Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 25

• 40 206
  • 774
  •   1
Отговори
# 285
Иля, и аз това се замислих. Следващия път, когато ходя до клиниката, ще попитам. Но това ще е чак другия месец Rolling Eyes
cristi, аз съм на преглед в събота, ще разпитам и после ще споделя. Wink

Много ще съм ти благодарна Hug

Кали
, и от мен - искрено съжалявам Sad

# 286
Кали аз и от друга тема те знам - мога да кажа само гадно нещо и  Hug Hug Hug .

# 287
 Sad  Кали ,  ох много съжалявам да чуя това , кураж мила. Силно те прегръщам  Sick  Hug Hug Hug

# 288
Kali_tod, cry Сила и кураж да продължиш напред!  Hug

# 289
  • София
Кали, много съжалявам миличка Hug

За голямо съжаление и аз утре съм на абразио, на моето ембрионче така и не се появи сърдечна дейност, имам усещането че силите в борбата вече ме напускат. #Cussing out #Cussing out

# 290
Ех, това са най-лошите новини Sad

# 291
Кали, съжалявам много и аз. Искам да попитам дали е възможно цикъла ми да подрани след биопсия? newsm78

# 292
  • София
Кали, съжалявам много и аз. Искам да попитам дали е възможно цикъла ми да подрани след биопсия? newsm78

При мен цикъла след биопсията подрани с 10 дни, тогава д-р Стаменов ми каза, че било нормално. Дано да се включат и други момичета и те да кажат.

# 293
На мен след първата биопсия направо си ми дойде цикъла, а сега, вече след 1 година имах само леко зацапване в деня на биопсията и после цикъла си дойде когато трябваше.

Кали, много съжалявам... Hug

# 294
  • Варна
Кали, Макси, ние сме с вас! Много сили и кураж и никакво отказване в борбата!

# 295
Уф, аз затова казвам , че борбата не свършва до това да успеем да забременеем / поне аз съм изпитвала загуби в ранна бременност/ , като се замисля, тя е вечна- и да се износи и да се роди и да се отгледа след това! Много сила, момичета и подкрепа и любов от вашите най-близки хора!

# 296
smile3518 smile3518
При нас всичко свърши... И двете ембриончета спряха да се развиват. Тръгвам към София за абразио.
Някой може ли да ми каже колко струва това абразио и боли ли?
Нямам думи,цялата настръхнах  #Cussing out дръж се момиче   #Cussing out

# 297
  • София
Кураж Kali tod!!! WinkНе се отказвай- целият живот е една борба всичко ще дойде и отмине а след време когато се обърнеш ще разбереш че всяка една минутка борба си е заслужавала!Нищо все още не е приключило - добре че е тази репродуктивна медицина тя дава надежда на много двойки и щом веднъж се е получило чудото то пак ще стане и този път за по-дълго........както трябва. newsm10Не се плаши от физическата болка ............и това в душата и то ще премине.......горе главата!!!  bouquet

# 298
  • София
Кали, Maksy, много съжалявам, прегръщам ви, милички!  Cry Hug Hug

# 299
  • Пловдив
Здравейте, момичета!

Кали.... Hugнямам думи.... Hug
Марси  Hug
Не се предавайте, милички! Много прегръдки  Hug Hug Hug Знам, че няма начин, с който можем да ви помогнем, но знайте, че не сте сами и имате подкрепа!  Hug Моля ви не се предавайте - нека това да е било само последното препятствие преди успешния финали!  Hug

Иначе на мен ми мина пункцията в понеделник, извадихме хубава яйцеклетка и вчера ми се обадиха ембриолозите, за да ми кажат, че е хубава и че се е оплодила. Д-р Персенска иска да направим трансфера на 5-ти ден - т.е. събота. Само дето днес ми излезе резултата от така коментираната от мен МБ и за съжаление имам стрептококи и то в значително количество. Обадих се на Персенска и първо като я питах дали няма проблем от това за трансфера - тя първо ми отговори, че не е проблем. Но като ме попита дали не са в значително количество и аз й отговорих положително - тогава каза, че ще я замразим, а аз да се лекувам. Така ми стана мъчно...знам, че така е най-добре, да не се рискува, да се излекувам и живи и здрави пък ако Господ реши може да извадим още една хубава яйцеклетка и да направим смесен трансфер...Всичко е за добро, но ми е криво, че се бях настроила много еуфорично и оптимистично за събота, което е непривично за мен, защото съм си черногледа...Дано не се отпусна до другия път и запазя този ентусиазъм...

Момичета, да ви попитам - сега знам, че трябва да платя 250 за оплождането, но трябва да платя и 450 за замразяването, нали? И по принцип пак ли на 3-ти или 5-ти ден замразяват? Предполагам - логично е да се замрази в деня на евентуалния трансфер, но не попитах лекарката си...

И сега ще ми се обаждат ли пак ембриолозите, за да ми кажат дали всичко е наред с ембриончето? Защото вчера ембриоложката ми каза, че утре пак ще ми се обади и вече в събота преди трансфера..Сега като ще замразяваме дали ще ми се обаждат пак? Надявам се...

Общи условия

Активация на акаунт