Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 25

• 39 663
  • 774
  •   1
Отговори
# 330
здравейте момичета.
Бихте ли ми казали какво да правя.Направих си кръвен тест на 12 ден и излезе 0,183 отрицателен.На кого трябва да се обадя за резултата при условие че нямам номера на Стаменов и незнам дали ще се обади.Благодаря ви.

# 331
  • В сърцето на любимия човек
Благодаря   bouquet

# 332
здравейте момичета.
Бихте ли ми казали какво да правя.Направих си кръвен тест на 12 ден и излезе 0,183 отрицателен.На кого трябва да се обадя за резултата при условие че нямам номера на Стаменов и незнам дали ще се обади.Благодаря ви.

Записва се час за коментар. Съжалявам за резултата

# 333
Аз звъня на спешния и оттам ми казват да спра лекарствата и след като дойде цикъл се запазва час за коментар.

# 334
Здравейте, момичета!  Grinning

Току-що се връщам от първичния преглед при д-р Райков и първият му въпрос беше "За бебе ли се борим?"  Mr. Green

Каза, че всичко изглежда много добре откъм яйчников резерв и лигавица, доволен е и обнадежден! Започваме със стандартните изследвания - хормони, ЦС, СГ и след това фоликуметрия.

Сега гледам, че на листчето, където ми отбеляза хормоните, няма тестостерон - мислите ли, че е удачно да си кажа,че искам и него да изследвам? Rolling Eyes
Имате ли представа дали съкращението PRL е за пролактин и защо е при хормоните за ЩЖ - мислях, че се пуска с половите на 3-ти ден? newsm78

Последна редакция: чт, 05 юни 2014, 16:47 от kukkanen

# 335
  • Пловдив
Момичета, утрогестана точно на 12 часа ли трябва да го слагам? И ако не мога да го сложа вагинално, да го изпия?

# 336
  • София
Искам да ви попитам, мисля да си направя цитонамазка в клиниката, но за целта трябва ли да се записва специален час или може примерно като ходя на проследяване да ми вземат секрет,  евентуално някой ако е правил би ли споделил каква е цената.

# 337
  • гр. София
Може при проследяването да ти вземат цитонамазка, но трябва да си поискаш на доктора. Цената е 30 лева.

# 338
Здравейте, момичета! Не писах до сега, защото исках да ми мине и последния преглед. Хиперстимулация ми се размина и бременност също няма, така че следващия цикъл отново продължаваме, но този път със д-р Райков.
Някой по-назад беше питай за него - аз лично съм доволна засега.Винаги е усмихнат, шегува се, обяснява много добре, винаги отговаря на въпросите, които имам и е супер внимателен. Докато при Стаменов винаги си тръгвах със толкова много въпросителни - може би от прекалено многото пациенти и от умората.
Успех на всички ни и дано скоро всички да се похвалим с хубави новини  Simple Smile  Hug

# 339
Здравейте, чета тук по-скоро, за да се уча от опита ви и търся отговори на въпроси, които ме вълнуват.
След ЦС стана ясно, че имам една проходима и една непроходима тръба. Според Персенска нямало смисъл да си губим времето с инсеминация и директно да преминаваме към ин витро на ЕЦ. Мисля, че направих недоволна физиономия, бях още замаяна от упойката и не можех да си контролирам емоциите, както и ми беше трудно да осъзнавам какво точно се случва. Съвсем скоро моя позната сподели, че с една тръба е забременяла след инсеминация от първи опит и някак очаквах по-скоро предложение да пробваме с инсеминация. Днес бях отново при нея за фоликулометрия, погледна ми отново снимката и спомена за инсеминацията като вариант 1, тоя път толкова се изненадах, че я прекъснах с "нека направим инсеминация". Държа на мнението й, но сега съм раздвоена между моето желание да пробваме с по-щадящия вариант  за организма, а ми се струва, че нейното мнение като специалист наклоняваше везните по-скоро в посока ин витро. Сега съм в чуденка дали постъпвам правилно и дали не се издразни, че поставям под въпрос първото й решение, че инсеминацията е загуба на време. Някоя от вас има ли опит с инсеминации при подобен проблем?

# 340
Преди поставяне на блокаж изследват ли се хормони в същия ден?

# 341
  • Варна
Момичета, утрогестана точно на 12 часа ли трябва да го слагам? И ако не мога да го сложа вагинално, да го изпия?

Стаси, хубаво е да се слага вагинално. По-добре се усвоява от организма. Разбира се, ако някой път нямаш възможност да го поставиш вагинално, можеш да го приемеш и през устата. Съветът ми е да го правиш само в краен случай. Аз не съм си слагала утрогестана точно на 12 часа и не съм имала проблем. Което не означава, че е най-правилното. Ти ако можеш, слагай го през 12 часа.

# 342
  • София
не

# 343
не

Хм  newsm78 а кога се изследват ТСХ и разни други важни хормони?
Започва ли се стимулация без тях?

# 344
Стаси, твоят пост ме накара да прочета листовката - никъде не пише през 12 часа.
някой доктор ли ти е дала такива инструкции?

Общи условия

Активация на акаунт