Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 25

• 40 204
  • 774
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, аз преди 10 дни на моето ин витро яйцеклетката не се оплоди. Искам да попитам:
    1. Освен за пункцията за оплождането трябвало ли е да платя, защото нищо не ми казаха?
    2. Предстои ни отново ин витро, а на мъжа ми ще му правят ЯМР, това проблем ли е?

Последна редакция: чт, 05 юни 2014, 00:09 от geri4ka717

# 301
  • Варна
Благодаря ви, момичета...  Sad
Макси, мен ме искат утре там в 07.45 Ще отида още в 07.30 Ако се засечем, обади се.
Момичета, никой ли не знае цената на това абразио? Накой беше публикувал ценоразпис, но не мога да го открия...

# 302
  • Sofia
Kali_tod , последното ми абразио беше май месец миналата година и се мъча да си спомня, но почти съм сигурна, че беше 350 лв. Не знам дали има промени от тогава. Предишните 2 съм ги правила още докато бяха в Малинов, но цената и там си беше същата. Съжалявам, че ще трябва да минеш през това  Hug  Ако имаш други въпроси - питай  Hug

# 303
  • В полите на Пирин планина
Кали  Hug Hug Hug Hug

# 304
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=776943.msg28018583#msg28018583.    Кали съжалявам мила.Бъди силна. Hug Hug HugТова е ценоразписа на клиниката.

# 305
Кали...... Sad и това ще мине..вярвй мила,че ще имаш едни прекрасни бебоци много скоро,не се отказвай и щастието ще дойде Hug

# 306
  • Варна
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=776943.msg28018583#msg28018583.    Кали съжалявам мила.Бъди силна. Hug Hug HugТова е ценоразписа на клиниката.

Ммммда, много благодаря! Май ще нагласим парите до стотинка...

Аз прелагам тези линкове с цените да се сложат на първа страница, че наистина са много ценни.

# 307
Здравейте, момичета! Вчера мина моя преглед и пак съм объркана, от пет месеца ходя всеки месец на  2-ри и 5-ти ден от цикъла на преглед. Единият месец не вижда нищо в ляво, а на следващия в ляво две кисти и после обратно , в дясно нищо и вчера една прекрасна 24 мм киста. Пия и естрофем и дуфастон , като тях ми ги назначават от 7,8 или 9 ден от цикъла. Вече не знам какво да си мисля, какво да попитам, как да попитам и как да процедирам. Някой имал ли е подобен проблем и какво сте правили? Моля ви, дайте ми съвет!

Добро утро, момичета, аз пак да попитам на никой ли не се е случвало подобно нещо? Моля ви дайте ми някакъв съвет? Благодаря ви  и ви пожелавам успешен ден!

# 308
Аз прелагам тези линкове с цените да се сложат на първа страница, че наистина са много ценни.

В момента нямам достъп да редактирам темата.В другата тема ще сложа и ценоразпис  Peace
 Kali_tod,Maksy,съжалявам  Hug Hug 

# 309
  • Пловдив
Аз сега се загледах в ценоразписа и се опитах да сметна колко трябва да платя за 6 замразени яйциклетки и 2 замразени ембриона и се оцъклих - около 1000 лв.  Thinking , а и да попитам фонда поема ли нещо, защото опита ни е по фонда?

# 310
Stasy фонда поема 200 лв.

# 311
  • Пловдив
Значи към 800 ще ни излезе, благодара ти Галинка! Пак е добре че поемат нещо, защото ... за много хора тези суми са непосилни! А дали може на два пъти да се платят  Thinking някой дали има информация?

# 312
  • София
stasy, за еднократно замразяване сумата е съвсем различна.
тия дето ги писахме по-горе са като се събират.
на стимулиран май беше фиксирана сумата без значение от бройката.

# 313
  • Пловдив
stasy, за еднократно замразяване сумата е съвсем различна.
тия дето ги писахме по-горе са като се събират.
на стимулиран май беше фиксирана сумата без значение от бройката.
Бамбарадамбара, аз гледах по ценоразписа, там видях тези суми, а имаш ли представа как са иначе цените? Аз все още не съм си правила тест, защото ми е рано, на 10 юни ми е 14 ден след трансфера, но искам да ги запазя засега.

# 314
пункция, оплождане и замразяване-350, 250 на брой ембрион и 450 за замразяване на първите

naskomimi- Eто цени за замразяването , момичетата са ги коментирали на 18-19 страница  Hug  bouquet

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=776943.msg28018583#msg28018583.   Това е ценоразписа на клиниката.

Общи условия

Активация на акаунт