Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 25

• 39 661
  • 774
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Макси,Фар не поема нищо като си с донорска яйцеклетка и това е много тъпо.Всичко вие си плащате,но по добре питай в клиниката как седят нещата и като цена колко излиза.

bisko72,благодаря миличка Hug Hug

# 361
Не се притеснявай за такива работи.Веднага след прегледа сменят презерватива и хартията на която сядаме.А за изследванията ,другият път като отидеш на регистратурата си искай изследването от досието.Ще ти направят копие или оригинала можеш да си вземеш.Успех.
Досиетата на регистратурата ли стоят ? Ако е така ще мога да им се обадя и да ги питам дали е там. Мен не ме притеснява, ако изследванията са в досието, а това дали не са изгубени.
Сигурно обичайната практика е да сменят презервативите, но си мисля, че някой път може и да забравят. Струваше ми се, че този презерватив беше използван, но не посмях да попитам. Съпругът ми изрично ме предупреди повече да не ядосвам Стаменов. Защото предния път когато бяхме заедно при него ми каза, че съм го била ядосала като съм оспорвала решението му преди ин-витрото да правим хистероскпия.  Tired Можеше много да се ядоса, ако го бях питала такива неща  Crazy

# 362
Момичета,след седмица ми предстои ЗЕТ,Утрогестана от кога се започва,и задължителен ли е? newsm78  Успех

Последна редакция: пт, 06 юни 2014, 16:56 от бг-надежда

# 363
  • Sofia
Преди поставяне на блокаж изследват ли се хормони в същия ден?
не

Хм  newsm78 а кога се изследват ТСХ и разни други важни хормони?
Започва ли се стимулация без тях?

ТСХ е трябвало да пуснеш преди това. Вече няма смисъл, защото след блокажа стойностите на този хормон не са реални. Колко ти е бил ТСХ на последното изследване? Ако си го пускала около 45 дена преди блокажа, просто се ползва тази стойност като вярна.

Иначе хормони преди блокаж и на мен са ми пускали. Като отидеш след две седмици за старт на стимулация тогава евентуално док може да ти назначи хормонални изследвания. Но при мен даже единият нищо не изследвахме, чак след първите 6 дена стимулация пуснахме хормони. Така че не се притеснявай.

Synni__ , естествено, че сменят презерватива, както и хартията на стола, след всяка пациентка. Акушерката го прави веднага след като стане жената.

# 364
Момичета, дали се планират някакви конференции, симпозиуми скоро на лекарите, защото трябва да планирам и аз ходене за проследяване след около 2 седмици?

# 365
Здравейте,искам да попитам на някой дали е имал подобен проблем.По принцип съм със слаб цикъл около 4 дни.Да,но този месец ми подрани с 5 дни и ми е изключително слаб,направо капки,а ми предстои подготовка за ЗЕТ ,това дали ще даде някакво отражение?

# 366
  • София
Някъде пишеше,че д-р Стаменов няма да го има от 14.06-17.06.За другите лекари незнам newsm78

# 367
  • София
cristi, да дам инфо за ЦС.  Wink
Току що ми звъннаха за епикризата от лапароскопията и ги попитах за диск от ЦС, трябва да отидем в кабинета по образна диагностика и там щели да ни направят и дадат копие.

# 368
Току що ми звъннаха за епикризата от лапароскопията и ги попитах за диск от ЦС, трябва да отидем в кабинета по образна диагностика и там щели да ни направят и дадат копие.

15 лв се плащата преди това на касата за нея

# 369
  • Sofia
Момичета, дали се планират някакви конференции, симпозиуми скоро на лекарите, защото трябва да планирам и аз ходене за проследяване след около 2 седмици?

От 14 до 17 юни ще отсъства д-р Стаменов, а след това май ще са на конференция от 29 юни до 2 юли, но не съм много сигурна. Някой ако има инфо, нека сподели.

# 370
  • В сърцето на любимия човек

С огромно удоволствие ви съобщавам, че днес в 11:56 Момето стана горда майка на Мартин, който е с перфектните мерки 3390 гр. и 50 см., беличък и русичък  Heart Eyes И двамата са добре, а тя е безкрайно щастлива  baloni

# 371
  • гр. София

Ех, че хубаво!!!!    newsm44 newsm44 newsm44
Да е жив и здрав Мартин! Да радва много мама и тати!!!!    bouquet  bouquet  bouquet
Моменце, бързо възстановяване.  Hug Hug Hug

# 372
Да е жив и здрав Мартин и много да ги радва,а на Mometo бързо възстановяване  bouquet

# 373
Момичета,след седмица ми предстои ЗЕТ,Утрогестана от кога се започва,и задължителен ли е? newsm78  Успех

# 374

Аз бях с лапароскопия! Нали и ти това прави? Или съм се объркала? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт