Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 25

• 40 200
  • 774
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
пункция, оплождане и замразяване-350, 250 на брой ембрион и 450 за замразяване на първите

naskomimi- Eто цени за замразяването , момичетата са ги коментирали на 18-19 страница  Hug  bouquet

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=776943.msg28018583#msg28018583.   Това е ценоразписа на клиниката.
Аз съм по фонда и пункция и оплождане не заплащам, затова по ценоразписа се ориентирах, но явно и това не са цените, вече се обърках, не знам ... не мога да разбера защо за едно и също нещо има различни цени  ooooh!

# 316
  • София
звъниш по телефона и питаш  Rolling Eyes

# 317
  • Пловдив
звъниш по телефона и питаш  Rolling Eyes
Най-правилния отговор! Дано и те знаят колко ще ми струва, като знам колко пъти са се омотвали  Laughing

# 318
пункция, оплождане и замразяване-350, 250 на брой ембрион и 450 за замразяване на първите

naskomimi- Eто цени за замразяването , момичетата са ги коментирали на 18-19 страница  Hug  bouquet

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=776943.msg28018583#msg28018583.   Това е ценоразписа на клиниката.

Аз съм по фонда и пункция и оплождане не заплащам, затова по ценоразписа се ориентирах, но явно и това не са цените, вече се обърках, не знам ... не мога да разбера защо за едно и също нещо има различни цени  ooooh!

33uu

# 319
Не,не можеш да платиш на 2 пъти..Питала съм,защото ние искахме да заплатим замразяването на ембрионите така..Ако имаш останали пари от стимулацията също се намаляват от замразяването..В моя случай бяха 70лв+тези 200,или ние платихме 330лв за замразяване на 7 ембриона..За яйцеклетки не знам как стоят нещата не съм замразявала..

# 320
  • София
Stasy, през октомври миналата година правих опит по фонда и замразихме 2 ембриончета. Доплатихме 180 лв.  Яйцеклетки не съм замразявала.  Rolling Eyes

# 321
  • Пловдив
Благодаря ви за отговорите, явно когато си по фонд съвсем различно стоят нещата и когато одидем на место ще разбера със сигурност. Още веднъж благодаря!

# 322
Имах замразени ембриони, после замразявах и яйцеклетки - различни неща са и се смятат по отделно.

# 323
  • Пловдив
Въпреки всичко така и не се ориентирах от ценоразписа... Embarassed Защото пише, че смесен трансфер, какъвто се надявам да правя до края на месеца е 800лв., но би трябвало да включва нещо от оплождането или замразяването в случая...Иначе 800 само за трансфер?  newsm78 Освен това в ценоразписа има и 350 лв. за размразяване, те отделно ли се плащат? Изобщо тръгнах да правя груби сметки: Оплождането на яйцеклетката ми 250лв., замразяване 450 лв., след това живи и здрави пункция - 350 лв, още 250 за оплождане на втората и вече за размразяване и трансфер....Та то излизат около 1800 лв?  #Crazy Бихте ли ме ориентирали в тоя случай какво горе-долу да очаквам, защото ние нямаме финансова възможност и ще трябва да теглим  Embarassed, а искам да се ориентирам колко трябва да поискаме засега....

# 324
Момичета малко глупав въпрос,но все пак са си питам-предстои ми биопсия този месец,но нещо не мога да се разбера с тези тестове за овулация. От 2 дни си правя,появява се 2-а линия,но не е така наситена. И двете ли трябва да станат един цвят,че да е положителен теста и да звъня за час. След трансфер през март,април си ми дойде нормално-на 32-3 ден,а май ми дойде на 40-я ден и сега съм в шах и мат с тази овулация кога ще е.

# 325
по принцип след като станат и двете еднакво наситени е пика и овулацията следва да е след 24-48часа

# 326
  • В сърцето на любимия човек
Здравейте, някоя от вас дали може да ми изпрати на лични телефона на д-р Райков?
Предварително благодаря   bouquet

# 327
  • Стара Загора
Запис

# 328
  • гр. София
Пънче, имаш поща.  Peace

# 329

Общи условия

Активация на акаунт