Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 25

• 40 211
  • 774
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, момичета! Вчера мина моя преглед и пак съм объркана, от пет месеца ходя всеки месец на  2-ри и 5-ти ден от цикъла на преглед. Единият месец не вижда нищо в ляво, а на следващия в ляво две кисти и после обратно , в дясно нищо и вчера една прекрасна 24 мм киста. Пия и естрофем и дуфастон , като тях ми ги назначават от 7,8 или 9 ден от цикъла. Вече не знам какво да си мисля, какво да попитам, как да попитам и как да процедирам. Някой имал ли е подобен проблем и какво сте правили? Моля ви, дайте ми съвет!

# 271
Момичета,при ЗЕТ има ли някакви медикаменти newsm78-днес съм на преглед за проследяване преди ЗЕТ на 11 ден от МЦ,но ме притеснява да не е пропуснал док нещо/на предният преглед преди няколко дни доктора беше мнооого уморен-затваряха му се очите Embarassed и беше почти без думи/. ConfusedДанно този път успеем.

# 272
  • София
може и без медикаменти преди зет, и аз съм така в момента.
след трансфера също може с минимални, аз предния път бях само на утрогестан.
а доктора хич не е адекватен напоследък, като му видя невиждащия поглед и направо си питам аз.

# 273
# 274
Оф ,аз се чудех-абе да му се не види късмета-все като отида на мен се уцелва да заспива-а то,имало и други които са го забелязали Thinking  Беше ми неудобно до го изкоментирам с вас,но умората наделява,а така и нашите шансове намалят!Данно се вразуми-казвам го с най-добри чувства  Успех бамбара Praynig

# 275
Оф ,аз се чудех-абе да му се не види късмета-все като отида на мен се уцелва да заспива-а то,имало и други които са го забелязали Thinking  Беше ми неудобно до го изкоментирам с вас,но умората наделява,а така и нашите шансове намалят!Данно се вразуми-казвам го с най-добри чувства  Успех бамбара Praynig

Вече няколко негови пациенти, с които се засичаме в клиниката, се преместиха при Райков. Казват, че Стаменов е страхотен, но просто много уморен.
Между другото Райков е много симпатичен  Crazy

# 276

Вече няколко негови пациенти, с които се засичаме в клиниката, се преместиха при Райков. Казват, че Стаменов е страхотен, но просто много уморен.
Между другото Райков е много симпатичен  Crazy
  +1 съгласна Grinning

# 277
  • София
И аз обмислям нещо подобно да направя, за последната пункция ходих при д-р Шефкетова /за д-р Стаменов направо ме отрязаха, въпреки че се водя негов пациент/ и даже сега пак си записах час за проследяване при нея, отделен е въпроса, че май ще овулирам преди прегледа така като гледам, но преди пункцята ме прегледа д-р Райков и за пръв път не се притесних мъж гинеколог да ме гледа  Embarassed, беше много забавен и предразполагащ.

# 278
  • Варна
 smile3518 smile3518
При нас всичко свърши... И двете ембриончета спряха да се развиват. Тръгвам към София за абразио.
Някой може ли да ми каже колко струва това абразио и боли ли?

# 279
Kali_tod много съжалявам! Confused Confused

Прави се с упойка, нищо не се усеща. За цената не знам, не съм правила там.

# 280
  • В сърцето на любимия човек
Ох, Кали - думите не стигат да опиша колко съжалявам да прочета това  Cry  Cry  Cry

# 281
Ох да му се невиди и живота...кураж Кали  Hug

# 282
  • София
Kali_tod страшно съжалявам, мислех си, че едничкото ще остане  Cry
Преди седмица се случи същото със сестра ми, а днес с нейна приятелка и аз като, че ли загубвам надежда, годинките напредват, а толкова бавно се случва всичко , опитвам се да не мисля за това  но .....

# 283
  • Живее на Луната
Кали, много съжалявам, не е справедливо  #Cussing out

# 284
  • гр. София
Кали, надявам се да е грешка и докторът в Шумен да не е видял както трябва.  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт