"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 79

• 23 496
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
Привет момичета  Hug Hug Hug

Новото ми клипче на Яман и Мира   bouquet  bouquet  bouquet

Тия дни не можах да намина в темата, ама поне остават само 2 седмици дскл и вече ще се оттърва  Party Party Party

Много ми липсвате всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 706
Ани, мерси мило Hug-прочетох и аз вече Mr. Green.Ма то било скоро бе-но мен тая дата ме вълнува за друго ooooh!

Точно .. делото дойде .. да му издават касовата бележка и да се свършва.  Stop Щом напоследък е така ухилен и доволен сигурно има добри индикации за изхода на делото.  Hug Hug Hug
Да плаща  на касата и да хвърлят джапанките със Сери в куфара  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много добре ще направят,ако наистина почиват в чужбина  Peace Peace Peace Истериите на феновете при всяко тяхно появяване и гонките с папараците  в Турция нямаше да им дадат тази възможност за пълно уединение и релакс-а след цял сезон усилена работа и снимки,фотосесии и други ангажименти и на двамата-почивката им е жизнено важна  Naughty Naughty Naughty
А ние ще си ги очакваме на есен освежени,жизнени,красиви и талантливи-готови да ни поднесат многоооо вълнуващи мигове в ПО  Grinning Grinning Grinning  и ...извън него  Whistling Whistling Whistling

# 707
Ани, мерси мило Hug-прочетох и аз вече Mr. Green.Ма то било скоро бе-но мен тая дата ме вълнува за друго ooooh!

Точно .. делото дойде .. да му издават касовата бележка и да се свършва.  Stop
Щом напоследък е така ухилен и доволен сигурно има добри индикации за изхода на делото.  Hug Hug Hug

Вярно!Важен момент е 3 юни.  Peace
Анита Hug, дано едната от причините за доброто му настроение да е тази! Laughing
Другата се возеше до него в джипа. Wink  Grinning Heart Eyes
А третата е ,че идва лятната почивка... Whistling

има много причини да е доволен Чачко  Party Party Party Party върви му и в работата и в любовта  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и делото да приключи  Party Party и айдееееееее в Мексикоооооо  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

Скрит текст:

# 708

Точно .. делото дойде .. да му издават касовата бележка и да се свършва.  Stop Щом напоследък е така ухилен и доволен сигурно има добри индикации за изхода на делото.  Hug Hug Hug
Да плаща  на касата и да хвърлят джапанките със Сери в куфара  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много добре ще направят,ако наистина почиват в чужбина  Peace Peace Peace Истериите на феновете при всяко тяхно появяване и гонките с папараците  в Турция нямаше да им дадат тази възможност за пълно уединение и релакс-а след цял сезон усилена работа и снимки,фотосесии и други ангажименти и на двамата-почивката им е жизнено важна  Naughty Naughty Naughty
А ние ще си ги очакваме на есен освежени,жизнени,красиви и талантливи-готови да ни поднесат многоооо вълнуващи мигове в ПО  Grinning Grinning Grinning  и ...извън него  Whistling Whistling Whistling

Hug Hug Hug smile3521 smile3521 smile3521

# 709

Тия дни не можах да намина в темата, ама поне остават само 2 седмици дскл и вече ще се оттърва  Party Party Party

Надеее  Hug Hug Hug Hug
Бравос за клипчето  Peace Peace Peace и песента на Сери много я харесвам в нейно изпълнение  Party Party Party

# 710

Надеее  Hug Hug Hug Hug
Бравос за клипчето  Peace Peace Peace и песента на Сери много я харесвам в нейно изпълнение  Party Party Party

Надеее
  bouquet  bouquet  bouquet

давай, даскало не остана  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 711
https://www.facebook.com/photo.php?v=255684761283438

И една прекрасна Серенай  Hug Hug Hug

# 712

Надеее  Hug Hug Hug Hug

Никинце,  Hug Hug Hug

Благодаря ти миличка   bouquet  bouquet  bouquet  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И аз много я харесвам, направо докато го правих ми стана терсене, защото се сетих как Сери в Лалето умря  Cry Cry Cry

# 713

Надеее  Hug Hug Hug Hug

Надеее
  bouquet  bouquet  bouquet

давай, даскало не остана  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ани,   bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

Да свършва по - бързооо, че направо ми писна от тва дскл  Sad Sad Sad

Тая седмица имам 2 класни и 2 теста... егати госпожитеее  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 714
  • близо до брега на морето
Учи Наде-ти как искаш,без тестове и класни,не става PeaceИма лесно-ако имате ранчо-вашите да ти вземат гадинки и си ги гледай.Как ми се ходи на училище Sad

# 715
Учи Наде-ти как искаш,без тестове и класни,не става PeaceИма лесно-ако имате ранчо-вашите да ти вземат гадинки и си ги гледай.Как ми се ходи на училище Sad

И на мен  Cry Cry Cry Cry Cry вместо на работа  #Cussing out #Cussing out 

# 716
Добро утро момичета  Hug Hug Hug
Да ви кажа,аз си мисля,че сезона ще свърши с разделени Яман и Мира  Peace,а първи епизод от 2 сезон ще е как Мира си идва,за да вкара малко драма,иначе няма да е интересно,няма с какво да накара хората да чакат с нетърпение новите епизоди  Peace.
Хич не ми се иска да е така,но така ми намирисва  Thinking
Феномен Ива,ко ша каже  hahaha hahaha hahaha

Hug Hug Hug Hug

Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

шИ каже, че всички очакват точно това  Naughty и Едже ханъм ще ни изненада  Party Party Party

newsm10 newsm10 newsm10
И аз така мисля  Peace Още повече, че финалът ще е на 13 юни - рожденият ден на Мира. Предполагам, че няма да прекарат този ден разделени. Или по някаква причина Мира няма да замине  Peace или Яман ще намери начин и ще я изненада като отиде при нея точно в този ден  newsm78 newsm78
А награбването се надявам да е още този сезон.  Peace Все пак много отдавна Еджето ни подготвя за него  Peace и нас и Ямира  Laughing Laughing Laughing

# 717
Вениии, точно навреме идваш  Hug Hug Hug ади обясни сега Крачо какво иска да каже с този туит?  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

смешник смешен  hahaha hahaha hahaha

# 718
Тук бяха много сладки,как ги изненада фотографо Laughing Hug Hug Hug
Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Ама и те, още не си е обърнал гърба и забравиха за него и тръгнаха да се целуват  Joy Joy Joy Joy Много сладки и хубави  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 719
Искаш да умра ли???????????????
Вай,вай,вай...
 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Общи условия

Активация на акаунт