Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 25

• 40 253
  • 774
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Според мен и двата фоликула са малки.
А за коментара, че е нормално да имаме бактерии- хич няма да коментирам ooooh! ooooh!

# 151
И аз това с бактериите и "нормално" не го разбирам. Мъжът ми се влачеше повече от година с коки и всякакви гадости, но вече от 6 месеца МБ са му чисти. Демек можело значи! Преди това и нас ни убеждаваха, че щом сме полови активни, значи ще си носим бацилите. Държа да отбележа обаче, че в Надежда отидохме вече излекувани и не са ни отказвали контрола.

# 152
  • Варна
Нали знаеш, че през тези два часа и половина може да е направила няколко операции?

# 153
И не само тя, понякога се чака друг доктор да приключи, за да освободи операционната.  Peace

# 154
Биопсията ми е добра. Има ли някакви степени: добра, много добра, лоша, много лоша или просто е добра или лоша?

Момичета, направо не знам в коя тема да си задам въпроса, толкова е странно. Няма и такава тема, в която да пиша. Сега пък имам някаква удебелена цервикална жлеза в матката, дори се вижда на ехографа.   Shocked За първи път чувам такова нещо, някой знае ли нещо по върпоса?

# 155
Добрата биопсия си е добра Simple Smile Можеш да и се зарадваш.

# 156
Цитат
Иначе аз не съм много веща в инвитро процедурите, знам, че при инсеминации фоликула трябваше да е поне 18-22мм. и тогава се биеше прегнила, сега на пукнция май по-малки фоликули вадят...Права ли съм? Всмисъл искам да питам дали сега мога да се надявам и на двата фоликула за пункцията или този, дето вчера беше 9мм е много малък?

Благодаря ви предварително за отговорите и ви желая много хубав следобед!   bouquet
И ако има някое момиче за пункция за понеделник ще се радвам да се запознаем.[/color]  Hug

Моят фоликул беше 13мм когато си бих прегнила. Все пак на инсеминация трябва да се спука, а при пункция не.

Последна редакция: сб, 31 май 2014, 22:24 от geri4ka717

# 157
Може ли някоя от вас, минала по този път, да ми обясни какво се прави и в двата случа - добра и лоша биопсия?

При добра биопсия се пристъпва към следващи действия - стимулация или там каквото сте обсъждали, че ще се прави.
Ако е лоша, се слага лекарство и биопсията се прави пак, за да се види как действа лекарството.
И така, докато налучкат точната доза лекарство и биопсията излезе добра.

А това лекарство на определен ден ли се слага?

# 158
  • Варна

Да, два дни след доказана овулация.

# 159
  • Пловдив
Моят фоликул беше 13см когато си бих прегнила. Все пак на инсеминация трябва да се спука, а при пункция не.
Благодаря ти!  Hug

Честно казано пиша, за да ми вдъхнете кураж и за да ме успокоите, но чувствам, че се получава обратния ефект....по принцип съм страхотен параноик и се шашкам за всичко....и дори когато нямам проблеми все си намирам за какво да се тревожа..
Знам, че проблемът с нечистата МБ е голям, но в крайна сметка би трябвало да имаме доверие на лекарите си.....Май е добре да се оставя в нейни ръце и да й се доверя...Едва ли в тази клиника и тези лекари биха рискували така....не знам....Много ми е притеснено...

# 160
  • Варна
по принцип съм страхотен параноик и се шашкам за всичко....и дори когато нямам проблеми все си намирам за какво да се тревожа..

Далеч не си единствената... И аз бях така. Не че сега не съм, но със времето претръпваш и малко се уталожват нещата. Соко! 

# 161
  • Пловдив
Далеч не си единствената... И аз бях така. Не че сега не съм, но със времето претръпваш и малко се уталожват нещата. Соко! 
Благодаря ти  Hug Знам, че тук сме съпричастни една към друга и най-вече разбираме и припознаваме проблемите си...
Само се моля да мине всичко нормално и да не стане някоя инфекция....да се доверя на лекарката си....

# 162
  • София
Момичета, искам да разбера в клиниката кои прави абразио, доктора чиито пациент си или при когото се паднеш в операционната и след абразиото веднага ли изписват?

# 163
Момичета, нека каято от вас има възможност днес да подкрепи инициативата в южния парк за недоносените дечица.

# 164

Да, два дни след доказана овулация.

Благодаря много. Аз си чакам все още смс

Общи условия

Активация на акаунт