Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 25

• 39 522
  • 774
  •   1
Отговори
# 630
  • Живее на Луната
Предполагам, че го каза във връзка с това, че на Стаменов му прощаваме лошотиите, ана Шефкетова - не. И в двата случая е убидно, ама за нас вече толкова нямат значение тези неща, че гледамо само кой ще ни докара до краен резултат.  ooooh!

# 631
Това че и Стаменов се държи зле понякога една потребителка каза, че му прощава.
Шегувам се, да не вземеш да се засегнеш.

# 632
При Райков бях за биопсия, доктор Персенска почива в неделя и той ме пое. Много лошо впечатление ми направи, дъвчеше дъвка през цялото време и говореше едно нахакано. Като започна да вкарва разните "уреди" му казах, че нещо не е наред и много ме заболя, а той гневен - Е как да стане? Дай идея?, бях потресена. Предният път при доктор Персенска нищо не усетих. Не знам, аз лично не искам да го виждам повече....

# 633
  • София
Ох  Thinking и аз не знам вече какво да правя и при кого да ходя, с намален ЯР съм и честно казано освен, че трудно се записвам при Стаменов, като че ли не ми се ходи при него, уж правихме само пункции  на ЕЦ , а изведнъж реши ми направи една  силна стимулация и съвсем ми се блокираха яйчниците, след това като ходех в общи линии само ми изписваше Трисеквенс.
Сега направихме една пункция на ЕЦ при Шефкетова, но нямаше яйцеклетка, после пък при Райков на 10 ден имах фоликул 30 мм, който се надявам да изчезне и така...
Само ме прехвърлят от един на друг, а аз  реших твърдо да продължавам само на ЕЦ и повече да не се съгласявам на стимулации, така че май е по-добре да не изпускам месеци, чакайки д-р Стаменов да ме прегледа.

# 634

Аз по принцип съм пациентка на д-р Райков .
    Моята биопсия беше при д-р Персенска (тъй като Райков беше в отпуск ) , много ме заболя  Sick Crazy . Лошо отношение нямаше !  Thinking

Без да ги оправдавам , но и те са хора ... Кой в МЦ , на кой жена му я няма Wink ...  hahaha
   ( Ох , опитвам се да разведря обстановката ... )

# 635
Е, сега, вие пък и отношение искате. Да не би да сте хора, а не пациенти?  Laughing Честно казано, понякога всичко е въпрос и на интерпретация от наша страна. Аз се усещам, че в колкото по-лошо настроение съм аз, толкова по криви са ми и лекарите. Когато новините са добри всичко е наред.  Mr. Green Но аз съм доказан невротик.

# 636
Момичета, трябва ми съдействие Cry
Още не си знам резултата от генетичните изследвания. На тел. от първа страница от 10 дена никой не вдига, свързах се др Персенска миналия понеделник и каза да й звънна по-късно през деня да ми каже резултата, но от тогава звъня по 6 пъти на ден и не отговаря.
Може ли някой утре да и напомни ли, да я пита ли, вече не знам как да се свържа и да разбера какво се случва?

# 637
  • София
От известно време само чета и нищо не пиша, но не мога да не споделя какво ми прави впечатление напоследък.
Може би само така ми се струва, а може би ме подвежда собственото ми раздразнение, но нещо като цяло напоследък липсва отношение към всички. И също така май сложните случаи като, че ли вече не се пънат кой знае колко да ги решават, а по скоро с грубо и незаинтересовано отношение и прехвърляне насам и натам, май май започват да ги губят, може би едва забележимо, но все пак остава едно такова усещане. newsm78

# 638
Момичета, утре трябва да изпратя смс на д-р Персенска за резултат от изследване.  Какъв текст и информация пращате в смс-а? newsm78

# 639
Момичета, утре трябва да изпратя смс на д-р Персенска за резултат от изследване.  Какъв текст и информация пращате в смс-а? newsm78

Трите имена и ЕГН. Успех с резултата! Hug

# 640
  • София
Момичета някой да ми каже какви са долната и горната граница на ФСХ в лабораторията на Надежда и колко трябва да са нормалните му стойности за подаване на документи по ФАР? Rolling EyesДо тук пусках 2 пъти но и на двата листа липсваше такава информация......полетата не бяха попълнени и не мога да разбера ? newsm78

# 641
# 642
След биопсия цикълът нормално ли идва или със закъснение?

# 643
  • Варна
Момичета, трябва ми съдействие Cry
Още не си знам резултата от генетичните изследвания. На тел. от първа страница от 10 дена никой не вдига, свързах се др Персенска миналия понеделник и каза да й звънна по-късно през деня да ми каже резултата, но от тогава звъня по 6 пъти на ден и не отговаря.
Може ли някой утре да и напомни ли, да я пита ли, вече не знам как да се свържа и да разбера какво се случва?

Понеделник след 17,00 е там генетичката, звънни тогава направо в кабинета аз преди месец така направих и ми ги пуснаха на мейла.
Успех Simple Smile

# 644
След биопсия цикълът нормално ли идва или със закъснение?

По-рано даже.

Общи условия

Активация на акаунт