Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 25

• 39 541
  • 774
  •   1
Отговори
# 600
новата версия на форума е ужасна

# 601
Днес в Клиниката беше някаква лудница ...   Crazy Rolling Eyes

# 602
  • София
Днес в Клиниката беше някаква лудница ...   Crazy Rolling Eyes

че кога не е било  newsm78

# 603
Да, беше още от много рано. Аз бях там в 7:00ч. и беше пълно, а и за Пункция бяхме доста момичета. Аз да ви попитам Утрогестан и Естрофем след Пункция да ги приемам след като ми се обадят ембриолозите и ми кажат , че всичко е ок , нали. Аз поне така разбрах от Персенска като ми даде рецептата! Ама да си питам Simple Smile

# 604
Да, беше още от много рано. Аз бях там в 7:00ч. и беше пълно, а и за Пункция бяхме доста момичета. Аз да ви попитам Утрогестан и Естрофем след Пункция да ги приемам след като ми се обадят ембриолозите и ми кажат , че всичко е ок , нали. Аз поне така разбрах от Персенска като ми даде рецептата! Ама да си питам Simple Smile
мисля че ги почваш от деня на пункцията вечерта

# 605
Аз да ви попитам Утрогестан и Естрофем след Пункция да ги приемам след като ми се обадят ембриолозите и ми кажат , че всичко е ок , нали
За утрогестана е много важно да го започнеш възможно най-скоро след пункция - през устата, ако имаш кървене. За естрофема, не говоря, хич не го обичам, а и не ми е предписван.
На мен, като ми се обадиха ембриолозите, ме попитаха: Вече си пиете лекарствата, нали? А аз не ги бях започвала и го преценявам като грешка.
Иначе, за въпросите към докторите, имайте предвид, че им е много трудно да обясняват професионални работи на достъпен език за многобройните пациенти.

# 606
r
Когато бях на естествен цикъл точно така ми казаха лекарите-когато ми се обадиха, че има оплождане, тогава започнах лекарствата. Единия път ембриончето не се разви и ги пих няколко дни, а другия път имах трансфер. Така или иначе, те звънят още на следващия ден. Аз мисля, че правилно си разбрала Hug

# 607
Да, и аз така я чух много добре д-р Персенска , да ги почна след като ми се обадят и ми кажат , че се е оплодило и кога ще е трансфера. Все пак на Есест. цикъл имам 1 яйцеклетка/ има още 2 фоликула , които не порастнаха достатъчно/  и се моля, да се оплоди. Също така тя ми каза, че още утре ще ми се обадят. Затова, нека да изчакам и да си стискал палци дотогава! Благодаря ви за отговорите Simple Smile

# 608
  • Варна
Направо не мога да повярвам това за Шефкетова....
От друга страна, на мен ми се е случвало същото неприятно преживяване със Стаменов. Стигам до извода, че и те са хора и се поддават на настроения...

# 609
  • София
Да, и аз така я чух много добре д-р Персенска , да ги почна след като ми се обадят и ми кажат , че се е оплодило и кога ще е трансфера. Все пак на Есест. цикъл имам 1 яйцеклетка/ има още 2 фоликула , които не порастнаха достатъчно/  и се моля, да се оплоди. Също така тя ми каза, че още утре ще ми се обадят. Затова, нека да изчакам и да си стискал палци дотогава! Благодаря ви за отговорите Simple Smile

Да, и на мен така ми каза, и на другия ден като ми се обадиха ембриолозите ме питаха "Вие вече ги пиете, нали?".
А днес ми е трансфера, да продължавам с лекарствата, нали?

# 610
Моля,някой да ми даде телефона на доктор Персенска на лични. Hug

# 611
  • Пловдив
Моля,някой да ми даде телефона на доктор Персенска на лични. Hug

Имаш лично съобщение   bouquet

# 612
Направо не мога да повярвам това за Шефкетова....
От друга страна, на мен ми се е случвало същото неприятно преживяване със Стаменов. Стигам до извода, че и те са хора и се поддават на настроения...
  +1.И на мен ми се е случвало при Стаменов,но му прощавам Grinning Grinning Grinning

# 613
  • София
Момичета, как се е държал Стаменов, разкажете, не споменавайте само.  Wink

# 614
  • Варна
Момичета, как се е държал Стаменов, разкажете, не споменавайте само.  Wink

Ами така, както описаха по-горе държанието на Шефкетова. Не ми отговаряше на въпросите, намусен, раздразнен, накрая само дето не ме избута от кабинета... А аз не съм от най-питащите...

Общи условия

Активация на акаунт