Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 25

• 39 566
  • 774
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
А от тези 31 дни колко ползвате действително?

Ако теста ми беше ++ щях да ги ползвам всичките, но утре съм на преглед при док след отрицателния тест и ще видим какво ще каже, ако се налага да правя някакви изследвания ще си ползвам и последната седмица от болничния, ако не в понеделник мисля да отида на работа.

# 511
Бамбарадамбара  Hug благодаря!

# 512
  • гр. София
Момичета, трябва да пусна контрола на имунологичните, някой може ли да ми каже цената?

# 513
Вчера някой попита за Rasveratrol - има го в аптеката на клиниката на цена от 40.99лв
Надявам се да съм била полезна.

пънче-мънче,

много ти благодаря  bouquet

# 514
  • Варна
Момичета, трябва да пусна контрола на имунологичните, някой може ли да ми каже цената?

Цената е относително понятие. Зависи кои точно показатели пускат. Моите контроли бяха все по 165 лв., но предпоследния път беше 190, а последния - 220лв. Та се изложих, не ми стигнаха парите да си платя прегледа...  Embarassed

Момичета, преди ЗЕТ трябва ли да се разписват някакви документи от двамата партньори за използване на замразените ембриончета newsm78 Ако евентуално всичко е наред, мисля да направя ЗЕТ другия месец, но мъжът ми няма да е в БГ и се зачудих.

Аз пък им казах, че ММ си е във Варна и те ми ги дадоха да ги разпише в къщи и след месец почти им ги върнах. Не мисля, че ще е проблем това.

# 515
Ако е на клетките е 130лв.

# 516
  • гр. София
Кали, Звезда благодаря ви   bouquet Най-вероятно ще искат само НК клетките.

# 517
Да повдиигна въпроса за Медрола до коя г.с се пие.Перси миналата седмица ми го намали през ден.

# 518
На някоя от вас случвало ли й се е пукане на киста? Моята е ендометриозна. Доста ме боли яйчника, в момента съм в овулация и не мога да преценя трябва ли да ходя спешно на лекар и дали е от спукана киста. Знам, че няма как да ми кажете, ама все пак ...ако някой знае как боли да ми пише.

# 519
отивай.

# 520
  • В сърцето на любимия човек
SAB-f - звънни на спешния или отивай направо

# 521
с удоволствие бих отишла но съм в стара загора

# 522
  • В сърцето на любимия човек
Звънни на спешния тогава

# 523
Ходих, кистата си е там и не е спукана. Но сега пък ми поставиха диагноза ендометриала хиперплазия. Sad  newsm78 при 19 мм ендометриум.

# 524
Да повдиигна въпроса за Медрола до коя г.с се пие.Перси миналата седмица ми го намали през ден.
Щом ти го е намалила през ден,най вероятно на следващият преглед ще ти каже да го пиеш няколко пъти през 2 дни и да го спреш.Аз поне бях така.При Персенска бях също  Peace

Общи условия

Активация на акаунт