Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 25

• 40 518
  • 774
  •   1
Отговори
# 30
  tiptoe  newsm75
Успех на всички! sling

# 31
# 32
  • Варна
...интересно ми е сега покрай О заради тая биопсии с ММ тряя се пазим нали?

Сега след тази О ли ще е биопсията?
Защото ако не е сега, няма защо да се пазите. Не съм убедена, че и сега да е, трябва да се пазите...  newsm78

# 33
krasimilo - при хидротубацията се вкарва физиологичен разтвор и лекарят гледа с ехограф как преминава течността, след което пише епикриза. Цветната снимка мисля, че се прави с разтвор на йод и след това получаваш рентгенова снимка.

А как се решава коя процедура да се избере?  Rolling Eyes
От прочетеното по темата, останах с впечатление, че боли, когато има проблем (запушване, срастване и т.н.) - вярно ли е?  Confused

# 34
  • София
Цоп и аз тук! Мерси за темата  bouquet

# 35
krasimilo - при хидротубацията се вкарва физиологичен разтвор и лекарят гледа с ехограф как преминава течността, след което пише епикриза. Цветната снимка мисля, че се прави с разтвор на йод и след това получаваш рентгенова снимка.

А как се решава коя процедура да се избере?  Rolling Eyes
От прочетеното по темата, останах с впечатление, че боли, когато има проблем (запушване, срастване и т.н.) - вярно ли е?  Confused

В Клиника Надежда правят само цветна снимка. За хидротубация не съм чувала.
Да, има болка при цветната снимка и то доста голяма. Но е за минутка - две.

# 36
Успех на всички!

**

Тук четох, че за цветна снимка не трябва да се приемат течности и храна след 18-19 часа от предния ден.
Който е минал през това: как се чувствахте след манипулацията, необходимо ли беше да лежите,
болеше ли ви след това? С упойка ще е. И каква е разликате между снимка и хидротубация?

Половинката ми  е взел билети за концерт за деня на снимката и се чудех дали ще съм в кондиция за купон вечерта.
Необходимо е да отидеш гладна и жадна сутринта, ако ще си с упойка.Аз лично бях без упойка и си болеше, не е нещо непоносимо, но не е приятно със сигурност.Купона няма да го пропуснеш, аз бях ОК след това.

# 37
Да е късметлийска новата тема   bouquet !

Някое момиче знае ли на 1 юни в клиниката дали ще работят? Аз съм при Стаменов.
Работят, работят...но Стаменов дали ще работи незнам

# 38
Запис и от мен. Утре е първият ми преглед, дочаках!! Ще насрочваме дата за лапароскопия. Идея в кои дни на цикъла се правеше, за да се ориентирам??

Чист ден без кървене и поне седмица преди цикъл.
Като записваш час ще ти обяснят.
Успех.

# 39
  • София/Стара Загора
Късмет на всички и нека скоро има много положителни новини
И маймунка, благодаря за темата Hugт

# 40
  • Sofia
запис и успех на всички  Peace

# 41
...интересно ми е сега покрай О заради тая биопсии с ММ тряя се пазим нали?

Сега след тази О ли ще е биопсията?
Защото ако не е сега, няма защо да се пазите. Не съм убедена, че и сега да е, трябва да се пазите...  newsm78
Ами ако баш сега стане нещо...няма ли някаква опасност...знам ли и аз...хич не ми е ясна тая процедура ма ше се запозная...
Кали доколкото имам спомен   имаше няколко такива процедури, може и на лични да споделиш усещания и впечатления...

# 42
Муне, благодаря за темата Hug

# 43
# 44

Общи условия

Активация на акаунт