Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 25

• 40 643
  • 774
  •   1
Отговори
# 135
  • СОФИЯ
Момичета да питам нещо  Peace При ЗЕТ плаща ли се за размразяването на ембрионите ??????

# 136
  • гр. София
Не, не се плаща.  Peace

# 137
  • СОФИЯ

Мерси Милче  Hug Hug  bouquet

# 138
  • гр. София
Моля.   bouquet Кога е ЕТ?

# 139
  • СОФИЯ
Ами може другия месец  newsm78
Зависи от това как мога да се освободя от работа, че съм на ново място и ми е доста трудно да излизам.

На теб ти пожелавам тихо и спокойно до края да изкараш  Praynig Peace Hug

# 140
  • гр. София
Благодаря.  Hug
Успех и на теб и скоро да се похвалиш с хубава новина.  Praynig Praynig Praynig

# 141
Момичета, от вчера очаквам смс за резултати от биопсия от д-р Шефкетова. Дали да напомня пак?  newsm78

# 142
  • Варна
Момичета, от вчера очаквам смс за резултати от биопсия от д-р Шефкетова. Дали да напомня пак?  newsm78

Обади се на регистратура да попиташ дали е готово изобщо и ако да, прати й пак СМС.

# 143

Обади се на регистратура да попиташ дали е готово изобщо и ако да, прати й пак СМС.

Аз още вчера се обадих и разбрах, че е готов. Затова и писах. Сега пак ще пратя та да видим

# 144
  • Варна

Аз още вчера се обадих и разбрах, че е готов. Затова и писах. Сега пак ще пратя та да видим

По-скоро в късния следобед й прати, защото сега има операции и пункции  и не може да отговаря и после понякога забравя явно.

# 145
На мен ми отговори на следващия ден на смс-а, без да пращам втори.

# 146
Според вас късно ли ще бъде да отида във вторник? И може ли да започвам лека стимулация без цветна снимка? Просто незнам какво да правя... #Crazy

Стимулация се започва на втори/трети ден от цикъла, не по-късно. Обади се на регистратура, обясни и попитай дали може друг лекар да те прегледа утре. Д-р Персенска не работи в неделя по принцип.

# 147

По-скоро в късния следобед й прати, защото сега има операции и пункции  и не може да отговаря и после понякога забравя явно.

Чакам си още и се побърквам. Но няма да досаждам повече. Може ли някоя от вас, минала по този път, да ми обясни какво се прави и в двата случа - добра и лоша биопсия?

# 148
  • Варна
Може ли някоя от вас, минала по този път, да ми обясни какво се прави и в двата случа - добра и лоша биопсия?

При добра биопсия се пристъпва към следващи действия - стимулация или там каквото сте обсъждали, че ще се прави.
Ако е лоша, се слага лекарство и биопсията се прави пак, за да се види как действа лекарството.
И така, докато налучкат точната доза лекарство и биопсията излезе добра.

# 149
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Вчера бях на проследяване при Персенска. Така се притесних....2 часа и половина беше в операционна и за сутрешните часове закъсня с толкова....Първо се стреснах дали не е някоя "позната" от тук от форума....след това се шашнах, че и на мен може да се случи...Ох, абе страшна работа...и тяхната не е лесна...

Иначе ми предстои 2-ра пункция - на предната имах един фоликул, но нямаше яйцеклетка в него. Сега след 5 дни клостилбегит вчерана 8-ми ден имах два фоликула - 14мм и 9 мм. Лигавицата ми беше 6мм. Пуснаха ми пкк и хормоните и ми казаха, че ще ми се обадят кога ще е пункцията. Та довечера в 22:00ч. прегнила и в понеделник живи и здрави на пукнция. Дано този път всичко е наред, че май тези ЕЦ са си Божа работа и много чакане....
Пак се запритесних с моята МБ....пак питах доки дали не трябва да ми пусне и тя ми взе....Предният път я питах и тя ме прегледа и каза, че според нея няма нужда. Сега ме прегледа и нищо не каза - вика - Айде ще вземем, значи наистина нещо не й е харесало, за да се съгласи....Ама аз каквато съм си шаш и паника....все имам притеснения....може да е от настинка, или просто по-обилна слуз от клостила, ама....Попитах я ако излезе зле МБ дали ще отложим пункцията - тя ми каза, че тя не би искала да я отложим, но ако аз искам....Каза, че ние сме полово активни и е нормално да имаме някоя бактерия и че ако чакам чиста МБ преди пункция....никога няма да направя...Де да знам...Притесняват ме инфекции и т.н. Казах й, че аз също не искам да отлагаме пункцията, защото стимулацията и дните, които си вземаме ще отидат на вятъра, но тя да прецени. Тя каза, че ме разбра. Само дето до понеделник на пункцията абсурд да излезе резултата...само дето го пуснах....да вземат вече след свършен факт след пункцията да ми кажат, че е имало нещо... Sad Дано наистина да дезинфекцират добре, защото си е страшничко...

Иначе аз не съм много веща в инвитро процедурите, знам, че при инсеминации фоликула трябваше да е поне 18-22мм. и тогава се биеше прегнила, сега на пукнция май по-малки фоликули вадят...Права ли съм? Всмисъл искам да питам дали сега мога да се надявам и на двата фоликула за пункцията или този, дето вчера беше 9мм е много малък?

Благодаря ви предварително за отговорите и ви желая много хубав следобед!   bouquet
И ако има някое момиче за пункция за понеделник ще се радвам да се запознаем.
  Hug

Общи условия

Активация на акаунт