Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 25

• 39 542
  • 774
  •   1
Отговори
# 585
  • Sofia
Иля , ако сте се разбрали за дълъг протокол няма никакво значение, че док го няма на 17.06. Ти така или иначе трябва да отидеш в манипулационна да ти я поставят, а не при док. Акушерките ще ти кажат за кой ден да си запишеш час за стартиране на същинската стимулация (14 дни след блокажа) и това е.

# 586
  • София
Иля , ако сте се разбрали за дълъг протокол няма никакво значение, че док го няма на 17.06. Ти така или иначе трябва да отидеш в манипулационна да ти я поставят, а не при док. Акушерките ще ти кажат за кой ден да си запишеш час за стартиране на същинската стимулация (14 дни след блокажа) и това е.

Да, проблема е, че ние не сме се разбрали, Стаменов каза, че ще ми потвърди започването на опита и самата схема на контролата от лапарото, а аз и на двата прегледа съм при други лекари.
Попитах на първия преглед, но лекаря си каза, че Стаменов си решава.
А днес съм при Шефкетова, която също само ще ме прегледа контролно.
А така се надявах да започнем.

# 587
Хм, Шефкетова обикновено не се притеснява да взима решения, така че може и да даде зелена светлина Simple Smile

# 588
  • София
Кристи, дано.  Praynig

# 589
  • София
Не мога да се свържа по телефона да питам. Обадиха ми се да ми кажат, че утре ще имам трансфер, но нямам представа за цената. Някой има ли представа?

# 590
Не мога да се свържа по телефона да питам. Обадиха ми се да ми кажат, че утре ще имам трансфер, но нямам представа за цената. Някой има ли представа?

Трансфера е 650 лв. Ако е смесен, т.е. и  ЗЕТ и пресни ембриони, мисля че беше 850 лв. Успех ти желая Praynig

# 591
  • София
Ох много ти благодая! Направо не знам на кой свят съм

# 592
Ох много ти благодая! Направо не знам на кой свят съм

Не се тревожи излишно. В добри ръце си. Просто трябва да бъдеш спокойна и да вярваш  Hug

# 593
  • София
Преди малко минах при д- р Шефкетова, за първи път съм на преглед при нея, държа се меко казано зле.  Confused
На всичките ми въпроси отговаряше с " И Господ не може да ти го каже това".
Помолих я да ми каже, колко точно антрални фоликули имам в момента, отговори ми " Няма нужда да знаеш, напълно достатъчно са".
Попитах я, дали има някаква стимулация, която да помогне на фоликулите да растат едновременно ( при мен има такъв проблем, от 10 фоликула тръгват само 2- 3 големи), при което отговора беше отново " Има различни стимулации, но и Господ не може да ти го каже, как ще реагираш" като направи уточнение " Както не можела да ми каже, дали след малко няма да ме блъсне кола".  Shocked
Зададох и още въпроси, на които получих това за Господа.
Излязох от прегледа разстроена, не знам аз ли си внушавам и това нормално лекарско отношение ли е.

# 594
Изумена съм, чудя се вече да ходя ли в тази клиника...

# 595
Сигурно е била в цикъл. Иначе не си го обяснявам.
По принцип е много мила.

# 596
  • Живее на Луната
Извода какъв е - и най-добрите жени ги сполетява цикъла. По тоя повод днес пред блока една жена яко крещеше на мъжа си (целия квартал чу, той горкия се чудеше къде да се дене) и мъжа ми заключи, че на лошите жени ПМС-то им е направо ужасяващо  hahaha

Иля, аз след няколко такива случки, вече съм се отказала да влизам при друг освен при Стаменов, ако ще два месеца да изпусна.

# 597
  • София

Иля, аз след няколко такива случки, вече съм се отказала да влизам при друг освен при Стаменов, ако ще два месеца да изпусна.

И аз не мисля да си го причиня повече.  Crossing Arms

# 598
Това не е професионално  #2gunfire

# 599
И аз съм много учудена от това, което прочетох за Шефкетова Shocked С мен винаги е била страшно мила.

Общи условия

Активация на акаунт