad Sad Sad Във фейса прочетох, че се опитват да оправят проблема, но за сега май безуспешно.

Blagodarq ti Veni,shte go gledam v tozi sait,tukmo pomislih,che v moq komputar e problema.  Hug Ani, ne znam zashto mi go tegli tolkova bavno  Confused   Hug

P.s. Sujalqvam,che pisha na latinica

И при мен е така, предполагам, че зависи от сърварите. Отдавна съм се отказала да правя опити, защото само се ядосвам.

# 640

Виж как се е приготвил да те посреща в клуба -с цвете в джобчето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Joy Joy Joy Joy вярно и китка ми е приготвил  hahaha hahaha hahaha

# 641
  • между морето и небето

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 642
Лека нощ с един реален Чачо   sleepuu  sleepuu  sleepuu

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Лека, Ники  Hug

# 643
# 644
Лека нощ и от мен  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт