Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 25

• 39 652
  • 774
  •   1
Отговори
# 375

Честито момченце, мила момето !  bigdance2
    Здрав и щастлив да расте малкия Мартин , с много радост и усмивки да пълни сърцата ви! Честито!
Tada

А на мама бързо възстановяване !!!  bouquet

# 376
  • София
cristi, да дам инфо за ЦС.  Wink
Току що ми звъннаха за епикризата от лапароскопията и ги попитах за диск от ЦС, трябва да отидем в кабинета по образна диагностика и там щели да ни направят и дадат копие.

Аз бях с лапароскопия! Нали и ти това прави? Или съм се объркала? newsm78

Нали си говорехме, че и двете не сме знаели за диска със ЦС и обещах да разпитам, как можем да си вземем копие.
А иначе и аз съм с лапароскопия, в тази връзка ми звъннаха, но използвах момента да попитам и за диска.

Честито момченце и от мен на МометоTada

# 377
  • Варна
Можеше много да се ядоса, ако го бях питала такива неща  Crazy

Дали ще се ядоса не знам, но определено щеше да се обиди...
Такова нещо не би допуснал никой квартален гинеколог, а камо ли професионалисти като тези в Надежда. Това не е работа на лекаря, а на акушерката и тя го върши, докато се обличаш след прегледа...

Моменце, много, много се радвам за теб... Да ти е жив и здрав и много, много да те радва!   bouquet

# 378
Иля , аз за диска от лапарото питах Simple Smile ЦС не са ми правили - отидох директно за лапароскопия. Та мога ли да си взема диск от операцията или не? Или не знаеш? Simple Smile

# 379
  • София
Иля , аз за диска от лапарото питах Simple Smile ЦС не са ми правили - отидох директно за лапароскопия. Та мога ли да си взема диск от операцията или не? Или не знаеш? Simple Smile

Охх, объркала съм се. Blush
Питах само за цветната снимката, за диск с лапарото ще разпитам във вторник, че за тогава ме отложиха.

# 380
Супер, много ще съм ти благодарна, че аз поне още две седмици няма да ходя до клиниката Hug

# 381
Знаете ли дали събота и неделя правят хормонални изследвания и СГ?  Rolling Eyes

# 382
  • гр. София
Знаете ли дали събота и неделя правят хормонални изследвания и СГ?  Rolling Eyes

Лабораторията работи всеки ден. За СГ - май може от понеделник до събота вкл.

# 383

ТСХ е трябвало да пуснеш преди това. Вече няма смисъл, защото след блокажа стойностите на този хормон не са реални. Колко ти е бил ТСХ на последното изследване? Ако си го пускала около 45 дена преди блокажа, просто се ползва тази стойност като вярна.

Изследвала съм, но преди повече от година. Беше мисля 1,29.  Чудех се сега защо не го проверихме все пак.  newsm78

Честита рожба на Момето и от мен!   bouquet

# 384
На 27.10.2013г ММ направи СГ и се падаше неделя. Та правят, ама сега не знам . Обади им се и ги питай!

# 385
  • В полите на Пирин планина
Честито момченце на Момето и от мен! Да е жив и здрав и много да ги радва!  bouquet

Последна редакция: пт, 06 юни 2014, 20:38 от tan4eto_71

# 386
  • Варна
Здравейте!
 Днес бях на 2-ри ден от МЦ. Д-р Персенска ми преписа хапчета Аримидекс. Чрез тях да се стимулирам. На 11.06 пак съм на преглед и ще видим положението какво ще е ! Някой пил ли е такива хапчета и някакви отзиви?

Красима, аз съм доволна от аримидекса. Като клостилбегита е, но се изписва преди трансфер, защото клостила изтънява лигавицата. Пих го само един месец. Извадихме едно яйчице, но други мацки образуват повече фукита. Казват, че аримидексът подобрява качеството на Я и съм склонна да се съглася. Мисля, че при мен ембрионът след стимулацията беше с най-високо качество, другите две ембриончета бяха на ЕЦ. Иначе никакви странични ефекти не съм имала....

# 387
Shokoladche, Krasima84, благодаря за отговорите!  Hug
Ще се обадя утре, просто днес се сетих в 19.15ч и бяха приключили, а исках да се ориентирам, за да мога да си съставя план за действие.  Mr. Green

# 388
Момичета, в документите, които се подписват преди лапарото пишеше, че може да се вземе диск със запис на операцията-така че със сигурност може!
Искам да попитам :след блокираща инжекция се изследва Е2 какви трябва да са показателите за да се започне със стимулация веднага, някъде четох, че ако не са достигнали необходимите стойности се пият допълнително други хапове....

# 389
Момичета, чакам си резултати от генетичните изследвания, обаче 2 дена не вдигат нито тел. от 1-ва страница, нито с др Close Има ли някакъв телефон на генетиците или знам ли вече на кого, за да мога да разбера какви са ни резултатите, за да правя план за действие?

Общи условия

Активация на акаунт