Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 25

• 40 493
  • 774
  •   1
Отговори
# 60
  • гр. София
Както си прецениш, но при всички положения ще те прати при ендокринолог.  Peace

# 61
Както си прецениш, но при всички положения ще те прати при ендокринолог.  Peace

И аз така мисля Sad Май ще отложим започването  smile3518

# 62
  • гр. София
Гери, по-добре всичко да ти е в норма при започването на процедура. Недей да страдаш.  Hug

# 63
Гери, по-добре всичко да ти е в норма при започването на процедура. Недей да страдаш.  Hug

Съгласна съм напълно, но се разочаровах, защото очаквах на този цикъл да започнем Simple Smile

# 64
  • София
Записвам се и аз в темичката.  Hug

Във вторник мина и моята лапароскопия, оказаха се здрави и двете тръби, дясната по- слабо пропусклива, но не е запушена и без сраствания. Махнаха ми само кистичка.

Последна редакция: чт, 29 май 2014, 10:01 от Иля

# 65
  • София
запис

# 66
Д-р Начев е в клиниката на 31-ви този месец.

За 31 няма часове (инфо от снощи), следващата дата е 7 юни. В Панацея има часове чак за 11 юни.

# 67
  • София
kukkanen,
вие СГ може да направите и предварително и с нея да отидете при доктора. Обикновената СГ струва 50лв. и става за около час – час и половина.
На нашия първичен преглед при д-р Райков носехме спермограмата и изследвания правени на 3-ти ден от предишния цикъл. За СГ беше много доволен, че я носим. За хормоните му беше по-скоро все тая, но все пак си записа някои неща в досието ми. Прегледа съвпадаше с наближаващата О, така че я проследихме с два прегледа. Следващата стъпка беше ЦС. Мисля, че всяка една жена минава през това, за мен си е направо задължително! Въпреки, че не търпя много болка, избрах да няма упойка, а само свещички. Боля ме като при болезнен цикъл и то само докато траеше процедурата. В 16ч. ми я направиха, в 19ч. бях на репетиция народни танци. Но при мен тръбите бяха пропускливи.

Последна редакция: чт, 29 май 2014, 10:21 от Ellie D

# 68
Д-р Начев е в клиниката на 31-ви този месец.

За 31 няма часове (инфо от снощи), следващата дата е 7 юни. В Панацея има часове чак за 11 юни.

Аз точно на 7-ми съм при Персенска.
Но чак от 16.30ч.

# 69
  • гр. София
Зайко, а знае ли се втората дата за Начев в Надежда?  newsm78

# 70
  • В сърцето на любимия човек
Иля - браво за чудесните резултати от лапарото  Hug Обсъдихте ли вече какво следва от тук нататък?

Гери - Както и Шоко ти е казала, отиди на консултация при д-р Начев - колкото по-рано започнеш лечение, толкова по-скоро ще смъкнеш ТСХ  Peace Твоят резултат не е много висок и за около месец ще вкараш хормона в норми. Стискам палци  Praynig

Телефонът на д-р Начев го има на първа страница на темата за автоимунен тиреодит на Хашимото. Може да го намерите и в Майчин дом, но му се обадете преди това по телефона, за да го попитате кога може да го откриете там.

# 71
  • Перник
neji_s, а ти как си? Всичко наред ли е вече?
Добре съм вече  Simple Smile, до дни заминавам на море, лятото пълен релакс и септември с нови сили продължаваме  Simple Smile

# 72
Но чак от 16.30ч.

За същия ден няма да има часове, запиши от сега.

Шоколадче, 7 ми казаха, следващата не я знам.

# 73
  • гр. София
Добре, ще питам в понеделник като съм на ЖК.  Peace

# 74
Но чак от 16.30ч.

За същия ден няма да има часове, запиши от сега.

Шоколадче, 7 ми казаха, следващата не я знам.

Искам да се чуя с лекарката, за да съм сигурна че трябва да отида при него.
Но не мога да и намеря телефона, някой ако го има (д-р Персенска), ще съм благодарна да ми го даде.

Общи условия

Активация на акаунт